Luni, 20 iunie, vom petrece seara impreuna: intre 18,45 si 20,00 la emisiunea Andreei Cretulescu, la Realitatea Tv, iar intre 21,00 si 23,00 la Editia speciala a lui Mihai Gadea, la Antena 3. Fiti cu bagare de seama, va vad prin ecran!

37 Responses to “Luni, 20 iunie, vom petrece seara impreuna: intre 18,45 si 20,00 la emisiunea Andreei Cretulescu, la Realitatea Tv, iar intre 21,00 si 23,00 la Editia speciala a lui Mihai Gadea, la Antena 3. Fiti cu bagare de seama, va vad prin ecran!”

 1. Kronstadt an der Graft spune:

  Şi madam Creţulescu face parte dintre moderatorii care au făcut studii după Marius Chicoş Rostogan. Credeţi că o să vă lase să spuneţi ce doriţi?

 2. Sfarma -Piatra spune:

  Domn ministru la A3 in ultimele luni nu prea ati fost invitat la emisiuni !
  Au avut ceva cu dvs ?

 3. un liberal optimist spune:

  @VV,
  Mi-as dori sa vad acelasi zambet ironic, nimicitor pentru toate tampeniile care se vor spune. Dar si replici la fel de nimicitoare bazate pe argumente incontestabile. Succes!

 4. lorduljohn spune:

  @VV

  Maestre, va rog sa reparati ofensa adusa de dl. Kelemen Hunor prin afirmatia: “Eu sunt convins că, aşa cum în ’68, în timpul lui Ceauşescu, când acesta a făcut reforma administrativ-teritorială, secuii au ieşit pe stradă şi a fost singura dată când oamenii au ieşit pe stradă în timpul lui Ceauşescu, dacă forţează cineva acum dizolvarea comunităţii maghiare din zona Harghita-Covasna-Mureş într-o zonă mare, într-un judeţ mare, oamenii iarăşi vor ieşi pe stradă”. In timpul lui Ceausescu nu au fost singurii iesiti in strada. Poate or fi fost singurii iesiti in strada in interes de grup. Sa ne amintim doar Brasov si Iasi 1987.

 5. Geo spune:

  Astept sa ne vedem

 6. Kronstadt an der Graft spune:

  Este chiar simpatică provocarea asta a băsescului cu împărţirea teritorială şi reacţia ungurilor. Piratu încearcă să se joace acum exact cu jucăria preferată a maghiarilor, adică autonomia teritorială şi implicit lipirea la patria mumă. Cu imaginea asta reuşesc udemereii de douăzeci de ani să trăiască binemersi în politica românească şi acum hop şi matrozu că vrea le-o strice. Dacă cu opoziţia îi merge, cu aliaţii e cam greu.

 7. tudor spune:

  @VV
  Va vom urmari cu interes.
  Succes!

 8. un liberal optimist spune:

  @All,
  Eu zic sa ne linistim. Nu se va intampla nimic. Pana nu vine Maestrul sa faca ordine in economie ne vom juca doar pe tastatura.

 9. un liberal optimist spune:

  Maestre sunt in direct pe RTV. Sunteti super! Frunda pare cam stresat, Calianu pare un elev care nu prea si-a invatat lectia. Va tin pumnii..

 10. un liberal optimist spune:

  @VV,
  Regret gafa lui Vali Pricina, care, pur si simplu n-avea ce cauta in emisiune. Dar deontoloaga de Cretuleasca nu vroia sa aiba doar un fost vadimist (care oricum nu recunostea- Calianu), ci mai vroia si un fost deontolog vadimist. Scuzati-l pe Vali, e un baiat de aur numai ca a mai imbatranit si el intre timp!

 11. sorin gyorgyfalvi spune:

  D-le Vosganian,

  Macar spuneti-le portocaliilor ca sunt intr-o mare eroare: asazisa descentralizare e de fapt MACRO centralizare. Din 41 de judete ei fac 8 … si in nemarginita intelepciune a lui boc asta inseamna descentralizare :D

  A nu se intelege ca as fi teoretic impotriva diminuarii numarului de judete, doar ca eu sunt adeptul CENTRALIZARII nu descentralizarii administrative. UE functioneaza foarte centralizat si organizat, cei care au lucrat cu fonduri europene stiu asta.

