Noi, cei din PNL, pentru a putea să fim prin noi înşine, trebuie să fim , întâi de toate, noi înşine.

Ca  în oricare alt domeniu, în politică cel mai important este să fii autentic, să fii tu însuţi. Ceea ce înseamnă că trebuie să ai propria viziune despre lume, propriile convingeri şi aceeaşi unitate de măsură pentru tine şi pentru ceilalţi. Când vrei să înţelegi, nu trebuie să te uiţi doar la ceas, care îţi arată timpul de acum, ci şi la calendar, care arată timpul mai lung, astfel încât să nu cazi în pericolul de a gândi în fiecare clipă altceva. Istoria e ca un râu. Dacă ţii doar curburile malului, nu vei traversa râul niciodată. Tot astfel, dacă îţi schimbi drumul şi convingerile după meandrele istoriei, nu vei reuşi niciodată, cu adevărat, să te întâlneşti cu istoria.

Am spus toate acestea pentru a lămuri poziţia mea în legătură cu protestele Antenei 3. Recomand tuturor colegilor mei liberali să nu uite că ani de zile jurnaliştii acestui post de televiziune i-au însoţit în lupta lor. Să nu uite că în bătăliile dure ale anului 2012 Antena 3 a fost tribuna publică a apărării democraţiei.

Un lucru are valoarea lui intrinsecă, indiferent de ce credem noi despre el. Nu interesul nostru dă valoarea lucrurilor şi a oamenilor. De aceea nu văd de ce acelaşi tip de atitudine  să fi fost eroism civic, atunci când era de partea noastră, şi demn de a fi amendat de jandarmerie, atunci când nu mai e de partea noastră.

Spun toate acestea nu ca să apăr pe alţii, ci pe noi înşine, reprezentanţii Partidului Naţional Liberal. Ca să păstrăm respectul şi încrederea oamenilor, trebuie să fim autentici. Pentru a putea să fim prin noi înşine, trebuie să fim , întâi de toate, noi înşine.

567 Responses to “Noi, cei din PNL, pentru a putea să fim prin noi înşine, trebuie să fim , întâi de toate, noi înşine.”

 1. tiberiu spune:

