Marti, 24 iunie, orele 17,00 ghici cine va fi la Antena 3 impreuna cu Alessandra Stoicescu…

38 Responses to “Marti, 24 iunie, orele 17,00 ghici cine va fi la Antena 3 impreuna cu Alessandra Stoicescu…”

 1. Mihail spune:

  He-he-he

  Varujan Vosganian a făcut, luni seară, o „gafă” la adresa unui adversar politic, căruia i s-a adresat cu formula „Domnul Bercea”, voit sau nu.

  Varujan Vosganian a fost invitat, luni, în emisiunea „Ultima oră”, de la România Tv, unde l-a avut coleg de platou pe liderul PMP, Gabriel Berca.
  La un moment dat, după mai multe schimburi de replici aprinse, Gabriel Berca a spus că PMP a rămas singurul partid din România care apără statul de drept și justiția, în timp ce PNL, care a participat la „evenimentele din 2012”, și-a reconsiderat poziția și a trecut de partea PDL.
  PNL ar trebui să recunoască greșeala pe care a făcut-o în 2012, a continuat liderul PMP.
  „Eu v-am spus ce a fost, în legătură cu a doua temă, domnul Bercea, hai, vă rog eu …”, a intervenit Varujan Vosganian.
  „Nu, vă rog, nu sunt Bercea! N-am nicio treabă cu domnul Bercea…”, a reacționat Gabriel Berca.

  :) :) :)

 2. Mihail spune:

  @ Varujan,

  1. Chestia cu “gratariada”, dupa opinia mea, ar trebui facuta concomitent pe toate strazile “Armenesti”, din tara.
  2. Interesant mesajul domnului Fenechiu, nu-si reneaga familia, fratele. O fi el in puscarie, dar macar este vertical, are caracter.

 3. Tiberiu spune:

  Il veti vedea pe TB si pe multi tovarasi mafioti si securisti de-ai lui in puscarie si veti avea prilejul sa faceti diverse consideratii pe aceasta tema.
  Incepeti de pe acum.

 4. Tiberiu spune:

  @VV
  De la cine aveati pretentia sa va aprobe legat de ingroparea dosarului Bercea-basescu de catre Kovesi? De la Berca si Ialomiteanu.,de la mafiotii lui base ?
  Haidade!
  Intre oamenii cu “coloana morala” si mafiotii lui base nu poate exista
  nici fuziune nici efuziune.

 5. emi spune:

  TB nu poate fi indepartat cu “demisie de onoare”, poate fi alungat cu Revolutie, dar asta inseamna dezordine si nu e bine, poate fi arestat pentru fapte care tin de drept cetatenesc, dar nu e posibil pentru ca “cheile” sunt in buzunarul dumnealui sau poate fi alungat golaneste, ajutandu-i “prietenii” sa se razbune. Nu prea ne da de ales…

 6. Mihail spune:

  :) :)…..Yupiiiii !

  Deputat PNL: E un trend extrem favorabil pentru Crin Antonescu, iar dacă va avea cea mai mare intenție de vot va fi candidatul PNL-PD
  Deputatul liberal Mircea Dolha a comentat marti posibilitatea reconfirmarii lui Crin Antonescu ca prezidentiabil al celor doua partide de dreapta, PNL si PDL, avand in vedere scorul bun din sondajele interne ale liberalilor. Prezent in emisiunea Evenimentele zilei, difuzata pe B1tv, deputatul Dolha a sustinut ca exista premisele ca actualul lider interimar, Klaus Iohannis, sa fie ales presedinte al partidului, dar Crin Antonescu sa fie nominalizat pentru Cotroceni.

  “Din ceea ce vedem în sondaje, Klaus Iohannis va fi sprijinit la președinția partidului, dar la președinția României sunt șanse reale să revină Crin Antonescu. Vreau să vă spun că este un trend extrem favorabil pentru Crin Antonescu. E păcat, e clar că vom folosi persoana care va avea cele mai mari șanse. Dacă Antonescu va avea cea mai mare intenție de vot vă garantez el va fi candidatul PNL-PD, dacă vine altă persoană mai bună cu mare plăcere. Eu nu cred că se va crampona cineva, nici măcar Iohannis de asta”, a declarat Mircea Dolha pentru B1tv.

