Astazi, 10 septembrie 2014, orele 21,00, ne vedem, impreuna cu Victor Ciutacu, la “Editia de seara” de la Romania Tv

198 Responses to “Astazi, 10 septembrie 2014, orele 21,00, ne vedem, impreuna cu Victor Ciutacu, la “Editia de seara” de la Romania Tv”

  1. Mihail spune:

    @ Adame,

    Tragi matanii la poza aia, te inchini…sau chiar o si pupi elavios ?

  2. Adam Mares spune:

    @mihail
    Nu intelegi nimic. Cand stai in casa unui om, fie si virtuala, trebuie sa mai bagi si gazda in seama. E o forma de galanterie. :-)

  3. Adam Mares spune:

    @mihail
    Nu stiu de unde ti s-a parut tie ca VV e ca o icoana pentru mine. :P

  4. Adam Mares spune:

    @mihail
    La cat l-am criticat, ar insemna ca sunt un blasfemiator de icoana. :P

  5. Adam Mares spune:

    HG 223/2013 pentru aprobarea Listei cuprinzand categoriile de informatii secrete de stat din domeniul de activitate al Serviciului de Informatii Externe.

  6. Adam Mares spune:

    @mihail
    Ai adormit cu mana sub perna? :-)

  7. tudor spune:

    Mihail

    Nici nu stii cat ma bucur ca sunt pe blog si cavaleri …

  8. cris spune:

    Prim-vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a anunțat, joi, că Adunarea Politică a PPE a aprobat cooptarea PNL şi a PMP în PPE.

    “Astăzi, Adunarea Politică a PPE a votat cooptarea atât a PNL, cât şi a PMP în PPE, ceea ce încununează efortul făcut de PDL. Este un moment aşteptat pentru unificarea dreptei. PPE susţine democraţia şi a acceptat PMP cerându-le clar să spună ce vor face în al doilea tur de scrutin astfel încât PPE să aibă garanţia că proiectul unificării dreptei va fi dus până la capăt”, a precizat Boagiu, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte PPE.

    http://www.stiripesurse.ro/pnl-si-pmp-au-intrat-oficial-in-ppe/

    Bun, am inteles, deci PDL a instrumentat cooptarea PNL si PMP in PPE, este succesul planului dumnealor, iar pentru viitor vom avea unirea PMP cu PNL-ul dolofan, asa cum doreste PPE.

    N-am comentarii, ce comentarii sa mai am….

    @ VV
    cind v-am vazut alaturi de domnul Tinel ma gindeam la urmatoarele referitor la dumneavoastra: este coleg si cu domnul canacheu, oare cite stilouri lasate pe pupitru a inlocuit deja? ( pentru cei de pe blog care nu-si amintesc, canacheu e pedelistul care sustinea ca este etic sa iei un stilou lasat pe pupitru de un coleg, sa furi e etic). Acum, dupa ce citesc negru pe alb, de la doamna Boagiu, ca a fost planul pdl si pe continuare se pregateste si reunirea cu udrea, ce sa va intreb?

  9. cris spune:

    da, mai am ceva de adaugat: ce anume a promis PMP celor din PPE, asa cum spune Boagiu.

    Udrea, care a fost la Bruxelles: “Le-am transmis tuturor reprezentanților PPE să aibă încredere în mine că îl voi învinge (se refera la ponta) și voi menține țara pe cursul corect setat de Președintele Traian Băsescu”, a declarat Elena Udrea.

    http://www.agerpres.ro/politica/2014/09/11/pmp-a-devenit-membru-cu-drepturi-depline-al-ppe-21-03-38

    No comment.

  10. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ cris

    cei de la pnl au uitat sa-i roage pe cei de la PPE sa nu pomeneasca nimic despre re-uniunea asta inainte de alegeri … (asa cum facusera la alegerile trecute)

    Asta era o varianta, si alta e ca poate nu le mai pasa, deja s-a obisnuit lumea cu ideea (dupa sinceritatile lui Iohannis vis-a-vis de basescu si basism) incit nu mai conteaza partea minora de nemultumiti si se concentreaza pe cei carora le plac din ce in ce mai mult ideile basiste.