  @VV
  Sunt uimit ca dv un artist,un literat,dar si un om ploitic sustineti ca citatul este “scos din context”. Contextul este ca Mihail se comporta pe blog ca o adevarata fosila vie a omului cavernelor; relatarea partidelor de sex in timpul spectacolelor de teatru,amenintarile, limbajul obscen si xenofob antisemit sunt luate impreuna aspectele comportamentale al unui individ antisocial deosebit de periculos care trebuie indepartat dintr-o colectivitate normativa.
  va reamintesc numai cateva din “scrierile alese” ale lui Yeti-Mihail
  ================================
  Mihail spune:
  decembrie 28, 2013 la 8:45 pm
  @Tiberiu,
  Cred ca nu inteleg, purtai zvastica zi de zi ? Sambata, duminica si de sarbatorile legale, bateai “pas de gasca” si ragneai “Heil Hitler ” ?
  Ia zi drept, ai kilarit cativa jidani, noaptea, atunci cand nui te vedea nimeni ???
  ===============================
  Mihail spune:
  iulie 26, 2014 la 9:56 am
  Precizari tehnice: un coleg”securist” nu-i asa, i-a propus lui ala de-i maimutzoi sa serveasca repede rodia si banana.
  Precizare, maimutzoiul nu trebuie sa consume banana, ci sa si-o introduca acolo, jos… in spate. Ideea este, ca astfel se v-a creia un “dop”. Nu vor mai fi flatulente dinspre patruped.
  Doamna Grecu, a primit o “cerere” pe feisbuc, de la o firma de pompe funebre !
  Ei, iote ca unii chiar au gasit “calea”.
  Maimutoiule, da-mi adresa ta de pe feisbuc si-ti trimit specialistii, chiar acolo al tine in Strainezia
  ====================================
  Mihail spune:
  iulie 23, 2014 la 4:12 pm
  1. Dumneavoastra taceti chitic despre “afacerea” cu casele, din Sibiu.
  Apoi, “cadavrul” ala nu este altul decat fostul presedinte, domnul Antonescu, care l-a adus, l-a facut om pe Fuhrer.
  Iar Fuhrer-ul, ca orice tigan neoas care se respecta, i-a luat gatu’ lui tat-su.
  Cine traieste in Romanica, imprumuta repede din obiceiurile pamantului.
  Raman estabilit, eu nu votez banditii ori calcatorii peste cadavre.
  2. Doamna Dana Grecu are o mare problema cu viata sexuala(va amintiti LTP-ul)…nu face altceva decat se agita puternic, infiereaza “subiectii” si degaja doar mult acid. Exact ca o camera a bateriilor, de pe vremuri.
  Ce pacat, inchizitia nu mai este, ar fi fost bine dotata era pentru acel serviciu. Obtinea marturii pe banda.
  =====================================
  Mihail spune:
  iulie 24, 2014 la 8:26 pm
  Mimutzoiul (pensionarul cu aplicatia) crede ca daca el se uita peste gard la Eforie Sud, in “fundu” la cucoane, visandu-se medic ginecolog, restul procedeaza identic.
  Insa altii nu mai pot ei de femeia barbat dela A3.
  Personal, nu mai pot eu, daca aia este femeie sau Conchita Wurst.
  Ce nu-mi place la cucoana aia(poarta rochii, iar bluzele par a contine ceva sani), este ca are apucaturi de gardian la Auschwits. Sectia barbati, acolo e de ea.
  Eu gasesc ca este jenant tare, ca sa o frecventezi.

 2. tiberiu spune:

  @VV
  De fapt Yeti-Mihail urmareste sabotarea blogului prin indepartarea prietenilor lui adevarati ,prin impunerea unor standarde ale dialogului atat de mizerabile incat oricarui om civilizat sa ii fie scarba sa participe la dialog.Aceasta “metoda” diversionista este inca una din panoplia gruparii securiste care a a debutat la foc scazut prin corespondenta pseudo-amoroasa dintre Adam si Emi care au folosit spatiul blogului in mod abuziv in acelasi scop-indepartarea prietenillor adevarati ai blogului.
  De altfel puteti constata cu usurinta limbajul calomnios, jignitor si propaganda basista intensa desfasurata de grupul de securisti diversionisti.
  In ce ma priveste nu voi permite ca acest grup de securisti sa-si desfasoare activitatea nestingheriti.
  Ca fost profesor sunt familiarizat cu metodele diversioniste ale huliganilor care deoarece nu vor sa invete fac tot ce le sta in putinta pentru a-i impiedica si pe ceilalti nsa invete prin tulburarea procesului de invatamant.Desigur ca acesti huligani securisti sunt ceva mai bine organizati decat huliganii din scoli ,dar spre ghinionul lor este prezent aici un om cu experienta care nu le permite sa isi faca mendrele.

 3. @ Mihail, august 14, 2014 la 5:38 am

  Sunt curios daca sunteti evreu.

  Eu recunosc public, spunand acest lucru de foarte multe ori.
  Sunt evreu, dar NU de religie ebraica ci crestin ortodoxa ca orice roman.

  Daca sunteti evreu, adica aveti sange evreiesc in vine, este ok sa emigrati in Israel.

  Daca nu aveti sange evreiesc in vine, de preferinta…ashkenazi….atunci odata ajuns in Israel s-ar putea sa aveti urata surpriza ca dumneavoastra sa fiti pe post de….maimutzoi….vanat de catre IDF…..

  Ajuta daca ati facut atletism in tinerete……

 4. Adam Mares spune:

  @tudor
  De ce ar trebui sa nu dorm la 3 si ceva dimineata?! :P