  Insa, azi cred ca suntem foarte departe de momentul la care ar trebui facuta o reorganizare administrativa, deoarece inainte de orice e nevoie de o legislatie coerenta, de regului si proceduri administrative stricte, intelese de toata lumea. O astfel de reorganizare cred ca s-ar putea face doar in cca 3 ani si doar printr-un plan etapizat extrem de precis. Nu poti spune: de miine cluj, salaj, bihor, satu mare, maramures si bistita formati un singur judet… si vedeti voi cum va descurcati cu reorganizarea institutiilor. Portocalii au lansat o petarda… la care nu au nimic in spate, in schimb atunci cind zicea USL ca are solutii la criza economica portocalii strigau ca din gura de sarpe ca n-au vazut nimic scris. Acum cind USL a publicat programul … basescu deturneaza in alta parte atentia electoratului. Nu inteleg de ce nu cere USL sa vada pe hirtie asazisul proiect de reorganizare administrativa…

  Mai mult decit atit, o asfel de reorganizare administrativa NU POATE FI initiata de o alianta care insumeaza in sondaje vreo 20% (cu indulgenta). Acum usl are mingea la fileu, si sper sa o izbeasca puternic in cealalta parte.

 12. Eu n-am curaj sa deschid televizorul…:-)

 13. Kronstadt an der Graft spune:

  Hai să ne jucăm puţin. Deci, luăm armata şi o desfiinţăm, lăsăm doar vagi urme.
  Luăm învăţământul şi-l zăpăcim, încât profesorii pleacă pe capete din el.
  Luăm sănătatea şi-i facem la fel ca învăţământului, cu aceleaşi efecte.
  Trecem apoi la poliţie şi o decimăm.
  Mai tundem o parte din garda financiară.
  Reorganizăm judeţele prin reducere şi descentralizare.
  Concluzia, când vom trece la împărţirea efectiv a României, că eu m-am plictisit de pregătirile astea care nu se mai termină? Vreau să primesc cetăţenie maghiară. Atunci voi simţi că fac parte dintr-un neam unit, cu care să nu-mi mai fie ruşine. La anu voi vota cu UDMR-ul şi voi ieşi în stradă…

 14. tiberiu spune:

  @VV
  Am urmarit emidunea “sinteza zilei” la care ati participat. Opinii :
  1) Pactul politic pe care l-ati propuneti este actual ? Include asta intrarea PNL la guvernare cu PDL in prezent ?
  2) Cred ca participantii la emisiune au avut o atitudine destul de patronalista fata de d-l Sandor si nu i-au permis sa-si exprime liber si pe larg optiunile politice ale UDMR in actuala situatie de criza.Pacat. Spectatorii au pierdut astfel o sursa de informatii pretioasa. Cred ca d-l Sandor are dreptate ca UDMR nu sunt bine intelesi de ceilalti parteneri ai arcului politic.Desi nu sunt de origine maghiara o buna intelegere a mentalitatilor maghiarilor din Ro familia mea fiind vorbitoarte a limbii maghiare ca limba materna, avand printre noi si cateva personalitati marcante a culturii maghiare.
  Declaratia d-lui Hunor a exprimat clar dorinta UDMR de a ramane la guvernare.D-l Sandor a explicat de ce:marile afluxuri de fonduri dirijate preferential.
  3) Bancul d-lui Gadea a sugereat amanuntul care paralizeaza Ro.: parul “maciuca” al domnului TB !

 15. MIVAS spune:

  Am si eu o nedumerire !? Daca tot e iminenta o viitoare criza, daca tot ar ramane o situatie financiara si sociala grava, asa cum probabil stiti camarile minisrerelor de finante si economiei de ce ati vrea sa accedeti iar la guvernare? Credeti ca, asa cum e caracteristic societatii romanesti, duplicitarismul si nerecunostinta pentru realizari sau fapte marete, veti face fata imediatelor critici si revolte la o prima poticneala?
  Credeti posibila guvernarea fara concesii si cooptarea udmr la guvernarea?

 16. atreides spune:

  V-am vazut doar la emisiunea de pe Realitatea TV. In disputa cu Calian ala v-ati prezentat mai bine decat cu Vass, ati zis exact ce trebuia, chestia cu datoria publica. Dar e bine sa si accentuati, ati spus cat era in 2008 si cat e acum, dar trebuie sa subliniati ca astia au reusit ”performanta” sa dubleze datoria publica in doar doi ani si ceva; asta ca sa inteleaga clar toti privitorii. A propos, cred ca ati observat ca orice pedelist cu care va nimeriti in vreo emisiune o baga pe aia cu deficitul, dumneavoastra trebuie de fiecare data sa ripostati cu datoria publica. N-ar strica sa spuneti de fiecare data ca datoria publica din 2008 a fost cam egala cu cea din 2004.