    De altfel ai putut vedea chiar si aici pe blog cum unii au devenit brusc simpatizanti basisti…

  11. Valeriu Mangu spune:

    Articolul “Considerente preliminare despre procedura constituțională (corectă) a suspendării din funcție a Președintelui României (III), pe:

    http://ascunzisuri-constitutionale.eu

  12. Mihail spune:

    Un text al naibii de interesant si chiar cu mult umor. O poveste savuroasa, merita citita:

    Robert Turcescu, dezvăluiri INCENDIARE: ce joc a făcut Băsescu la Bruxelles

    Jurnalistul Robert Turcescu susține că știe cum s-au făcut cărțile la Bruxelles și mai ales rolul lui Traian Băsescu în negocierile pentru comisarul european al României. Turcescu susține că la început în joc a fost Dacian Cioloș, care ar fi trebuit să rămână încă un mandat în Comisia Europeană.

    Într-o discuție cu Jean Claude Junker, Dacian Cioloș ar fi dat însă totul peste cap. Acesta i-ar fi spus președintelui Comisiei Europene că ar putea trece la socialiștii europeni, dacă e nevoie. Atunci a intrat Traian Băsescu în joc, care a acceptat mazilirea lui Cioloș, dar i-a cerut lui Junker un portofoliu cât mai bun pentru România.

    ”Președintele Comisiei Europene, Manuel Barroso, a anunțat la 27/11/2009 lista comisarilor europeni : Dacian Ciolos a fost desemnat comisar pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală. “Este cel mai competent candidat pe care l-am avut pentru Agricultură”, spunea atunci Barroso.

    La vremea aceea, Traian Basescu si PDL au lucrat mult pentru impunerea lui Ciolos. Dar au reusit. Hai sa spunem, apropo de ce ne intereseaza in acest articol, ca Ciolos era stampilat ca apartinind grupului “popularilor” din PE.

    Si facem un salt in timp si ajungem in 2014, la negocierile subterane care au precedat alcatuirea Comisiei Europene condusa de Jean-Claude Junker. In principiu, era batut in cuie sa ramina Ciolos. Se vorbea si de Horia Georgescu, si de Corina Cretu, dar pe tonuri joase. Ar fi vrut Ponta, dar nu prea avea cum sa-i iasa. Basescu si Junker agreau varianta Ciolos, deci parea sa fie clar. In ceata raminea doar numele portofoliului rezervat Romaniei. Ca sa nu-l lase pe Ponta in ofsaid in fata partidului, Basescu si Junker l-au lasat si pe el sa treaca numele Corinei Cretu pe hirtia cu propunerea Ciolos. Ponta a scris si o scrisoare oficiala, i-a dat o copie si lui Zgonea s-o puna, chipurile, in sertarul Camerei Deputatilor, dar scopul era clar: sa fale partidul ca el, micul Titulescu, a a vut un cuvint de spus, a tras sforile si, iata, e posibil sa fie Corinuta lor si nu Dacianul lui Basescu. Desi, cind se gindea la asta, Ponta zimbea misterios gindindu-se ca si daca iese Ciolos, tot el cistiga partida. In mintea lui, ii pregatise o surpriza lui Basescu.