 7. emi spune:

  http://eusuntvictor.wordpress.com/2013/03/31/conversatie-cu-dalai-lama/
  ” -În rolul Dvs de lider al poporului tibetan trebuie să simţiţi o puternică mânie faţă de chinezi pentru ceea ce au făcut şi continuă să facă poporului Dvs. Dar ceea ce exprimaţi Dvs în lume nu este ură. Aţi putea să ne spuneţi, în termeni creştini, că Dvs vă iubiţi duşmanii? Cum anume meditaţia Dvs vă ajută să simţiţi mânie fără ură? Această înseamnă a-ţi iubi duşmanii?
  -Da. Există o practică specială care se numeşte „a da şi a primi”. Unul din principalele mijloace de a dezvolta compasiunea şi iubirea este aplicarea acestei metode. Vă vizualizaţi pe voi în curs de a da altora calităţile voastre pozitive, ca fericirea, gândurile şi emoţiile voastre virtuoase, apoi luaţi asupra voastră suferinţele şi dificultăţile lor, în deosebi emoţiile lor negative.
  În practica mea cotidiană, acord o atenţie deosebită duşmanilor noştri chinezi, mai ales celor care sunt implicaţi activ în crimele înfăptuite asupra poporului meu. Vedeţi că nu putem considera totalitatea chinezilor ca fiind vrăjmaşii noştri, ci numai chinezii care sunt responsabili [de cele înfăptuite]. Este o formă de meditaţie pe care eu o practic. Iau asupra mea negativităţile, emoţiile, mînia, ura acestor chinezi, apoi le trimit toată energia mea şi gândurile mele pozitive. Este un mod de a da şi a primi. Este foarte util şi foarte eficace.
  -Credeţi că astfel de practici spirituale ar putea să se aplice în lume în ansamblul ei, inclusiv în domeniul politic în vederea gestionării conflictelor?
  -Nu ştiu. Când eu spun că este important, vreau să spun că este important pentru mine ca practicant budist. În practica mea zilnică, aceste practici sunt foarte importante şi utile.
  -Este realist să gândim că aceste practici ar putea fi practicate pe scară mai largă?
  -Nu ştiu, căci pentru a îndeplini această practică trebuie cunoscute şi alte practici în legătură cu acestea. Budiştii acceptă de exemplu teoria renaşterii şi potenţialul de trezire al tuturor fiinţelor. Acestea fac parte din contextul practicii budiste şi toate aceste aspecte sunt imbricate. Dacă, pentru Dvs, nu există decât o singură viaţă, lucrurile sunt dintr-o dată mai simple! Dvs m-aţi întrebat despre rugăciunea mea cotidiană şi eu v-am explicat-o ca budist!”

 8. Mihail spune:

  Klaus Iohannis, aproape de capitulare (pesurse.ro)

  PESURSE.RO continuă investigaţiile privind posibila incompatibilitate a lui Klaus Iohannis, după ce edilul Sibiului a uitat, subit sau voit, în ultimii 7 ani, să precizeze în declaraţia sa de avere faptul că are sau a avut la dispoziţie o serie de autoturisme marca BMW, în baza unui contract prin care acesta este imaginea oficială a companiei germane constructoare de maşini.

  Deşi neamţul din fruntea PNL preferă sa tacă mâlc, deja de o bună perioadă, cu privire la acest subiect, acest aspect nu ne descurajează, ba dimpotrivă, ne întâreşte şi mai mult suspiciunea că există o dorinţă de muşamalizare a acestui caz din partea lui Iohannis şi a apropiaţilor săi.

  Astfel, PESURSE.RO a depus o solicitare, la Primăria Sibiu, în baza legii 544/ 2001, lege care reglementează accesul la informaţii de interes public, prin care am cerut punerea la dispoziţia opiniei publice a contractului dintre persoana fizică Klaus Iohannis şi Automobile Bavaria, prin intermediul căruia primarul Sibiului a beneficiat, începând cu 2007 şi continuă să beneficieze şi în prezent de autoturisme aparţinând mărcii BMW.

  Conform legii, orice „cadouri, servicii, avantaje primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă, din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii / societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusive burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare depăşeşte 500 de euro” trebuie stipulate la sectiunea VI a declarației de avere.

  Considerăm că opinia publică şi electoratul au dreptul şi trebuie să cunoască toate detaliile şi beneficiile, cuvenite şi necuvenite, cu privire la persoana lui Klaus Iohannis, având în vedere că acesta ar urma să fie prezidenţiabilul PNL- PDL şi astfel urma să solicite încrederea şi votul românilor la scrutinul pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă.