 17. Ramona spune:

  De cand a zis Ponta ca daca vine USL-ul la guvernare termina cu clientelismul politic, nu ma mai uit la Antena 3 si Realitatea, pentru ca eu stiu ce fac ei astazi, in opozitie fiind, cu clientela lor politica. Asta nu inseamna ca ma uit la alte posturi de acest gen. Am ramas doar cu cele de stiinta si de sport. Restul doar pentru starea vremii.

 18. Filip G spune:

  Sidaca prin absurd UDMR va avea castig de cauza la impartirea judetelor va fi o infuzie de capital din UNGARIA asa masiv incat situatia cetatenilor va fi mai buna?
  Ori se doreste stat in stat .

 19. tiberiu spune:

  @VV
  1)Una calda : Reprezentantii USL (d-l Ponta si d-l Antonescu) la Cotroceni au adoptat o atitudine pozitiva,ofensiva respingand categoric “reformele” promovate cu scop electoral si propunand in schimb alegeri anticipate.Ei au dat astfel un exemplu bun de combatrivitate cetateneasca.Asa ii vreau permanent, ba chiar si mai “montati” !
  2)Una rece:Neparticiparea reprezentantului P.C este o grava eroare politica si un semnal negativ,de dispret pentru votantii PC.
  Inadmisibil !

 20. un liberal optimist spune:

  Ati uitat ca USL are doar 2 co-presedinti?. Si-asa s-au cam incurcat, plus gestul de curva al basescului de a baga fitile intre cei doi.

 21. tudor spune:

  A venit si marea intalnire de la Cotroceni.
  Ca imagine, n a dat rau pentru USL.

  In fapt, intalnirea a fost un semiesec.

  In ciuda antipatiei puternice pe care o am pentru presedintele Basescu, trebuie sa recunosc ca are oarecum dreptate: cei doi lideri usl au dovedit ca sunt intr o anumita masura, imaturi.

  Am sa argumentez:

  1. au venit cu un text pregatit , pe care l au recitat , fara sa fie pregatiti pentru a combate retorica prezidentiala.
  Astfel, era usor de intuit ca basescu va vorbi despre “reforma ” statului.
  Aici dl basescu ar fi trebuit asteptat la cotitura si intrebat: care reforma a statului, dle presedinte?
  stiti cat au fost pierderile companiilor de stat in 2009?
  stiti ca acestea au devenit subiectul unui jaf national practicat de clica pedelista?
  stiti cate milioane de euro a pierdut taromul in 2010?
  dar posta romana?
  stiti ca toate structurile statului s au politizat intr un grad inimaginabil si incredibil?
  tot felul de impostori si semianalfabeti au ajuns sa conduca institutii importante ale statului?
  Aceasta nu este reforma, domnule presedinte, mai mult chiar, sunteti complice la jefuirea tarii.

  2.Din startul intalnirii presedintele ar fi trebuit pus in defensiva:sa i se aminteasca atributiile constitutionale, esecul aderarii la Schengen, izolarea internationala a Romaniei; deasemenea, presedintele vegheaza la buna functionare a institutiilor publice.
  De ce dl presedinte se ocupa de regionalizari si modificari ale constitutiei, in conditiile in care nu si executa atributiile principale?
  De ce dl presedinte a tolerat proliferararea asa ziselor etnobotanice ?se simte cumva vinovat pentru tinerii morti sau sistrusi din cauza pasivitatii dlui si a guvernului?

  3. este foarte clar, dupa iesirea postfactum a presedintelui, ca acestea au fost ultimele “consultari” cu usl ul.
  Acest fapt ar fi trebuit anticipat si tocmai de aceea era necesar sa i se spuna dlui basescu, in fata , tot ce era de spus.

  4. despre reforma constitutionala: normal ar fi fost, dupa ce propunerile dv de modificare a constitutiei au fost declarate neconstitutionale, sa va dati demisia, era o chestiune elementara.

  Una peste alta, daca ar fi sa le dau o nota celor doi aceasta ar fi 8, pentru amatori si 6 pentru profesionisti: media 7.

  • @ tudor

   Plus informatiile incorecte date de presedinte. Plus faptul ca nu exista nici un proiect scris privind reorganizarea etc.etc. Exista, intr-adevar, la nivelul conducerii USL o anumita graba, un anumit refugiu catre teme politice, in dauna politicilor.