    Intr-o discutie Junker- Ciolos a intervenit surpriza. Cind Junker a adus vorba despre faptul ca are zile negre intrucit trebuie sa-i impace si pe socialistii europeni care voiau si oameni de-ai lor in Comisie, si pe cei de la Bucuresti- Basescu care-l voia pe “popularul” Ciolos si Ponta care insista pentru Corinuta- lui Ciolos i-a luat Dumnezeu si bruma de caracter pe care unii spun ca o avea cindva. Nea Ciolos i-a zis lui Junker, nici una, nici doua, ca el, daca e nevoie, poate sa obtina sprijinul socialistilor. Adica, ma-ntelegi, profesionistul Ciolos a zis ca nu e nicio problema sa sara din barca “popularilor” in barca “socialistilor”. Vazuse el, probabil, ca asa e moda pe la Bucuresti si o fi zis ca se poarta aceleasi maniere politice si la Bruxellles. Popularul luxemburghez Junker a facut ochii mari, a zis interesant si a incheiat discutia. Cind a plecat Ciolos din biroul lui, Junker a pus insa mina pe telefon si i-a povestit toata tarasenia lui Basescu. Sint convins ca n-au ris.

    Junker i-a spus clar lui Basescu ca el nu-l pune pe un traseist cum se dovedise Ciolos, in nicio functie in CE. Basescu a zis mda, dar a avut inspiratia sa ceara drept compensatie macar un post bun pentru Romania. Junker a zis da, Politici Regionale, si au batut palma.

    Apoi Junker l-a sunat pe Ponta sa-i spuna cum sta treaba, fara sa-i zica insa si de faza cu Ciolos. Doar i-a spus ca nu-l vrea. Ponta si-a frecat palmele si-a insistat cu Corinuta. Junker n-a avut nimic impotriva, avea oricum de rezolvat faza cu numarul femeilor in Comisie. Au inchis, Ponta s-a bucurat ca nea Nelu va fi ferict, Daciana, prietena Corinutei la fel, asa ca l-a durut fix in pix ce portofoliu obtinem. Se gindea el ca deja Basescu negociase ceva bun. E drept ca nici Junker, al naibii, nu i-a spus ca ar fi vorba de Politici Regionale sau poate ca nu stia nici el sigur ca ala va fi. Anyway…

    Apar zvonurile de la Bruxelles, cum ca luam portofoliul Politici Regionale. Ponta isi freaca miinile, zice, ia uite, si Corinuta, si Dezvoltarea, moaaaama ce noroc a dat peste mine! Gura mare cum il stim, se baga in fata camerelor sa spuna ce viteaz e. Si ce bine a negociat! Si ce victorie a adus pentru partid! Si ce bucuros va fi Tatuca Iliescu, si cum il va ajuta cu garda lui veche in campanie…

    Basescu si Junker hotarasc insa sa-i arate lui Victoras si intregii lumi ca nu e in politica mare si ca joaca la juniori. Asa ca ii fac o “gluma”: strecoara intr-o seara pe principalul site de stiri despre afaceri europene o lista “secreta”, un draft, chipurile, cu posibila noua componenta a cabinetului european. Surpriza, insa: numele Corina Cretu era in lista, aparea si cel al Ciolos, dar in dreptul portofoliului repartizat Romaniei scria “Ajutor Umanitar”!

    Lui Ponta ii cade fata, da in bilbiiala, o noapte intreaga se gindeste cum s-o dreaga. Intre timp, Basescu si Junker cred ca s-au distrat copios, dar l-au lasat pe fraier sa fiarba in suc propriu o noapte intreaga, apoi inca o zi si, cind au considerat ca s-a facut suficient de rosu, l-au extras din fiertura politicii mari anuntind, tot pe surse, ca e vorba, totusi, de Politici Regionale.

    stiripesurse.ro

  13. Mihail spune:

    @ Adame,

    Adica, atunci cand mergi la soacra, in vizeta, mananci si ceea ce nu-ti place, sau este prost gatit, numai si numai pt. a fi dragut cu ea ???
    …in rest, poate gresesc io, dar chiar am avut sentimentul ca tot te batii in fata si-n spate, stand in genunchi (pe covoras) precum un arab silitor, cu fata catre Meca…strigind neobosit : Allah akbar !

