Răspunsul președinților celor două Camere ale Parlamentului la criticile/recomandările președintelui și prim-vicepreședintelui Comisiei Europene. Un răspuns respectuos, dar demn și ferm.

https://issuu.com/calin.popescu-tariceanu/docs/scrisoarea_presedintilor_celor_doua

 

 

11 Responses to “Răspunsul președinților celor două Camere ale Parlamentului la criticile/recomandările președintelui și prim-vicepreședintelui Comisiei Europene. Un răspuns respectuos, dar demn și ferm.”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  - Dragnea Liviu Nicolae : condamnat, inculpat in alte 2 dosare de abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene
  – CAC P-Tariceanu : inculpat pentru marturie mincinoasa

  Varujan, incearca sa fii corect si spune sincer : mai cunosti vreun caz din UE in care Parlamentul sa fie condus de asemenea podoabe ?
  Sau ii credeti chiar idioti pe toti cei din CE ?!?

 2. Adam Mareș spune:

  Înduioșător! :P :P :P

  Traian Băsescu lansează un atac furibund la adresa celor doi lideri europeni și a Comisiei Europene. Fostul președinte le cere celor care critică legile justiției să indice un singur articol nedemocratic și care afectează independența justiției.

  ”Timmermans e un anti-român. El ne-a atacat mereu țara. Care e articolul pe care îl consideră în neregulă? Care e articolul în neregulă din cele 3 legi? Comisia Europeană, în acest comunicat, bate câmpii. Noi, cei care trăim în România și suntem muritori, știm ce e. Care e articolul care duce înapoi justiția din România? E singura mea întrebare: care e articolul care e nedemocratic din cele 3 legi, unul care împiedică justiția? Tot soiul de propagandiști au dezinformat populația. E o minciună ce trebuie corectată. Noile legi fac ajustări la legile care au arătat că, după 10-12 ani, ar trebui corectat. E o propagandă, un joc al unui sistem, nimeni nu poate da un singur articol. Legile justiției, pe fond, sunt în regulă. Eu nu pot fi partenereul dezinformatorilor.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

  • Păi eu zic că acest anti-băsescian Băsescu are aici dreptate.

   • edi spune:

    …bine, dar, ãsta, la câte “comutãri” a fãcut (în functie de context) mai si pozeazã în labil psihic, nu mai poate fi considerat ca relevant, …bsealã si uz de bsealã în formã continuatã…, io zic c-ajunge deja, …la lada de gunoi a istoriei, dar, mai ales, a geografiei !

 3. Mihail spune:

  Ma scuzati ca gândesc…dar răspunsul este corect.

 4. Emi spune:

  UE ne cearta ca le adoptam hotararile?!? :)