  Mai trebuie precizat încă un aspect: conform unor surse bine informate, inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate ar fi început o investigaţie pe numele lui Klaus Iohannis, pornind chiar de la problema pe care actualul preşedinte interimar al PNL ar avea-o ca urmare a faptului că nu a precizat în declaraţia de avere că beneficiază de autoturisme din partea BMW.

 9. emi spune:

  Azi semanati mai mult decat oricand cu bunicul Garabet.
  Daca domnul Ciuvica era mai politicos ar fi fost mai placut pentru toata lumea. Dar dumnealui coboara cu viteza tot mai mare in haurile urii. Alegerea ii apartine…

 10. livia spune:

  PDL nu va participa la sedinta Parlamentului in care se va cere demisia lui basescu. De ce ? S-a distantat de mentorul lor asa cum pretinde? Nu. Ce cauta PNL intr-o astfel de alaturare?

 11. tiberiu spune:

  @VV
  In mod exceptional ma vad nevoit sa-i dau dreptate lui Ciuvica care a punctat corect slabiciunea esentialas a posibilei fuziuni PNL-PSD: antibasistii( precum @Cris care a parasit blogul din scarba pentru fuziune))vor parasi “noul PNL basificat” iar basistii talibani vor parasi PDL in favoarea PMP.Concluzia : un joc politic cu suma nula.Noul PNL va strange tot in jur de 20% ,ba poate chiar mai putin.
  Acest experiment politic SF elaborat pe sest de Crin si basistii din PPE este nascut mort din fasa .

 12. tiberiu spune:

  @VV
  Remember !!!!!!!!
  iata ultima postare a lui @Cris si motivul pentru care nu mai continua.
  =====================================
  cris spune:
  iunie 4, 2014 la 9:23 pm
  @ Varujan Vosganian

  Va doresc mult succes in construirea dreptei alaturi de domnul Boc – impartasiti aceeasi doctrina nu?, sau probabil doctrina e transpersonala, pluteste undeva deasupra oamenilor care o gindesc si o aplica. Pentru mine cel mai important lucru este ca va bateti joc de votul care vi s-a dat in cadrul usl in 2012, impotriva pdl. Nu va impiedica nimeni sa va reorganizati, aliati, refaceti cu respect fatza de acest vot, pentru urmatoarele alegeri locale si parlamentare, dar sa pervertiti un vot nu are nimic de a face cu democratia. Iar aceasta trecere a pnl la PPE, dupa ce vi s-a dat un vot, este inca si mai urita: De ce nu ati anuntzat acest lucru dinainte?
  Suntem destui pe acest blog pe care nu ne puteti acuza ca am apara monopolul PSD, dar intr-adevar am fost impotriva monopolului PDL si in ce ma priveste sunt si voi fi. Singurul si ultimul raspuns pe care il pot da: Va multumesc pentru gazduire, din acest moment colaborarea mea la blogul dumneavoastra s-a incheiat
  ======================================

 13. tiberiu spune:

  P.S
  Nu numai ca noul. PNL basificat nu va face performanta electorala dar va fi total decredibilizat precum un bun crestin care din anumite considerente (false) adera la o secta satanica.

 14. Barosanul spune:

  Domnule Vosganian,

  Dupa cum a-ti observant, de ceva vreme am renuntat la a posta pe Blogul Dumneavoastra.

  Cu toata stima si consideratia pe care am avut-o de-a lungul anilor fata de Dumneavoastra va spun ca sunt PROFUND DEZAMAGIT de Dumneavoastra in ultimele luni.

  1. Pe blog
  a) a-ti renunta la mai asculta participantii si a participa la discutii de calitate
  b) a-ti coborat la un nivel suburban, ceea ce nu va face cinste (Ex Numindu-l pe @ Pacala ‘’tembelici’’). Din pacate noi, participantii o putem face, chiar daca dam dovada de MOJICIE cate o data, chiar daca nu ar trebui sa o facem si imi fac ‘mea culpa’, dar nu ii este permis unuia cu prestanta dumneavoastra, Senator al Romaniei si Ilustru Scriitor, in a o face).
  c) a-ti renuntat la interlocutori extrem de competenti si valorosi gen @ Corina Chiriac s @ Cris in favoarea ratingului tabloid.
  2. In viata politica
  a) a-ti achesat ideei de aducere in prim-plan, pe usa din dos, a MAFIEI si MAFIOTILOR PDL prin acceptarea initial in PNL a unor persoane gen Stanisoara, Frunzaverde etc, pe care cetatenii Romani i-au taxtat politic. Dupa alegerile din 2012 a-ti acceptat intrari pe listele PNL-USL a unui numar impresionant de Rejectati PDL.
  b) Acum sunteti unul dintre ARTIZANII Fuziunii PDL-PNL si practic devenind un SUSTINATOR al reinfiintarii MAFIEI PORTOCALII PDL.
  Domnule Vosganian,
  V-am vazut la emisiunea de la A3 si ceea ce am vazut in ochii dumneavoastra a fost SINCERITATEA cu care va sustineati idea fuziunii, cee-a ce m-a INGROZIT!

