O ora de comentarii si declaratii politice la adevarul.ro

http://adevarul.ro/news/politica/varujan-vosganian-vicepresedinte-pnl-despre-congresul-pnl-despre-demisia-traian-basescu–8_53aac0a60d133766a8e3685e/index.html

82 Responses to “O ora de comentarii si declaratii politice la adevarul.ro”

 1. emi spune:

  Ca sa ma poti ierta pe mine, ar trebui sa te poti ierta intai pe tine.
  Pentru mine e usor, pentru tine imposibil.
  De aceea esti un suflet chinuit.

 2. emi spune:

  Eu te-am iertat si pe tine, si chiar si pe TB.
  Nu pentru voi, ci pentru mine, pentru a ma elibera de negativismul vostru, pentru a ma echilibra. E o dependenta de care nu am nevoie.

 3. emi spune:

  Postez pentru ca sunt un om liber si am opinii.

 4. tiberiu spune:

  Emi
  Ai spus ca ti se falfaie de politica,ai spus ca incetezi sa mai postezi. Ti-au spus atatia ca nu suntem interesati de balivernele tale. Ce vrei ? Un om normal n face lucruri de care nu este interesat, un om cu minim bun simt nu continua sa irite o colectivitate in care nu este dorit.
  Concluzia: esti o nesimtita anormala(tipic pentru securistii basisti)

 5. emi spune:

  Nici tu nu esti prea iubit, cred ca te autocaracterizezi…

 6. tiberiu spune:

  Numai un om anormal obsedat sa faca Rau celorlati sau unul
  platit sa faca actiuni despre care recunoaste ca i se “falfaie” continua totusi sa le faca. Din ce categorie faci parte ? Cred ca din amandoua .

 7. Adam Mares spune:

  CTP: Familia Băsescu îl ajută pe doctorul Ponta să opereze

  Şi mai e ceva, foarte grav, de care d-lui Băsescu nu-i pasă. Ce se întâmplă cu membrii familiei lui oferă prilejul tuturor interlopilor politici aflaţi la putere să pozeze în apărători indignaţi ai justiţiei şi moralei. Cazuri la fel de grave ca al lui M. Băsescu, cum ar fi cel al traficului de influenţă comis de infractorul Duicu din biroul premierului Ponta, sunt estompate. Dan Voiculescu primeşte o gură de oxigen în fuga lui în zig-zag de Justiţie. Familia Băsescu furnizează muniţie politică hoţilor şi escrocilor cu funcţii.

  Şi dacă aceştia vor câştiga la toamnă puterea totală în România, afirmaţia lui T. Băsescu, cum că Justiţia oricum nu mai poate fi oprită să acţionaze independent, s-ar putea dovedi doar încă o aroganţă personală a încă preşedintelui. Cunosc PSD-ul de o viaţă şi ştiu cât e de priceput la castrarea pe nesimţite a femeii legate la ochi. E singura operaţie în care juristul doctor Ponta se poate dovedi competent.

 8. emi spune:

  @Adam
  Pacat! Eu chiar aveam o parere mai buna despre ea. A sters cu acest gest o imagine de om echilibrat care stie ce face si ce spune, un fel de alta Macovei. O fi molipsitor cand esti jurist?!?!

 9. Tiberiu spune:

  @VV
  Bineinteles ca afirmatia lui base ca parlamentul “intimideaza justitia” este aiurea,dar este o lozinca bine primita de prietenii lui externi carora le va spune ca se pregateste o noua “lovitura de stat”.Nu conteaza ca asta nu are legatura cu realitatea,cu faptul ca frate-sau si probabil si el au luat spaga pentru manipularea justitiei.
  Cu toata experienta acumulata in materie de manipulari politicienii romani cad in continuare in plasa bazaconiilor lansate de TB.
  TB este in “zugzwang” dar in loc sa fie lichidat PNL ii da cateva guri de aer cu proiectul fuziunii.

 10. tiberiu spune:

  @VV
  Eu nu stiu ce se va intampla peste cateva luni, as fi intresat insa sa stiu ce se va intampla la Congresul PNL unde liberalii trebuie sa dea o proba de maturitate si viziune poliitca.
  Am o presimtire ca vom asista la o Mare Surpriza .