  14. Mihail spune:

    @ Marian Nicolae,

    Eu iti respect alegerile, ma rog tu avand pile la cazaci, nu ma indoiesc ca vei primi zilnic valuri de votca, acolo in Siberia. In plus, nu tu munculita la temperaturi cu minus, nu tu alte chinuri de astea rusesti.
    Eu, daca ma intreaba cineva, daca o fi sa aleg, prefer sa merg la americani, acolo la baza lor din Cuba. Am auzit ca baga zilnic muzica rock(AC DC). Nu-i nimic daca pierd ratia ta zilnica, de votca.

  15. @ Mihail septembrie 12, 2014 la 8:03 am

    Nu cred sa ai sanse sa gasesti un loc liber la Guantanamo…..

    Crezi ca degeaba s-au construit atatea lagare de concentrare si exterminare in SUA…?????

    Cat despre vodca ruseasca si sfantul cazacioc…le prefer de departe fata de spalarea de creier oferita de catre cei de la AC / DC…..

  16. emi spune:

    Adevarul e ca fara TB guvernul Tariceanu nu ar fi existat si ca eram deja din nou in “societatea socialista multilateral dezvoltata si inaintam spre comunism”.
    @Mihail ai fost dragut aseara, multumesc, exista oameni prost informati dupa cum exista si prost crescuti. Din povestea ciobanasului care se distreaza strigand ca vine lupul si ramane fara sustinerea satenilor atunci cand lupul vine cu adevarat, ar fi trebuit sa invete si evreii oarece: tot strigand la toata lumea ca este antisemita, pentru ca indrazneste sa isi spuna parerea, atunci cand vor avea probleme reale de antisemitism nu o sa-i mai bage in seama nimeni… notiunea fiind uzata si golita de continut.

  17. elenick spune:

    Mihail.

    ti-am spus ca iti alegi surse de informatie “cu probleme” . Robert Turcescu este unul dintre cei mai notorii pupincuristi basisti, nu exista un echivalent in presa din cealata tabara,este compromis total prin lipsa de obiectivitate si prin tonul inchizitorial la adresa “altora”, cu scopul de a-l spala pe Basescu. Pana si A. Plesu, altfel extrem de tolerant cu basistii, l-a criticat in cateva articole.

    In plus tot scenariul pare desprins din carti politiste (varianta Haralab Zinca), avand un puternic miros de facatura a serviciilor. Inteleg ca ai trait perioada bancurilor cu Ceausescu si a zvonurilor lansate de Secu, chiar nu vezi cat e de cusut cu ata alba, ca sa acopere ESECUL major in a-si pune omul lui comisar european?
    Daca era inteles ca ramane Corinuta, de ce a mobilizat-o pe politruca Anca Boagiu sa compuna o scrisoare de protest impotriva ei, semnata de Blaga si -dintr-o mare eroare politica_ si de Johannis? Doar asa sa se afle in treaba? Iar chestia cu “gluma” pusa la cale de Junnker si basescu ca sa se amuze de Ponta nu e de “cascadorii rasului”?

  18. Mihail spune:

    @ elenik,

    1. Nu-mi aleg nimic, citesc cam peste tot, iar unde vad ceva interesant, chiar daca poate fi sau nu real, mai mut aici.
    Nu trebuie sa ei de buna chiar tot ce se spune. Nu mai si jucam cu ideile.
    Eu, in ciuda varstei, incerc sa nu fiu rigid, inchistat.
    Insa, ceea ce a scris musiu Turcescu, ar putea fi adevarat. El l-a avut pe invitat pe Baselu, iar ala poate i-a povestit dedesubturile in pauza publicitara, sau dupa. Cine stie ?
    Asa cum poate, Baselu i-a vandut niste castraveti, stiin precis ca Turcescu v-a achesa.