  - Oare cum puteti sa credeti ca facand aceeasi greseala de a da PNL-ul pe mana MAFIOTILOR ca atunci cum a-ti facut-o cu Stoica-Stolojan ve-ti avea un rezultat diferit de CATASTROFA de atunci?
  c) Oare cum puteti sa credeti ca Dreapta v-a fi mai puternica si ve-ti ajunge la 30% asociindu-va cu Blaga, Macovei, Videanu, Boagiu, Paul Vass, Flutur, Roberta Anastase (hoata din Parlament), Sulfina Barbu, Alin Tise, Cezar Preda, Ioan Oltean (ciumetele ala cu broasca raioasa), Mircea Toader, Alin Popoviciu, Traian Igas, George Scripcaru, Gheorghe Ialomitiianu, Gheorghe Tinel, Gheorghe Stefan (Pinalti) etc aceste MONUMENTE de PROSTIE, exponenti ai MAFIEI PORTOCALII ai BARONILOR si CLANURILOR INTERLOPE, autorii mentinerii in functia de Presedinte al Romaniei pe MARLANUL de la Cotroceni?

  Cu MARE parere de rau va spun ca in cazul in care Dumneavoastra ve-ti continua cu aceaste convingeri si atitudini, iar PNL v-a efectua Fuziunea cu PDL eu nu voi mai fi un simpatizant al Dumneavoastra si nu voi mai posta pe acest BLOG.
  Incheind probabil astfel o colaborare lunga de aproape 5 ani de cand a-ti infiintat acest blog.

  PS. 1 Am avut Dreptate cand l-am sfatuit pe Dl Campeanu sa-l sutina pe Dl Ratiu, am avut dreptate cand am atras atentia ca, cuplul Mafiot-Securist Stolojan-Stoica e nociv pt PNL, am avut dreptate cand am sutinut ca sprijinind MARLANUL-SECURIST Traian Basecu (care tocmai daduse un cap in gura unui comerciant si era anchetat de excrocherii imobiliare) v-a fi un dezastru pt Romania daca v-a accesa la putere si v-a incerca sa subjuge PNL. Asa cred cu FERMITATE, acum, ca Fuziunea PNL-PDL e daunatoare atat PNL-ului cat si Romanilor care se vad iar INSELATI de POLITICIENI MESCHINI pentru scopuri PARSIVE-PERSONALE. Acesti Romani, cam 7,5 Milioane poate, INSELATI cu ILUZIA unui NOU INCEPUT isi vor pierde DEFINITIV SPERANTA.

  2. Cum momentan sunt in Bucuresti, daca doriti ne putem iantalnii pt a discuta pe aceste teme.

 15. Barosanul spune:

  Domnule Vosganian,

  Pe scurt, concluzia celor spuse de mine anterior este ca, din pacate a-ti inceput deja sa va PDL-izati.

 16. Barosanul spune:

  @ Tiberiu

  Nu am observat postarea ta pana cand nu mi-a aparut postarea. Foarte interesant ‘timing-ul’ si ideile asemanatoare cu toate ca am avut de foarte multe ori opinii toatal diferite :).

 17. emi spune:

  N-ar trebui sa stim si diferenta dintre verbu lal Indicativ perfect compus si reflexiv la Indicativ perfect compus, daca tot pretindem ca scriem romaneste?
  E gramatica de clasa a cincea!!!

