Ascultaţi ce ne mărturiseşte Stelian Fuia, ministrul Agriculturii: “Pregătirea mea a fost continuă şi ea continuă şi în continuare!” Errare humanum est, sed perseverare diabolicum…

86 Responses to “Ascultaţi ce ne mărturiseşte Stelian Fuia, ministrul Agriculturii: “Pregătirea mea a fost continuă şi ea continuă şi în continuare!” Errare humanum est, sed perseverare diabolicum…”

 1. hermann spune:

  Imi amintesc tare bine cum il tineati in brate si pe Mele si uite ce poama… daca urmareati constant mesajele mele despre cum obstructiona in grup multe initiative legislative si alte dedesubturi parlamentare, de care sigur aveti stiinta si dvs si Puiu, ehe maestre mai vorbim si de Sorinel!

 2. hermann spune:

  Poate nu-l pierdem pe Cristi Preda un rafinat liberal cum nu prea avem prin ograda, acum sa va vad, il recuperam sau ne mentinem in ignoranta si indiferenta!

 3. hermann_pnl spune:

  Pacat, mare pacat ca nu vedem barnele din ochii nostri si vedem paiele din gura altora, pai asa liberal rar mai intalnim, ar fi dublat valoarea adaugata pur sange liberala din partid, la cate lepre si jigodii am acceptat pana acum in ograda, Cristi este inger, indiferent ce a spus pe gura, dar in cuget si-n simtiri putin gasim liberali ca el…
  Pacat ca, continuam sa ignoram si sa nu promovam valorile si inteligenta romaneasca, iar leprele le punem in functii de distrugere… Halal. vorba conului Iancu!

 4. @ aurel ian

  Nu mai fi atat de nefericit pe teme gramaticale. Gramatica e si talent, nu numai stiinta.

 5. @ aurel ian

  Nu aruncam cu pietre in dl Fuia, ca doar n-o fi apostolul Stefan. Aruncam cu hohote de ras.

 6. @ aurel ian

  Discutia privind telefoanele dlui Frunzaverde nu ma intereseaza. Ma intereseaza faptul ca asa-zisa invulnerabilitate a PDL si a lui TB a primit o lovitura drept in plex.

 7. @ aurel ian

  De ce nu l-ai facut mafiot pe Frunzaverde cand era primvicepresedinte la PDL?