    2. Ma chinuie o mica intrebare, “elenic” de pe Travian, esti tot tu ?

  19. Mihail spune:

    @ emi,

    Odata ca nu-mi palce ca cineva sa jigneasca o femeie.
    In al doilea rand, sunt satul pana peste cap de dejectiile pe care le revarsa maimutzoiul aici.
    Insa este alegerea domnului Varujan, care probabil, uneori, il distreaza si promiscuitatea altora.
    Insa daca si Tudor prefera acest gen de abordare, il priveste…eu i-am atras atentia ca este, rau de tot, pe langa drum.
    Intentionam sa repet iar o zicere de a lui Socrate: daca magarul iti da cu copita, inseamna ca tu trebuie sa procedezi la fel ? “.
    Asta presupunand ca tu l-ai “lovit” cu ceva, ceea ce ma indoiesc.
    Insa sa revenim tot la filozofi, care spun: “sa nu imprastii margaritare in fata porcilor “.
    Recunosc, am gresit cu Tudor, crezand ca a avut doar o scapare neintentionata.
    Nimic mai fals.
    Uite, putem incheia apoteutic cu : ” cine spune , ala e!!!” .

  20. Mihail spune:

    @ Marian Nicolae,

    Chiar pe mine nu ma deranjeaza AC DC.
    As asculta Hells Bells, Back in Black si Thunderstruck la nesfarsit:

    http://www.youtube.com/watch?v=etAIpkdhU9Q

    …astia, acolo, in americi, in loc de votculita ta, ce-mi dau ? Uischi ?

  21. emi spune:

    @Mihai sr., la inceput v-am respectat, pareati echilibrat si echidistant, acum va banuiesc de snobism. Dar probabil nu aveti nevoie de respectul meu, va intereseaza doar “functiile”. Sa stiti ca si functiile mai gresesc, in primul rand pentru ca orice functie este dependenta de cel putin o variabila (functie de x, functie de x,y,z), asadar “functii” echilibrate si echidistante nu pot exista prin definitie. Totusi discutia dumneavoastra este interesanta dintr-un punct de vedere: cat pot jigni snobii fara a deveni T(B)…

  22. Tiberiu spune:

    Dezvaluirile “incendiare” difuzate pe blog de Adam fac parte din ciclul ” basistii si-au dat foc la palaria de la Bruxelles ” dar vor sa ne convinga ca “palaria” lor de protectie este bine mersi

    http://www.stiripesurse.ro/robert-turcescu-dezvaluiri-incendiare-ce-joc-a-facut-basescu-la-bruxelles/

    Aceasta fantezie basista din seria “povestirile baronului Turcescu-Munchausen” fara nici cea mai mica legatura cu realitatea a fost compusa numai pentru a incerca sa induca in randul prostilor impresia ca TB a fost tot timpul in control la Bruxelles cu Junker in afacerea comisarului european ceeace este total neadevarat.
    Iata un pasaj care releva minciunile sfruntate inventate la cotroceni care sunt insa contrazise de realitati :
    ==================================
    “Ca sa nu-l lase pe Ponta in ofsaid in fata partidului, Basescu si Junker l-au lasat si pe el sa treaca numele Corinei Cretu pe hirtia cu propunerea Ciolos””
    ======================================
    Aceasta afirmatie elucubranta este infirmata de faptul ca TB intors le la Bruxelles si si-a declarat surprinderea ca pe lista candidatilor de comisar sunt doua nume.
    In momentul in care a aflat cu surprindere ca Ponta l-a ingenuncheat pe teren propriu a dezlantuit imediat uraganul minciunilor si manipularilor(calomniile lui Pacepa,Scrisoarea lui Blaga si Johannnis si convorbirea persoanala cu Junker in care a incercat sa saboteze numirea lui Cretu sau sa i se acorde un portofoliu minor carew sa-l permita sa-l discreiteze pe Ponta )
    Realitatea este ca TB este acum un infrant categoric si pe plan intern si pe plan extern
    Finita la comedia basista !