 18. tiberiu spune:

  @barosanul
  1)Nu m-am, asteptat din partea lui Crin la o tradare in favoarea basismului,desi o anumita apropiere de PDL era necesara pentru a forma o opozitie parlamentara puternica la PSD.Fuziunea si aderarea la PPE este o tradare incalificabila, o escrocherie fata de electoratul liberal. Dovada ca respingem acest curs politic : fondatoarea blogului @Cris a abandonat revoltata blogul pentru fuziune.
  2) calificativul de “tembelici” Pacala il merita pentru modul jignitor in care s-a referit la juriul Uniunii Scriitorilor.
  Citeste tot dialogul dintre @VV si Pacala pentru a te edifica la
  http://vosganian.ro/?p=5244&cpage=1#comments

 19. Pacala spune:

  @vv
  Blogul v-a fost parasit de marii aducatori de plus valoare. Daca nu le simtiti lipsa va priveste. Ati permis transformarea blogului intr-o latrina in care @tiberiu isi varsa dejectiile. Restul de motive vi le-a zis @barosanul, nu le repet. Va urez succes, eu va las.

 20. tiberiu spune:

  Sunt convins ca @VV este f. trist ca este parasit de calomniatori si detractori :-) Ha,Ha,Ha

 21. Valeriu Mangu spune:

  Articolul “Din ce motive de ordin constitutional isi poate da demisia Presedintele Romaniei”, pe:
  http://ascunzisuri-constitutionale.eu

 22. tiberiu spune:

  @barosanul
  Comportarea lui Blaga si a celorlalti mafioti pedisti de partizanat basist faras perdeas in acest caz de coruptie dovedit 100% a camarilei prezidentiale dovedeste ca PD nu s-a schimbat nico iota si nu exsta nicio posibilitate de comunicare , daramite fuziune,cu PD (Partidul Delapidatorilor).

 23. ionescu spune:

  Cred că deteriorarea vieţii politice din România, mai ales după scandalul Mircea Mondialul, va aduce o încleştare a raporturilor interumane care, după “musonul” care ne îneacă, era exact ca la Bulă: “asta ne mai lipsea!” Regele fraţilor, Casa regală e singura soluţie, ca la 1866! Bănuiala mea e că Băsescu doar aşa poate scăpa!

 24. Kronstadt an der Graft spune:

  Și eu sunt de acord cu prietenii de pe blog care semnalizează din greu că alierea liberalilor cuviincioși cu pseudoliberalii lui Băsescu nu va aduce decât daune istoriei liberale. O pată întunecată și atât. Sper în rezistența adevăraților liberali la această manevră sinucigașă. Când au plecat din PNL la PDL maidanezii băsescieni am răsuflat ușurați și am zis că astfel se va primeni mișcarea liberală românească. Din păcate se pare că au mai rămas unii care astăzi se bucură că se reunesc cu cei de aceeași teapă. Nu-i bine domnule Vosganian, vorba unui mafiot încă liber.

 25. epolitikon spune:

  @VV

  Pentru ca nu mai am nici timp si nici tragere de inima (scarbit de evolutiile politice din Romania), sintetizez ceea ce vad (citesc) pe blog, ca si o caracterizare/evaluare a calitatii postarilor/discutiilor:

  rahat-rahat-pipi-rahat-pipi-diaree-post interesant-rahat-pipi-pipi-diaree-post inutil-rahat-rahat-rahat-post bun-post interesant-rahat-rahat-rahat.

  Probabil pe autorii “continutului predominant” ii cunoasteti…

 26. emi spune:

  Ce inversunati sunt omuletii!!!
  Daca aceasta fuziune se va transforma intr-o fisiune… macar am incercat.
  Cu un partid din epoca postpasoptista nu rezisti prea mult in era internetului daca nu te modernizezi…
  Vad ca un omulet insira aici si meniul preferat. Saracul/saraca, traind de 10 ani langa basinosi, nu mai poate inghiti decat reziduuri.

 27. Buddha spune:

  VV
  Maestre, pana la urma doar Ghise si Johannis candideaza la presedintia partidului? Pe mine mai degraba lucrul asta ma ingrijoreaza decat fuziunea cu PDL. Desi…asta din urma e o mare prostie. Mi se ridica parul pe cap (si n-am mult, nici par, nici cap) :) numai gandindu-ma ca alde Blaga, Videanu si altii vor fi in conducerea…PNL! Pffffoaaaaiiii….

