Ateneul Roman, 19 noiembrie, orele 17.00: Gala poeziei romane contemporane

Uniunea Scriitorilor din Romania va invita la “Gala poeziei romane contemporane“, Editia I.  Citesc din versurile lor 25 de poeti romani, selectati de Nicolae Manolescu. Participa actorul Ion Caramitru.

27 Responses to “Ateneul Roman, 19 noiembrie, orele 17.00: Gala poeziei romane contemporane”

 1. Barosanul spune:

  Domnule Vosganian,

  Ce nota a luat in urma testului de impact masina de 100.000 Euro a lui Kerestoy (Mafia Cherestelei Romane) contra tirului?

  AAA si daca tot e Kerestoy Ungur Sef de senatori, poate sa intirzie cu o ora transportul unui copil cu arsuri. NU!

  Daca esti reprezenatntul Mafiei Senatorilor Unguri iti poti permite un ABUZ fata de un amarit de copil cu 30% arsuri datorita starii tale PRIVILEGIATE?

 2. lordul john spune:

  @VV

  S-a transmis pe posturile TV? exista inregistrari audio-video? Oricum felicitari pentru initiativa!

 3. Mihai ANDREI spune:

  @ Barosanul & Varujan Vosganian
  Sunt convins că n-a decis el asta, altminteri ar fi ales, ca orice om cu scaun la cap, spitalul din Debreţen, aflat la approx. 2 ore (cu maşina) de locul accidentului, deci ar fi ajuns mai repede decât a ajuns la Bucureşti, ca să nu mai vorbim de calitatea serviciilor medicale.

 4. un liberal optimist spune:

  Ghinionul lui!Pana acuma a reusit sa stea in umbra. Dintr-o prostie a ajuns in prime time. Sa-l vedeti dupa ce ies ungurii de la guvernare ce-o sa-l mai plimbe basescu in catuse pentru a satisface refularile romanilor patrioti si iubitori de codri desi!

 5. un liberal optimist spune:

  @VV,
  Maestre, nu mi-as permite sa fac mishto de cel mai bun presedinte roman(de fapt unicul) ,alaturi de care m-am simtit un egal intre egali in toate misiunile internationale pe care le-am indeplinit. Cum am mai spus: in timpul mandatului sau noi nu eram membri nici ai NATO, nici ai UE. Dar ne simteam ca romani, nu numai egali ci chiar mai mult decat atat. Eu chiar nici nu realizez cum am ajuns atat de jos pe timpul lui Nastase, apoi al lui basescu.Ce echipe faceam pe timpul Presedintelui Constatinescu..Ehehe..
  Si ca standard economic nu eram ca acum, ci mult mai jos, dar ce treaba faceam. Acum, stam la mana unor becisnici fizic, intelectual si economic sa ne umlieasca. Si noi acceptam acest fapt ca prostii..

 6. maca spune:

  @D-l senator,
  Vede-ti tot la suspendare se va ajunge, Basescu insista insistent, nu mai are rabdare pana la anul. cred si eu s-a saturat…

 7. lordul john spune:

  @VV, @all

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8898044/Germanys-secret-plans-to-derail-a-British-referendum-on-the-EU.html

  The leaked memo, written by the German foreign office, discloses radical plans for an intrusive new European body that will be able to take over the economies of beleaguered eurozone countries.
  It discloses that the EU’s largest economy is also preparing for other European countries, which are too large to be bailed out, to default on their debts — effectively going bankrupt. It will prompt fears that German plans to deal with the eurozone crisis involve an erosion of national sovereignty that could pave the way for a European “super state” with its own tax and spending plans set in Brussels.

 8. Kronstadt an der Graft spune:

  Opoziţia vrea să-l suspende pe Băsescu. Care opoziţie? Cred că piratu se amuză copios pe chestia asta. Fără supărare.

 9. Barosanul spune:

  Domnule Vosganian,

  Domnul Kerestoy, a fost tot timpul CONSTIENT si s-a comunicat cu el. El a cerut sa fie dus la Bucuresti.

  Dumneavoastra ati afirmat : ”Nu cred ca Verestoy a putut decide ceva in situația in care era. Întrebati-i pe cei care au decis.”

  1. Nu ar fi mai bine decit sa-i intrebam NOI sa faceti Dumneavostra o interpelare in Parlament? Da normal ca nu o sa faceti pt ca no sa-i scoateti ochii unui Parlamentar de la UDMR care poate, am zis poate v-a fi coleg de coalitie cu USL in viitorul apropiat. Nu?
  2. Daca se dovedeste ca Parlamentarul Verestoy a avut o influenta in luarea acestei decizii va cerezi public scuze si ii cereti Demisia? Iar eu promit ca nu voi mai posta pe nimic inconvenabil pe blogul Dumneavostra. Corect nu! Dupa deviza, Cine greseste plateste!

  • @ barosanul

   Nu cred ca e cea mai buna idee sa începem o campanie împotriva lui Verestoy, in cazul accidentului. A decis el sa fie ignorat un copil? Sau cei are au depus jurământul lui Hippocrate?

 10. Mihai ANDREI spune:

  @ Barosanul
  Eşti prea aspru. Ideea e că, mai mult ca sigur, n-avea de unde să ştie (nu i-a spus nimeni, având în vedere şi starea în care se afla, dar şi statutul lui) că în elicopterul care-l aştepta mai este un pacient.

 11. TudorMih spune:

  Bună ziua domnule Vosganian,

  Vă mai aşteptăm pe la Naţional-Liberal, de data aceasta cu un articol despre naţionalismul economic al Brătienilor, adică despre doctrina „Prin noi înşine!”, aici: http://national-liberal.ro/2011/11/20/prezentarea-doctrinei-%e2%80%9eprin-noi-insine%e2%80%9d/

  Cu gânduri alese,

  Tudor M.

 12. Bibliotecaru spune:

  Pe mine nu m-a selectat domnul Nicolae Manolescu :( Poate data viitoare.

 13. anais spune:

  Buna seara!
  Domnule Vosganian, cum pot face rost de traducerea italiana a cartii dumneavoastra? Multumesc.

 14. anais spune:

  Am primit. Va multumesc.

 15. Bibliotecaru spune:

  @ VarujanVosganian
  :D
  La anul nu mă va selecţiona, deci, altcineva :lol: