Curtea Constituțională și noi

http://www.stiripesurse.ro/dragnea-si-tariceanu–victorie-uria–a-la-curtea-constitutionala–lovitura-grea-pentru-kovesi_1222862.html

13 Responses to “Curtea Constituțională și noi”

    • tudor spune:

      dupa aceleasi criterii incearca sa afli cat au “muncit” in septembrie tariceanu sau VV … acolo sa vezi “lene”!

      • M-ai auzit pe mine dând lecții altora? Vrei să știi agenda mea? De câte ori pe lună merg la Parlament, în circumscripție, la intalnirile politice, la televizor, ce audiențe am etc.etc. In plus, nu uita, eu conduc și Uniunea Armenilor și Uniunea Scriitorilor (unde sunt prim-vicepreședinte). Eu zic să cauți în altă parte.

  1. Adam Mareș spune:

    VV a primit temă să se gândească de unde să mai scoată guvernul bani. Și a găsit….!!! Gospodăriile țărănești! :P :P :P
    Ce-or zice votanții săi de prin satele alea amărâte ale Iașului?

    • Adam Mareș spune:

      Sigur, @cris o să-mi replice că un mandat de parlamentar nu e imperativ. Așa e, nu e. Dar oamenii ăia, și nu doar ei, se vor simți înșelați. Că nu cred că le-a spus în campanie ce idei de avarie o să aibă! :-)

    • Ce-i cu tine, Adam, ti-au pus și ție cip în ureche? :) Unde vezi tu că vreau să impozitez cotețele??? Asta e tot ce ai inteles? Esti sigur (ă) c ești același Adam de dinainte?

  2. Adam Mareș spune:

    Dacă o țineți tot așa, în curând veți avea și dvs. nevoie de bodyguarzi, ca Dragnea. Dar nu cred că sunteți amic cu interlopii. :-)

    • tudor spune:

      Nu s interlopii lui draknea, ci ai lui codrin stefanescu.
      Cand au avut primariaa Bucuresti si pdlistii au incercat folosirea clanurilor interlope, responsabil fiind razvan murgeanu, pus de basescu.
      PSDul, prin insasi esenta sa, de continuator al statului comunist, a instituit colaborarea cu gruparile internationale in doua directii principale: pentru bani, asigurand in contrapartida protectie si pentru voturi.
      Romania nu a inventat nimic nici in acest domeniu, inclusiv in statele unite folosirea, inclusiv a Mafiei fiind de notorietate.

      Dar sa revenim la PSD CIUMA ROSIE: in Bucuresti responsail din partea psd vrea sa se impuna codrin stefanescu, dar e mai complicat, deoarece astia nu recunosc vreo “cupola”, colaborand fiecare cum si cand ii convine.
      Fata de Mafia sau akte structuri de crima organizata astia din Romania n ar putea exista fara complicitatea politiei si a politicienilor, dintr un motiv foarte simplu: nu exista omerta sau reguli interne de onoare: exista printre ei, chiar printre sefi, nenumarate sifoane.
      Pentru unii e chiar o chestie de fala ca sunt prieteni cu cine stie ce sefi din politie, servicii sau politica; adica, daca s ar pune astia cu ei intr un an doi i ar baga pe toti in puscarie!

      Dar cooperarea psdului cu interlopii in Bucuresti este mai profunda, de pilda unul dintre actualii viceprimari este combinat in afaceri de camatarie si recuperari de datorii; am chiar o fost colega de job cu care n am vorbit de 15 ani care, la un comentariu al meu pe fb, m a contactat pe chat si mi a zis: “iti amintesti cand i au luat casa mamei? Ala era seful lor!”
      O chestie mai veche. tatal ei fusese general si lasase sotiei supravietuitoare o casa misto, probabil ca i au pus ceva in cafea fiindca nu si amintea cam a ajuns sa semneze in fata notarului – comlice cu ei – pentru un imprumut aiuritor si pe care , nestiind nimeni de el, s a trezit executata …

      Ca a adus codrin clanul duduienilor sa i asigure protecia lui draknea?
      Banal!

      Va amintiti de politistul ala de la Neamt?
      “ce, procurorii nu dau bani cu camata? nu l a intrebat nimeni de politicieni, fiindca astia au si mai multi bani…

      dar de scandalurile de la giurgiu, cu clanul butoane?
      astea i doar ce apare dintr un iceberg urias de complicitate si coruptie, toate girate politic de domnii astia respectabili ….

  3. tudor spune:

    Cand unul care se declara sfatuitorul lui draknea, dumitru iliescu, declara public ca ambasadorul SUA este “un porc” iar dinspre draknea nu vine nicio reactie, despre ce vorbim?

    Greseala lui, impliciat a lui alde tariceanu&comp, este ca si inchipuie ca vor fi vesnici, si confunda Teleormanul cu Romania.

    Din motive de ordin personal nu pot sa spun despre complicitatile dintre proxeneti internationali cu cartierul general in Teleorman si politicieni…

  4. tudor spune:

    Pentru cine au fost adusi in sala de judecata de la ICCJ Duduienii?
    Pentru intimidarea martorilor sau a judecatorilor?

  5. Filip G spune:

    http://cronicavj.ro/wp/?p=66642
    Se pare ca parlamentarii nu se mai ingheuie sa raspunda la promisiuni.
    Urmeaza un nou guvern de tehnocrati care sa spele imaginea PSD-ALDE? :D

  6. Edgar Raymond spune:

    O zi buna,Acest lucru este de a informa publicul larg că în prezent acordăm împrumut persoanelor care au nevoie de ajutor financiar la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Dacă sunteți interesat să solicitați un împrumut, completați cererea de mai jos pentru mai multe detalii despre împrumutul nostru și contactați-ne prin e-mail. raymond.edgarloanfirm26@yahoo.com ce-mi spui prin +1 (909) 375-5749