  23. emi spune:

    TB si VVP isi arata muschii la tv.
    Amuzant ca VVP “lupta” cu TB si uita de adevaratii concurenti la prezidentiale.
    Practic “ce naste din pisica, soareci mananca”, VVP exista datorita lui TB,
    Un “animal politic” precum TB si-a negociat supravietuirea cu toti candidatii care conteaza, indiferent de teatrul pentru televiziuni. Probabil ca TB si-a negociat un job bun si prin NATO, de aceea era nevoie de EBA in Romania. Cred ca EU il santajeaza pe TB tocmai pentru ca a inceput sa fie atacata de EBA. Nu cred ca EBA ar ataca o persoana draga lui taica-su.
    Daca PNL joaca inteligent, se va putea intari cu oameni dibaci in a lupta cu PSD, si va avea ocazia sa plateasca politele decimarilor din ultimii opt ani.

  24. Mihail spune:

    Arhiepiscopul Tomisului este audiat la DNA !

  25. Tiberiu spune:

    Yeti observand ca propaganda lui basista mizera nu are niciun efect si-a reluat injuriile desi nu l-am atacat.O nulitate ca el nu merita sa ii dau atentie,pana la injurii insa !
    Suntem in orice caz chit : si eu sunt satul de dejectiile lui de basist retardat si semianalfabet.
    Se pare ca in asa zisa lui afacere de gradinarit nu prea are de lucru si castig din moment ce isi pierde timpul zi de zi pe blog.
    Ca bloger basist platit sa infesteze cu obscenitati si exprimari xenofobe nazistoide un blog civilizat(inainte de a fi populat de vietuitoare gretoase si josnice ca el) este probabil recompensat mai bine decat in asa zisele lui afaceri de gradinarit.

  26. Mihail spune:

    Oscar Pistorius…omor din culpa, nu premeditat.

  27. Tiberiu spune:

    Este o culme a imbecilismului basist sa crezi ca cineva poate crede ca TB nu vrea sa-l discrediteze pe Ponta.

    “Ca sa nu-l lase pe Ponta in ofsaid in fata partidului, Basescu si Junker l-au lasat si pe el sa treaca numele Corinei Cretu pe hirtia cu propunerea Ciolos”

    Propaganda basista a pierdut orice urma de ratiune realizand ca regimul basist e pe dric.

  28. emi spune:

    Teatru pentru fraieri…

  29. lordul john spune:

    @sorin g

    Nu inteleg de ce te bucuri ca “toti” primarii ACL au trecut la PSD?

  30. Mihai sr spune:

    @ Emi
    Stimata d-na,
    Mi-ati adresat azi un mesal la la ora 10:30am si va raspund.
    Nu-mi aduc aminte sa fi avut un dialog direct cu dv., pentru a ma mustra cu atata severitate.
    Este adevarat ca, pe parcurs, am mai primit un mesaj asemanator de la @tudor , dar s-a dovedit a fi o confuzie de nume. Eu ma semnez cu pseudonimul “Mihai sr”, iar pe blog mai exista persoane care folosesc numele “Mihai” drept pseudonim. Poate a fost o confuzie si in ce va priveste.

    Oricum, daca tot ma-ti definit snob, m-am oprit si mi-am analizat comportamentul. Nu m-am gasit in ipostaza de a “admira fara discernamant tot ce este la moda” si nici nu m-am gasit in ipostaza de a “admira sau a imita tot ce este in inalta societate”, precum nu m-am gasit nici in ipostaza de a “respinge sau ignora pe cei din clasele sociale inferioare, sau cu nivel de scolarizare scazut”.
    Daca dv. ma vedeti in una din ipostazele de mai sus, va rog sa-mi indicati cand s-a intamplat, pentru a-mi cere scuze. In caz contrar, astept scuzele dv.

    Pentru a va usura judecata:
    1). va asigur ca statutul meu nu se asociaza cu acapararea de “functii”
    2). va asigur ca nu sunt “basist”
    3). nu stiu ce inseamna T(B).
    Cu respect,
    Mihai sr.