 28. Mihail spune:

  @ Vosganian,

  1. Sint perfect de acord cu postarea lui Cris. Are dreptate.
  Atunci, cand pui un mar stricat intre alte mere sanatoase, marul stricat nu se v-a face brus bine, ci le va strica pe cele sanatoase. Dar, stiti precis acest lucru.
  2. Am urmarit emisiunea de aseara, cea cu dumneavoastra in continut.
  Pierdere de vreme.
  3. cat de dureros este ceea ce scrie Cris :
  “Pentru mine cel mai important lucru este ca va bateti joc de votul care vi s-a dat in cadrul usl in 2012, impotriva pdl. ”
  …..faptul ca de fiecare data va erijati in parlamentar de Iasi, nu de Raducaneni, nu inseamna ce cel putin, va bateti joc de cei care v-au ales ???

 29. Mihail spune:

  @ Vosganian,

  …am intrat, aici, cu mari intermitente, exact din motivele aratate de Cris, Pacala, Barosanul. Fiind din Iasi, am o “privire” despre activitatea dvs. aici. In plus, ma bucur de anumite “contacte” cu cei care va sunt, mai mult sau mai putin, aproape.
  Constat ca nu sant sngurul dezamagit.
  Despre tiberiu, acest tomberon Rosal al blogului dvs, nu are rost sa discut. Daca va place, eu ce pot sa mai spun ?
  Eu nu mai utilizez, de multi ani, gunoiul de grajd.

  Cred ca decizia celor trei, enumerati mai sus, este o alegere, matura si corecta. O decizie demna.
  Imbatraniti urat !

 30. emi spune:

  Artileria socialista a ramas fara combustibil?
  Sunteti sub foc incrucisat, atacati si dinspre stanga pierita de teama unificarii, si dinspre “dreapta” lui TB, chititi sa arate ca totul in politica este la fel, ba chiar si de infiltratii lor in PNL. Si evident nu lipsesc nici manipulatii televiziunilor.
  Se cunoaste ca nu au intentii onorabile, pentru ca toti se simt datori sa jigneasca, in loc sa va trimita un gand bun…

 31. emi spune:

  Domnule Ionescu, aia cu “Mircea Mondialu” e de nota 10!
  TB frate cu MM…

 32. emi spune:

  Interesant ca doamnelor Kovesi si Stanciu le este teama de Justitia cea corecta din Romania, pe care chiar dumnealor au facut-o mai performanta decat era (conform MCV, nu este opinie neprofesionista).

 33. Tiberiu spune:

  @VV
  Este mai mult decat evidenta opozitia ferma a blogerilor dv fideli fata de proiectul fuziunii cu PDL si a aderarii la probasistii din PPE.
  @Cris,@Barosanul,@Livia,@Kronstadt,@Ionescu,@Buddha,@Elenick,@liberalul,@liberalism,@Tiberiu@Lordul John ne-am pronuntat fara rezerve in acest sens.@Cris a “demisionat ” chiar de pe blog din acest motiv.
  Cred ca merita sa tineti cont de acest punct de vedere al oamenilor care va sunt atasati cu adevarat.

 34. emi spune:

  Ba pardon, @liberalism si @lordul john sunt pentru fuziune. Si sunt si membri PNL!!!

 35. emi spune:

  In 1859 erau doua tari mici si sarace, Tara Romaneasca si Moldova. Mai mult ca sigur ca una era mai saraca decat cealalta, mai mult ca sigur ca unii erau mai harnici sau mai rautaciosi sau mai talentati artisti sau mai bogati in idei. Totusi impreuna au fost de doua ori mai puternice. Daca generatia de la 1848 ar fi ascultat de marile puteri din jur care se impotriveau intr-un glas unirii… Romania nu ar fi existat azi. E timpul ca dreapta sa devina dreapta, si sa indrepte greselile stangiste!

 36. Tiberiu spune:

  @VV
  Votul comun din parlament al PNL si PSD cerand demisia Mafiotului este un Mare Succes pe drumul refacerii aliantei antibasiste,pentru democratie si progres al Ro.
  PDL a dovedit cu acest prilej inca odata ca a ramas o grupare retrograda, antinationala care continua sa sustina regimul mafiot satanic basist chiar atunci cand coruptia endemica de care este atins este demonstrat fara putina de tagada.
  Cred a fost o buna ocazie ca toti oamenii de buna credinta din PNL sa inteleaga ca initiativa fuziunii cu basistii,cu Boc,Videanu,Igas,Anastase etc ,cu dusmanii natiunii, este curata nebunie.

 37. emi spune:

  Basistii dispar, partidul de dreapta unit ramane inca 100 de ani…

 38. Buddha spune:

  VV
  Maestre, distractie placuta la Congres!
  Sper sa dea la tv, ca vreau si eu sa ma distrez!