Ne revedem deseara, de la orele 21:00, in emisiunea “Buna seara, Romania”, cu Madalina Puscalau- B1 TV

71 Responses to “Ne revedem deseara, de la orele 21:00, in emisiunea “Buna seara, Romania”, cu Madalina Puscalau- B1 TV”

  1. tiberiu spune:

    Porunca a treia :
    Să nu iei în deşert Numele Domnului Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. (Exo 20:7)

  2. Tiberiu spune:

    @all
    Iata basismul in toata “splendoarea” lui satanica si antinationala,care face totul pentru a distruge Romania si pe romani,nu pentru a repara nedreptati.Luati aminte si la gasca satanica de securisti de le blog
    sunt din acelasi aluat diavolesc
    ===================================
    Cinci pensionari s-au sinucis după ce au fost la DNA, în dosarul pensiilor ilegale. O femeie de doar 52 de ani, cu o pensie ce a trecut puțin peste 700 de lei, s-a sinucis pentru că a dat șpagă un borcan de miere. Procurorii DNA i-ar fi pus în vedere că ar urma să facă închisoare timp de șase ani și i-ar fi pus în vedere să nu părăsească localitatea, după cum spun rudele.
    “Ești un monstru când calci în picioare natura celuilalt. Ceea ce mă disperă și mă enervează este că anchetatorii știu atâtea lucruri cumplite și nu se uită la ele și se concentrează pe astfel de povești mărunte. Sigur, trebuie făcute, dar poate mai uman, mai înțelegător, mai firesc, poate nu în felul ăsta. (…) Un singur lucru poate să-i oprească: micul curaj de a spune ‘nu dom’ne, nu vreau, n-am chef’. Astfel, tehnicile lor devin ridicole. E singura soluție”, a spus Mircea Diaconu, la “Sinteza Zilei”.
    ========================================

  3. emi spune:

    Aveti dreptate, in Romania sasii sunt o comunitate eleganta, model. Totusi sunt ceva deosebiri intre Cavalerii Teutoni si negustorii de pe drumul matasii…