Să iubim şi să admirăm femeile – şi nu numai astăzi – pentru că ele ne învaţă cum se poate să cucereşti, fără să învingi

265 Responses to “Să iubim şi să admirăm femeile – şi nu numai astăzi – pentru că ele ne învaţă cum se poate să cucereşti, fără să învingi”

 1. emi spune:

  Barosanul
  Nu au acelaşi nick, cea de la Iaşi este “Corina Chiriac”.

 2. epolitikon spune:

  @Barosanul

  Ai incredere in emi la chestii d-astea. Se tot gudura pe langa oricine e dispus sa nu o faca proasta dupa 3 posturi citite.
  Urmareste tot, tine evidenta, trage concluzii, face propuneri si per total a reusit sa-i irite pe toti (cu 1-2 exceptii).

  @Pacala
  M-am uitat recent pe un tablou detaliat cu previziuni macro si m-am speriat deoarece acolo se estima o crestere a deficitului bugetar.
  Adica, vom trai in continuare pe datorie. Pana cand vom avea vreo 10 milioane de rromi analfabeti care vor dori…ajutoare sociale de la vreo 2.5 mil. angajati cu carte de munca.

 3. Tiberiu spune:

  Marian Nicolae
  Instrainarea teritoriului national agentilor marii finante internationale,complotul cu iredentismul maghiar in vederea destramarii statului national,saracirea sistematica a cetatenilor romani,izgonirea din tara a elitelor ,prigoanirea si incarcerarea adversarilor lui TB prin fabricarea de dosare politice,iata quintesenta politicii antinationale satanice condusa de la cotroceni in ultimii 10 ani.

 4. emi spune:

  Sa fii ministrul dezvoltarii, sa gestionezi 4 miliarde de euro, si sa nu stii ce este PIB-ul real, era o culme pe care nu o putea rata oricine…

 5. Tiberiu spune:

  Emi
  Toate culmile(culmea prostiei,culmea tupeului,culmea hotiei,culmea marsaviei,culmea curvasariei si multe altele) au fost demult depasite de un alt ministru al dezvoltarii care furat 4 miliarde