Ne vedem duminica seara, la orele 21,30, la Realitatea Tv intr-o editie speciala!

113 Responses to “Ne vedem duminica seara, la orele 21,30, la Realitatea Tv intr-o editie speciala!”

  1. Barosanul spune:

    @ Cris
    Ca tot ma-ntrebai, ce stii tu de mottoul

    “Prin noi insine”??

    Eu stiu ca erau inscrisurile unui Ordin de ‘ Coroana Romaniei Cavaler’ o monograma a regelui Carol ca ordin militar de realizari pe timp de pace sau fapte de razboi.

    AAAA si a mai fost uzitata de PNL in 1922

  2. cris spune:

    @Barosanul

    Cel mai bine ar fi sa-l intrebam amindoi pe lordul John, pentru ca ne si poate da o explicatie clara si ne si poate trimite la niste articole interesante. Pina cind se trezeste lordul insa, pentru ca se pare ca noi suntem huhurezii de la miezul noptii, am gasit un articol scurt de la PNL Satu Mare
    http://www.pnlsatumare.ro/identitate/DoctrinaLiberala.prn.ro

    @ Lordul John

    Asadar, milord, cind va treziti dimineata, dupa ce va beti cafeaua, fiti bun si spuneti-ne si noua povestea cu “prin noi insine”. Ne asezam cuminti in banca, barosanul si cu mine, si va ascultam.

  3. Barosanul spune:

    @ Cris
    Eu stiu ca ‘Prin noi insine’ din 22 ,parca, PNL se opunea intrarii de capital strain (opririi a ceea ce s-a facut ulterior in Palestina, care a fost practic cumparata metru cu metru), in tara si promovarea economiei Romanesti prin resurse interne.

  4. cris spune:

    @Barosanul
    Un pic mai nuantat, adica o rationalizare a capitalului strain as zice eu. Dar nu cred ca la asta se refera Crin ca idee, de aceea si spun ca lordul, care evident stie mai multa istorie decit noi toti la un loc, ne va lumina….

  5. lorduljohn spune:

    @barosanul

    Ai reactionat ca un adevarat liberal. Mai mult ai reactionat ca un adevarat prieten. Admir asta la tine! Felicitari! Sunt mandru de tine!

    @corina chiriac
    Nu suntem vanatori de greseli! Ceea ce putem face cu fiecare dintre noi este sa ne semnalam greselile pentru a ne perfectiona. Barosanul a reactionat perfect. Mai mult, noi nu-i punem la indoiala ideile si nici nu i le negam din ratiuni gramaticale. Pur si simplu ii perfectionam forma.

  6. lorduljohn spune:

    @cris
    “Prin noi insine!” desemneaza in afara sustinerii capitalului autohton, o atitudine prin care se punea accentul pe o clasa de mijloc puternica apta de a crea premisele unei dezvoltari economice si sociale solide. Gospodaria taraneasca, mestesugarii, comerciantii, etc. erau apti prin activitatile lor sa-si intretina familiile din exploatarea propriei proprietati, propriilor abilitati si propriei capacitati de a munci. Este un refuz al statului dadaca, al ajutorului social si o fundamentare a statului civic, o moralizare a pietei, o fundamentare a vietii pe lege, moralitate, traditie si constiinta. A fost un semnal spre dezvoltarea organica, mai usor de facut atunci, decat acum. A fost semnalul revalorizarii termenului de elita de la cele financiare sau intelectuale catre cele profesionale.

  7. lorduljohn spune:

    ne-am mutam la cea mai recenta postare a maestrului