Archive for octombrie, 2017

Mediafax reia o declarație de-a mea: „Sentimentul ascultării telefoanelor a devenit o psihoză națională”

sâmbătă, octombrie 21st, 2017

Agenţia MEDIAFAX a contactat miniştri din perioada indicată de fostul secretar în Ministerul Justiţiei, Ovidiu Puţura, ca fiind ascultaţi pe mandate de siguranţă naţională, unul dintre ei, Varujan Vosganian, spunând că s-a ajuns la o psihoză naţională, iar oamenii nu mai vorbesc de teamă la telefon. (more…)

Vă aștept duminică, 22 octombrie 2017, ora 12,00, la Lugoj!

sâmbătă, octombrie 21st, 2017

Varuja Vosganian - lansare Copiii razboiului - 22 10 2017 - afis1 & INVITATIE

Pledoarie despre demnitatea Parlamentului – discurs 17 octombrie 2017

miercuri, octombrie 18th, 2017

In memoriam Arhimandrit Dr Zareh Baronian;

marți, octombrie 17th, 2017

În data de 2 Octombrie Hayr Surp ar fi implinit 76 de ani; in 13 Octombrie comemoram 6 luni de la plecarea sa la Domnul… Filarmonica George Enescu dedica spectacolul din 20 Octombrie lui Hayr Surp, fin cunoscator si mare iubitor de muzica buna; nelipsit in salile de concerte ale Ateneului Roman, Filarmonicii, Salii Radio, Opera Nationala sau Sala Palatului. Biletele se pot procura de la Caseria Filarmonicii George Enescu in fiecare zi incepand cu orele 12.00. Detalii in link-ul de mai jos.

http://www.araratonline.com/concert-simfonic-in-memoriam-p-c-arhimandrit-dr-zareh-baronian/

baronian

Deputat Steluța Cătăniciu, vicepreședinte ALDE, scrisoare deschisă adresată președintelui Klaus Iohannis

luni, octombrie 16th, 2017

Domnule președinte Klaus Werner Iohannis

Am urmărit cu îngrijorare declarația dumneavoastră referitoare la prezumția de nevinovăție care, așa cum ați afirmat „funcționează pentru o persoană care merge în fața justiției, pentru politicieni care merg în fața poporului, contează integritatea, adică să nu fie suspectați de nimic, este cât se poate de simplu”.

Această declarație a dumneavoastră scoate în evidență o gândire care se situează în afara democrației și a statului de drept și care ne aduce aminte de o altă declarație, la fel de periculoasă, făcută de un fost ministru tehnocrat al justiției, care considera drepturile românilor un lux. Este o declarație extremă, surprinzătoare chiar, care ar trebui să oblige Parlamentul României la o reacție.

steluta cataniciu (more…)

Pe youtube puteți urmări, începând cu momentul 2:10:10 până la final prezentarea pe care, împreună cu fiica mea, Armine, am făcut-o Cărții șoaptelor, în cadrul simpozionului internațional „Genocidul Armean: Historie, Memorie, Responsabilitate” ce are loc în zilele de 13 – 14 octombrie 2017 la Casa Cesianu din București.

sâmbătă, octombrie 14th, 2017

Declarația Universală a Drepturilor Omului

joi, octombrie 12th, 2017


Articolul 11
Orice persoana acuzata de comiterea unui act cu caracter penal are dreptul sa fie presupusa nevinovata pina cind vinovatia sa va fi stabilita in mod legal in cursul unui proces public in care i-au fost asigurate toate garantiile necesare apararii sale.

În timpul declarațiilor politice pe care le-am făcut pentru a preciza poziția ALDE în legătură cu ipoteza remanierii, jurnaliștii mă întrebau întruna dacă și când se rupe coaliția ALDE – PSD. Cât de ușor vorbim în România despre ruperea înțelegerilor, de parcă asta ar fi în firea lucrurilor….

miercuri, octombrie 11th, 2017

psd alde

Îmi pare rău, dar n-o să mai fiu prezent la emisiunea de deseară. Motive obiective :(

marți, octombrie 10th, 2017

Ne vedem deseară, 10 octombrie 2017, ora 20,00, la Antena 3, impreună cu Radu Tudor

marți, octombrie 10th, 2017

antena 3