The comments are yours!

Vreți sa știți cine a fost cel care a ocupat biroul meu, după ce mi-am trimis demisia la Palatul Victoria si am părăsit sediul Ministerului Economiei? The winner is… Remus Vulpescu!!! Dacă recunoasteti personajul, comentariile va aparțin…

184 Responses to “The comments are yours!”

 1. Adam Mares spune:

  Asta, in intelesul pe care il da @emi onoarei femeii.

 2. cris spune:

  @ VV

  respect vine etimologic din latina, inseamna literal a te uita inapoi, in franceza si engleza ca sinonim este regard. (regarder – a privi), in germana ruecksicht (ruek – inapoi sicht-privire), In final vorbim deci tot de o responsabilitate, de asumare a ceea ce faci fatza de tine insutzi si de altzii, te uitzi la consecintzele a ceea ce faci, consecintze rasfrinte asupra altora si a ta. responsabilitatea trece de contemplare, inseamna si a actiona in acest sens al respectului.

  Filip ii spune convingerea lucrului bine facut – vorbeste pe aceeasi lungime de unda: e respectul, e rsponsabilitatea fatza de ceea ce faci, fatza de tine, fatza de altzii.

 3. emi spune:

  Daca erai casatorit @Adam Mares, poate te credeam, asa, doar sa dai din gura e usor…

 4. Adam Mares spune:

  Crezi ce vrei, @emi, dar eu n-am dezonorat nicio femeie.

 5. Adam Mares spune:

  Si nici nu consider ca o femeie nemaritata este cu necesitate neonorabila.

 6. emi spune:

  Initial onoarea era legata in special de spiritul de sacrificiu, si era datoria barbatului sa lupte pentru familia sa, pentru ca era cel mai puternic fizic. Femeia trebuia sa fie sub tutela unui barbat, pentru a fi protejata. De aici si transferul (dependenta) de onoare. Este incredibil dar aceasta opinie o au 80% din cetatenii Romaniei si azi, faptul ca mie nu-mi pasa de “gura-lumii” enerveaza inclusiv pe cei din familia mea. Si in filosofie se intalneste aceasta opinie, mai mult sau mai putin precizat cu subiect si predicat.
  Cat despre opinia ta ca nu ai dezonorat nicio femeie, te inseli amarnic @Adam Mares. Orice act sexual intamplat intre doua persoane necasatorite, pentru barbat inseamna onoare iar pentru femeie dezonoare. Ori nu faci sex, ori dezonorezi.

 7. Adam Mares spune:

  @emi
  Nu, n-am dezonorat. Am facut sex doar cu femei usoare, care nu voiau decat sex sau altceva. In rest, am avut relatii serioase, de dragoste. Ne-am despartit frumos, de comun acord, ca doi oameni maturi. Voiai sa le iau cu forta in casatorie? N-a fost sa fie! Dar nici eu, nici ele n-am/ n-au regretat, pt ca dragostea nu se regreta, ea ramane acolo, chiar si dupa ce a murit, ca un toiag de sprijin in momentele de slabiciune. Am avut si un soi de relatie pe care o regret, pt ca n-am fost iubit. Asta e cel mai urat lucru care ti se poate intampla in viata.

 8. emi spune:

  @Adam Mares, eu nu vorbesc despre ceea ce cred eu sau tu, eu vorbeam despre ceea ce crede societatea in marea ei majoritate. Chiar daca femeia nu mai este ucisa cu pietre, este considerata “usoara” exact cum poetic ai formulat si tu.

 9. Adam Mares spune:

  @emi
  Pt mine, femeile usoare sunt cele care fac sex cu cine apuca (fara numar, fara numar…) sau cele care se vand pt avantaje materiale sau de alt fel.
  Asa-zisa morala a ipocritilor societatii contemporane ma lasa rece.

 10. emi spune:

  Fara numar?!?!
  Plus sau minus unu?!?!
  Cine e ipocritul?

 11. Adam Mares spune:

  Lasa tampeniile, stii foarte bine ce-am vrut sa spun. Cam cate relatii serioase crezi ca poate avea o femeie intr-o viata?

 12. Adam Mares spune:

  Scuza-ma, am uitat ca pt tine nu exista decat virginitate, apoi, daca prima relatie se termina, calugarie.

