Vox populi…

Ziua de duminica mi-a prilejuit o seama de intalniri cu locuitorii colegiului meu din judetul Iasi. Am avut discutii cu membri ai organhizatiilor PNL, dar si cu membri PSD, cu oameni care nu sunt membri niciunui partid, de profesii diferite, de la politisti si oameni de afaceri pana la profesori si preoti. Temele de dezbatere, cum va imaginati,au fost legate de situatia politica. Eu am fost rugat sa explic inexplicabilul. Nu a existat nici macar un participant la aceste intalniri care sa fi sustinut ca ruperea USL e o solutie buna. Membrii PNL au fost unanimi in solicitarea de a se gasi o cale de intelegere cu PSD. Asadar, cand ne vom lamuri, saptamana asta,cu ceea ce e de facut, va trebui sa tinem seama de faptul ca romanii doresc sa oprim disputele si sa ne respectam promisiunile facute impreuna.

891 Responses to “Vox populi…”

  1. elenick spune:

    sorin g,

    ai ramas cuplat la vremurile cand se scria altfel? dar cat ai, 100 de ani? :)

  2. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ Adam Mares

    e o naivitate ipoteza aia, ponta era mazilit demult daca nu era sustinut de basescu. Tu crezi ca degeaba au fost ocoliti psd-istii cu dosarele penale? :D

    Ponta e omul lui basescu, oricit ar latra unu la altul, niciodata nu exista acuzatii grave ci doar mici injurii electorale, fiecare pentru propriul electorat. Basescu trebuie sa-l tina pe ponta, pentru ca n-are alta varianta, partidele lui n-au destui parlamentari, si votanti… canci

  3. elenick spune:

    adam,

    oricat de mult si-ar dori basecu – si este capabil sa- nu cred ca il poate suspenda pe primul ministru, i-ar sari Europa in cap, socialistii europeni. Nici basecu nu mai e ce-a fost odata. dar pana pleaca va mai face toate magariile posibile, cu titlu de reformator si justitiar, bineinteles!

  4. cris spune:

    @ liberalism

    domnul meu, incearca sa te abtii de la a-mi spune ca ma las manipulata, sensibilizata sau dau pe dinafara de emotivitate. Sunt patru ani de cind spun mereu si mereu ca felul in care este organizat pnl este deficitar, de cind vorbesc despre comunicare, echipa, chain of command, etc, etc. Si tot patru ani de cind vorbesc despre propaganda si manipulare – dumneata nu stiu daca ai auzt de Alinsky ori Bernays, de Chomsky probabil da. Adica e un avertisment – nici dumneata nu ai sansa si nici altcineva nu are sansa sa-mi arunce praf in ochi si nici sa-mi spuna vreaodata ca as fi groupie, fan, pentru un om sau altul. Da, gestul lui Tariceanu este unul de curaj dar si extrem de riscant si cu sanse minime de success asa cum am spus de la bun inceput, dar este intemeiat si nu trebuie minimizat, Tariceanu nu trebuie ridiculizat. Ceea ce spui dumneata cam vine pe linie de propaganda, si e tipul de propaganda care incearca sa discrediteze si sa minimalizeze – I don’t buy it.

  5. emi spune:

    Cris tu preţuieşti bogăţia şi de aceea îl respecţi pe Tăriceanu mai mult decât pe Crin, liberalism preţuieşte principiile şi de aceea Tăriceanu va fi întotdeauna pe locul doi.
    Mă bucur că deşi le preţuieşte pe ambele, VV a pus (totuşi cu mare durere în suflet) principiile pe primul loc. Sunt buni şi banii dar evoluţia presupune idealuri care se ating cu bani dar respectând nişte principii.

  6. cris spune:

    lasa prostiile