Armine Vosganian și ceilalți actori ai spectacolului music-hall „Magazinul de sinucideri” vă invită la Teatrul de Comedie, Sala Nouă (București, str. Sf.Vineri, nr. 11) la cele două spectacole ale lunii februarie (7 și 16 februarie, ora 19,00).

magazinul de sinucideri

21 Responses to “Armine Vosganian și ceilalți actori ai spectacolului music-hall „Magazinul de sinucideri” vă invită la Teatrul de Comedie, Sala Nouă (București, str. Sf.Vineri, nr. 11) la cele două spectacole ale lunii februarie (7 și 16 februarie, ora 19,00).”

 1. Mihail spune:

  @emi,

  1. Eu, totusi,imi păstrez opinia ca trebuia de mult ca sa plece din viata politica.
  2. ALDE este u partid vâsc. Trăiește la umbra partidului hoț. Fiind un partid ai căror membri au tulit-o din PNL.
  Nu se cade ca, apoi, sa-ti barfesti fostii colegi. Sa-i critici. Nu este nici elegant, nici frumos.
  Sigur, este blocul dumnealui, poate posta orice.
  3. Nu ai inteles despre ce Miorița făceam eu vorbire, nu aia arhicunoscuta. Mioara, iti spune ceva ?

  • Eu am fost deosebit de amabil cu PNL. Și acum, cu foștii mei colegi sunt amabil. Problema e cu cei care nu mi-au fost colegi. Cât despre cei care fac bârfe de alcov, n-am comentarii. Ci compasiune. Din lipsa propriilor amintiri, invocă ipoteticele amintiri ale altora.

  • elenick spune:

   ”Cauza” se numeste Oana Schmidt Haineala., procuroare de Bacau ce si-a promovat pe parcurs colegele/prietenele pe unde a vrut si a putut. asta in timp ce ea ”intorcea armele” ca la brasov, si devenea din basista convinsa, PSD-ista (dragne-ista, mai bine zis) de suflet, VIA CONSULATANTI ISRAELIENI, cu care a fost dintotdeauna PREA ”prietenoasa”… Asa a ajuns acest ”rebut” profesional – Mihaela Moraru la DNA unde a ascultat de ordinele… cui trebuie, la fel si alte doua procuroare de la Inspectia Judiciara care o cerceteaza de zor pe LCK si DNA-ul, doar doar gasesc ceva! Ce sa faca si OSH, cand asa e ”filmul”, ea doar respecta scenariul! :)
   https://www.comisarul.ro/articol/exploziv!-voi-credeti-ca-acestea-sunt-coincidente-_930915.html

   PS La acest ”film” a mai contribuit si Tudorel Toader cu mizeria numita ”legile justitiei” si, fiind prof de drept la Iasi si-a adus si propulsat multi fosti studenti prin functii cheie in sistem. De curand si-a numit Seful corpului de control din Min Justitiei … ati ghicit, pe Oana Schmidt Haineala!

   • edi spune:

    …deeeehhh, mofturi israelite…, cine stie…? Posibil ca nici ei sã nu se fi decis de partea cui sã fie în tot “deranjul” ãsta, …cã, de regulã, cam ãsta-i pattern-ul pe care-l urmeazã, de obicei.

    [deh, cam ei tot au mereu initiativa, ...dacã nu se face marcajul-om-la-om-pe-tot-terenul, aia e... :D ]

  • E o manipulare. S-au împrumutat bani dar cu ei s-au plătit alte datorii. E o minciună sfruntată să spui că România se înglodează în datorii. Dimpotrivă,în ultimii cinci ani datoria publică s-a stabilizat. Dar, Adam, pentru asta trebuie și puțină școală și ceva bună credință. Pe cei de la Zf i-am prins de multe ori cu date sau interpretări greșite.

 2. Adam Mareș spune:

  Să-i spună cineva că Tusk este președintele Consiliului European, iar Juncker este președintele Comisiei Europene. Ne facem de râs cu Viorica!

  “Am reascultat intervenția telefonică la RTV a Vioricăi Dăncilă, când citea de pe hârtie. Nu mi-a înșelat așteptările nici de data asta, să nu uităm că a fost europarlamentar și ar trebui să viseze cine conduce instituțiile europene.”

  La minutul 30.00: “Voi încerca să vorbesc cu toți comisarii, dar în primul rând cu președintele Comisiei Europene, cu președintele Tusk…”
  https://www.youtube.com/watch?v=rKVE9x_B6oY
  :P :P :P

  • elenick spune:

   Doamne, cat poate fi de proasta femeia asta! Tzipa mediocritatea si tzopenia in ea, dar ea se baga, ca ”paduchele in frunte”, la TV!

   Si asta e Priministrun nu?! si ne decide destinele…. oare ce pedeapsa mai mare pentru noi, ca popor puteam avea?!?

 3. Emi spune:

  @VV, nu-mi place titlul “magazinul de sinucideri”, eu nu as veni la un asemenea spectacol, este ca o groapa de potential pe care o ocolesc.