  31. emi spune:

    Mihai sr
    Judecati cu dubla masura, nu v-am confundat.
    Nu aveti nevoie de admiratia mea, prin urmare nu aveti nevoie nici de scuzele mele. Nici eu.

  32. Tiberiu spune:

    “adevaratii concurenti” ai lui Ponta sunt marionetele lui TB : Johannis si Udrea.
    Intrebare de “20 de puncte” : In cazul unei marionete manevrate de papusar ce conteaza ,marioneta sau papusarul ?
    Ghici ghicitoarea mea !
    :-)

  33. emi spune:

    Ponta batandu-se cu Basescu nu poate ajunge in turul doi: nici macar nu stie ce contracandidati are.
    A reaparut filmuletul cu trezitul cu Basescu, premierul plagiator nu se poate opri din plagiat, doar atat poate.

  34. Adam Mares spune:

    @Mihaita
    Dumnezeul meu nu e pe pamant.

  35. @ Mihail septembrie 12, 2014 la 10:21 am

    Jack Daniels, Johnny Walker….sau rom Captain Morgan…la alegere…….

    Am auzit ca mini-barul este umplut in fiecare seara…

    Totul din partea Unchiului Sam…
    Factura la…sfarsit……

  36. @ Mihail septembrie 12, 2014 la 10:21 am

    Pana a ajunge la petrecerea din partea cealalta a Atlanticului, s-ar parea ca ne indreptatm cu viteza maxima catre cea de-a Treia Petrecere Mondiala aici pe vechiul si prea coruptul continent Europa…..

    Urmand acelasi modus operandi ca si la precedentele doua petreceri mondiale, s-a gasit deja oaia neagra, personificata de asta data de catre Federatia Rusa…..

    Daca memoria nu ma inseala, la celelalte doua petreceri mondiale…oaia neagra a picat de doua ori la rand Germania….prietenii stiu de ce……

    Intrebarea de bun simt care merita pusa este :

    Daca va mai scapa vreotara intreaga din aceasta nebunie…..oare cine va fi oaia neagra data viitoare…dar dupa aceeea, si dupa aceea……sk inca cinci dati dupa acea data…..?????

    Unora dintre noi li s-a facut deja lehamite de cei care orchestreaza gasirea oilor negre si jupuirea fara mila a acestora.

    Vom trai cu totii sa vedem “artificiile de care vorbea Ezechiel in 38 – 39 …iar despre sfarsitul celei de-a Treia Petreceri Mondiale…va asigur ca NU Federatia Rusa va fi cazuta pe sub masa odata dimineata venita………

    O sa vedeti….eu stiu deja ceea ce nu s-a intamplat inca.
    Vad ceea ce voi nu vedeti inca si totul cu un singur scop:

    Sa impiedicam aceasta nebunie.

  37. cris spune:

    @ adam

    ne-am lamurit crezi? nici psd nici pdl/pnl nu vor sa il suspende pe basescu – deci au toti blat cu el? caci, iarta-ma, dupa declaratiile lui boagiu si udrea la bruxelles pe care le-am citat aseara probabilitatea ca acl sa nu aiba blat cu basescu scade vertiginos :) Am inceput intr-adevar sa ma astept ca dupa ce iese de la presidentie, dupa o unire a pnl cu pdl si pmp sa apara si basescu acolo, ca sa fie dreapta completa, cum doreste PPE. Asteptam urmatorul episod ?

  38. Adam Mares spune:

    @cris
    In momentul de fata, PDL-ul e la fel de scindat ca PNL. Unii vor pa-pa Basescu, altii mai au nostalgii. Depinde care factiune va fi mai puternica.

  39. Adam Mares spune:

    @cris
    Eu nu am blat cu TB si nu mi se pare buna ideea suspendarii. Iar partidele politice, inclusiv PSD, constientizeaza riscul unei asemenea actiuni.

  40. emi spune:

    Sau poate acest arhiepiscop a refuzat sa cotizeze catre PSD…