Archive for iunie, 2021

Nu înțeleg modul caraghios (ori manipulator) al Guvernului de a declara decesele de COVID 19.

sâmbătă, iunie 12th, 2021
 Cica de ieri până azi s-au raportat 123 de decese dintre care 118 au murit mai demult, unii chiar acum un an. De ieri până alaltăieri au fost 150 de decese dintre care 130, morți lunile trecute, i-au prins din urmă pe ceilalți. Alaltăieri au fost 148 de decese dintre care 124 mai muriseră odată, în vara și toamna trecută.
Parcă aș citi „Suflete moarte” de N.V. Gogol sau „Generalul armatei moarte” de Ismail Kadare.

Istoria se repetă

marți, iunie 8th, 2021
În februarie 2015, când anumite instituții ale statului se porniseră, la ordin, să mă distrugă, doctorul Vasile Astărăstoae mi-a semnalat un text scris în apărarea mea, cu titlul: „Inamicul pubic nr. 1 nu e Vosganian, ci… Cartea șoaptelor!”. Numele autorului, doctor și el, îmi era necunoscut: Răzvan Constantinescu. Cu timpul ne-am împrietenit, o prietenie cu năbădăi, vă imaginați, pe potriva năbădăiosului doctor.

(more…)

Negocierea dintre România și Comisia Europeană în ce privește Planul Național de Redresare și Reziliență a fost una echilibrată.

miercuri, iunie 2nd, 2021

 În chestiunile în care opiniile erau identice, aveam dreptate noi. În chestiunile în care opiniile erau diferite, avea dreptate Comisia Europeană.