Colegiul I. C. Brătianu, Pitești – 15 februarie 2018:

Ce poate fi mai frumos decât să vezi tineri care, pentru a asculta poezie, stau în picioare sau pe ghiozdane, pe jos… Poate că se ivește o nouă generație poetică…pitești 1pitești 2

13 Responses to “Colegiul I. C. Brătianu, Pitești – 15 februarie 2018:”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Vai, ce romantic esti, Varujan…i-ai si miruit ? :D
  Apropo, ce te faci, te-a parasit doftorasul Constantinescu de la Iasi pentru penalul securist 3.0 Dragomir ? Nu suferi ? :P

 2. Adam Mareș spune:

  @VV
  N-aș fi atât de optimist. Elevii erau la școală, în cadru instituțional, ceea ce implică, de fapt, participarea obligatorie. Dar e bine și așa, decât deloc! Ceva-ceva tot a rămas în mintea și în sufletul lor din această întâlnire cu poetul și cu poezia. :-)

  • Așa zic și eu. Mie mi-au rămas întipărite în minte întâlnirile pe care le-am avut cu scriitorii din vremea liceului.

   • emi spune:

    Si mie! L-am vazut pe Fanus Neagu lansand Cartea cu prieteni la o librarie din Braila. Am fost informata di doamna profesoara de limba si literatura romana despre eveniment, nu m-a obligat nimeni sa merg. :) Imi amintesc cu placere spatiul prea mic pentru multimea de oameni, si jovialitatea cu care vorbea Fanus Neagu.

 3. Nu știu ce e aiureala asta cu faptul că eu l-aș fi numit pe domnul acela la Romgaz. Dacă asta vrei să insinuezi. M-am săturat până peste cap de tâmpeniile astea. Aveți și voi ce bârfi.