Archive for decembrie, 2018

Psnews.ro – Vosganian: Lucrarile la Autostrada Moldova ar putea fi demarate anul viitor

vineri, decembrie 7th, 2018

Guvernul continuă să susțină un parteneriat public-privat pentru autostrada Iaşi – Târgu Mureş. Anunţul a fost făcut de Varujan Vosganian după întâlnirea de joi cu prim-ministrul Viorica Dăncilă.

În ziua de 6 decembrie 2018, la sediul Guvernului, a avut loc o nouă întâlnire între prim-ministrul Viorica Dăncilă și deputatul de Iași Varujan Vosganian. Tema discuțiilor a constituit-o perspectiva investițională pentru cele opt județe ale Moldovei în exercițiul bugetar 2019. (more…)

Credeam că, după treizeci de ani de Parlament, aleșii mai noi au câte ceva de învățat de la mine. M-am înșelat. Se pare că eu am de învățat de la ei.

miercuri, decembrie 5th, 2018

De pildă, nu m-aș fi gândit niciodată să vin cu microfon și boxe de acasă, pentru a suplini microfonul de la tribuna centrală a Camerei Deputaților  :)  Așa a făcut Marilen Pirtea (PNL) secondat de boxe (marca USR). care, ca un veritabil discjokey, s-a substituit președintelui de ședință, propunând o ordine de zi și supunând-o, punct cu punct, votului unei ședințe imaginare, chiar dacă din cale-afară de gălăgioase (!).
Mă gândesc să-mi public propriul Monitor Oficial. Aș tipări acolo legile, așa cum mi-ar plăcea.

Foto: Marilen Pirtea, deputat și (n-o să credeți!) rector al Universității de Vest din Timișoara, în exercițiul funcțiunii, cu microfon și boxe din dotare.

pirtea-camera-deputatilor

AGERPRES:Deputatul ALDE Varujan Vosganian a propus miercuri, la şedinţa comună solemnă a Senatului şi Camerei Deputaţilor consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, încheierea unui pact naţional, care să vizeze punerea în aplicare a unor proiecte importante pentru generaţiile următoare

duminică, decembrie 2nd, 2018

11775537

(more…)