Intervenție la Ora Guvernului: „Suntem într-o situație stranie – până în prezent, opoziția propunea creșteri salariale și Guvernul le refuza, de data asta Guvernul propune majorări salariale și opoziția le respinge

9 Responses to “Intervenție la Ora Guvernului: „Suntem într-o situație stranie – până în prezent, opoziția propunea creșteri salariale și Guvernul le refuza, de data asta Guvernul propune majorări salariale și opoziția le respinge”

 1. livia spune:

  Remus Borza atrage atenția că ”performanța firmelor străine este foarte scăzută, proastă aș putea spune, pentru că-n 2016 doar 2 miliarde de lei a fost soldul rezultatului financiar, în condițiile în care vorbim de o cifră de afaceri de 1130 de miliarde de lei. Firmele românești discriminate, marginalizate, hăituite tot timpul, cu poziții periferice în economia românească a avut o performanță de 12 ori mai bună decât a firmelor străine, undeva la 25 de miliarde de lei soldul profitului net”.

  Deputatul ALDE a subliniat că firmele străine dau dovadă de neloialitate și-și externalizează masiv profitul.

  Ia cineva vreo masura?????

  • Pacala spune:

   Eu ce intreb pe aici. Dar ar putea si el initiativa legislativa mai ales va are si directiva europeana. Ar avea si ei bani la buget

  • Nu stiu daca cifrele astea sunt corecte. Dar sa adaugam si TVA pe care-l plătesc firmele străine, impozitul pe salarii, accizele etc.

   • Shadow spune:

    dle Vosganian
    are dreptate, firmele straine isi “optimizeaza” profitul la sange. Nu poti sa le tii in brate doar pt plata de salarii dar sa stea doar pe 0 in timp ce firmele romanesti sunt discriminate.

    PS. din pacate de “optimizare” se ocupa taman “managerii romani” :-). Buna “scoala”.

 2. livia spune:

  Incompetentul Liviu Radu se lauda ca a batut palma cu Razvan Cuc ca sa ramana la conducerea SC Aeroporturi Bucuresti SA (dezvaluie “Ziua news”).

 3. Liana spune:

  Nimic nu se schimba in cloaca politica de azi…. Moldova trimite politicieni acolo sa bata apa in piua, de dezvoltarea ei nici unul nu isi aminteste, sa propuna proiecte si sa le voteze, nu sa iasa din sala… Rusine celor care fac cariera privilegiata fara sa “reuseasca” nimic pentru cei pe care ii reprezinta! Rusine sa le fie tuturor celor care profita de magaria cu listele la vot si postul vesnic cald de dupa! Rusine celor care avind o educatie nu lasa nimic in urma pentru cei carora le-au cerut votul! Rusine pentru lipsa sau opozitia la votul pentru autostrada Iasi Tg Mures, rusine pentru lipsa sau abtinerea la votul pentru redeschiderea institutului Cantacuzino, vaccine romanesti la Iasi! Rusine ca fac umbra de pomana pe pamint…. scriu carti si atit…. istorii ale altor neamuri…. isi pling de mila dar fac la fel de rau ca cei pe care-i pirasc in fraze…Rusine!