Archive for noiembrie, 2019

Un mesaj pentru cei care socotesc că, rupând alianța cu PSD și votând moțiunea de cenzură, ALDE a dat țara pe mâna lui Iohannis

miercuri, noiembrie 6th, 2019

O spun de la bun început, PSD a dat țara pe mâna lui Iohannis cu mult înainte ca ALDE să denunțe protocolul de alianță. Pentru ALDE, Iohannis rămâne un adversar politic și votul pentru investirea Guvernului PNL nu a schimbat această opțiune. Unul dintre obiectivele ALDE a fost, în toți acești ani și este și acum, susținerea unui candidat cu șanse reale de a-l învinge pe actualul președinte în alegerile din noiembrie. De altfel, unul dintre principiile alcătuirii alianței PSD-ALDE a fost tocmai acela de a susține un candidat comun la președinția României, care să aibă un astfel de potențial electoral. (more…)

În Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității (CNSAS) lucrurile sunt chiar mai grave decât apăreau zilele trecute.

luni, noiembrie 4th, 2019

 După ce un cercetător CNSAS, pe numele său Mihai Demetriade, spunea că Experimentul Pitești nu a fost decât o exacerbare în spațiul concentraționar a înclinației spre tortură a legionarilor, „neimpusă de un terț represor”, (adică tocmai versiunea oficială a Securității din anii 50!!!) și un altul, pe numele său Mădălin Hodor (foto), îl aproba entuziasmat, adăugând că victimele represiunii erau, de fapt, „ doar niște căcați cu ochi care se torturau între ei, cu voluptate, pentru un blid în plus. ”, iată că trei dintre distinșii membri CNSAS, pe numele lor Adrian Cioflâncă, Alexandra Toader și Germina Nagâț se arată deosebit de indignați de indignarea noastră. Ei spun:

hodor

(more…)