 13. emi spune:

  Important este DOAR “judecatorul” si in ce baza este dispus sa numere. ..

 14. Adam Mares spune:

  Asa este, dar vorbeam despre mine, despre ce cred si despre cum numar eu. Iar eu nu sunt un barbat nesigur care e gelos si pe umbra lui.

 15. Adam Mares spune:

  N-o sa ma indragostesc de o femeie doar pt ca este virgina. Ca sa nu mai spun ca asta nu garanteaza ca eu voi fi marea sau ultima ei dragoste.

 16. emi spune:

  Cu o floare nu se face primavara. Ce e mai trist este ca aceasta opinie marginalizanta despre onoarea feminina, functie bijectiva de onoarea masculina, este impartasita si de femei, nu doar de barbati. Asa isi justifica femeia dependenta, in fata propriei constiinte, asa gaseste puterea de a suporta orice nemernicie.
  Apropo, V.V., o fiica cu un tata ca dumneavoastra, isi gaseste foarte greu partenerul, pentru ca va compara orice barbat cu tatal sau. Stacheta fiind foarte inalta, e posibil sa nu se casatoreasca niciodata. Eu stiu din proprie experienta…

 17. Filip G spune:

  @emi,un tata care a dat o educatie aleasa fiicei,va merge pe mana ei in ceia ce o priveste l-a alegerea partenerului de viata.Sunt gata sa pariez ca fiica maestrului isi gaseste partenerul in viata iar tatal o va duce la altar si o preda partenerului de viata.Aici se ichide un ciclu de viata si se deschide altul ,cresterea nepotilor.Bunicii dau tot ce au mai bun in ei pentru nepoti nu pentru copii.

 18. emi spune:

  Ai si tu dreptate @Filip G, eu l-am gasit dar nu mai era “in viata”.
  Ideea era ca nu orice femeie, accepta orice barbat, ca sot, doar de “gura-lumii”. Cat despre nepoti, doar Dumnezeu stie ce face, noi habar nu avem…

 19. Filip G spune:

  @emi,Dumnezeu stie ce sa faca,conteaza sa stim si noi.Cand respectam lucrurile normale,ciclul de viata decurge normal.Cand Ion se casatoreste cu Gheorghe,Dumnezeu iese din ecuatie.L-a fel e si in cazul in care Maria se casatoreste cu Ioana.Fiecare trebuie sa fie responsabil sa-si croiasca drumul drept in viata,fara a invinovati pe Dumnezeu de prostiile facute in viata,un chiuretaj la varsta frageda,un pumn de pastile,etc

 20. Adam Mares spune:

  Gata, l-ati scos la pensie pe VV? :-)

 21. emi spune:

  @Filip G
  E clar ca tu nu esti floarea care incearca sa anunte primavara, este chiar unul dintre cei care numara in baza doi.
  Dar deja stiam, nu era nevoie sa-mi amintesti.
  Inainte de a da cu piatra in altii, verifica-ti constiinta.

 22. Filip G spune:

  @emi,tot timpul imi verific constiinta.Raspunsul era pentru cei care spun**nu mi-a dat si mie Dumnezeu urmasi.Dar cu ceva timp in urma facuse un avort.Nu a fost sa fie,pentru cei care nu cred in Dumnezeu,dar ei au orientari sexuale deviante.Nu am nimic personal cu tin ori cu viata ta.Daca se potriveste ceva din ce am scris,nu pot fi invinovatit pentru asta.

 23. emi spune:

  Tocmai asta e, ma acuzi voalat de avorturi sau deviatii sexuale, sunt singurele eexxplicatii pe care cei care numara in baza doi (1, 10, 11, 100, 101, 110, 111, 1000,…), le au pentru femeile independente.
  Poate pentru ca singurele lor preocupari in viata sunt ce baga in gura si ce trag pe rima…

 24. Filip G spune:

  @emi,o femeie independenta nu se comporta asa ,victimizanduse tot timpul si negasand reperele in viata.Tu ai un copil ,ai pentru cine lupta in viata.Te asteapta o droaie de nepoti.De fapt ce doresti tu de la viitor?

 25. emi spune:

  A constata nedreptatile unei societati nu inseamna ca nu ai repere. Un lucru e sigur, eu am alt sistem de valori.