Domnule Iohannis, nu poți să răspunzi cu câteva rânduri scrise în grabă unui raport pe care nici măcar nu l-ai citit.

Aștept să vii în fața națiunii și să ne spui într-o oră și douăzeci de minute, în douăzeci de puncte, cu referiri la Constituție și la legile țării, cu exemple concrete din activitatea procurorilor, de ce crezi că Tudorel Toader nu are dreptate.

toader iohannis

262 Responses to “Domnule Iohannis, nu poți să răspunzi cu câteva rânduri scrise în grabă unui raport pe care nici măcar nu l-ai citit.”

  1. Pacala spune:

    Stati asa. Acus sunt 1000 de magistrati prokovesi. Daca vin psdalde cu asa ceva, este comunistoid. Daca bine tabara contestatara e ok. Comunismul nu a murit….

    • edi spune:

      Am citit articolul lui Nistorescu, dar…, mi-e că și el e în aceeași situație (chiar dacă pozează-n neutru) de râde-ciob-de-oală-spartă … :)

      Emi, degeaba te superi, ironia mea se referă la reflexele pavloviene, înțelegi?, un model* poate fi criticat, la o adică, prin statura asta* își va asuma implicit, dar un idol de-al tău, pentru care “sari” mereu, el nici nu mai are cănd să mai aspire la statutul de model :)

      Un ‘secret”: eu am îndoieli (vis-a-vis de orice/oricine) în mod cotidian, spre deosebire de…

      …mda, hai că deja m-aștept să-mi iar în cap cu una dintre oglinzile alea (ale mele ?) :)

      • emi spune:

        Vorbesti despre reflexele tale pavloniene?!?
        Pentru ca tu mereu “sari”si raspunzi, de obicei greu inteligibil.
        Nu stiu daca am vazut vreodata o idee originala, o opinie lansata pe aici, ceva al tau personal in care crezi sau pe care il admiri (poate fi si un articol). Doar atacuri adresate gazdei sau altor postaci, care probabil simti tu ca te pun in valoare. Nici macar asta nu faci la perfectie, ti se par raspunsurile mele taioase ca o sabie laser, se vede ca n-ai cunoscut-o pe @eva.
        Imi voi asculta propriul sfat si voi accepta ca si magarul are dreptul sa raga, daca doar asta il mai poate face fericit.