Fiecare clipă pe care o trăim e un prilej de Înviere..

invierea2

59 Responses to “Fiecare clipă pe care o trăim e un prilej de Înviere..”

 1. Mihail spune:

  Bun, am inteles cum.sta treaba cu fluturii, de unde decolează.
  Însă, fluturii di stomac, de acolo urmează ca să-și ia talpasița, ori nu au nimerit cerul potrivit si au ajuns in burta ?

 2. Mihail spune:

  Tuturor colegilor ortodocși de aici, fie armeni sau nu, la doresc Paste fericit, cozonac bun, pasca reusita si un miel gătit delicios. Aaa, sa nu uit si de oalele colorate, ele sa se cojeasca ușor.
  Hristos a înviat!

 3. Mihail spune:

  @Adam Mares,

  Paste fericit !

 4. elenick spune:

  @ all,

  Hristos a inviat, tuturor!

  O primavara frumoasa, pace in suflet iar gandurile bune sa se transforme in realitate!

 5. Marga Maggie Gigi spune:

  Varujan, vezi ca n-a bifat doftorasul felicitarile pe blog :D

 6. Gabriel Klimowicz spune:

  Adevărat a Înviat! Paște fericit cu sănătate și bucurii duhovnicești!

  • Mihail spune:

   Este o chestie de protocol. O obligație de serviciu.
   …ha sa-l vedem cum decide în privința Luluței.

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    @ Mihail

    tu chiar crezi ca exista 0.0001% sanse sa o demita? :D :D :D

    Inseamna ca n-ai inteles deloc cum sta treaba: iohann are de ales doar intre a o sustine pe kovesi sau a merge la puscarie! Acum tu ce crezi ca va alege?

    • Ieseanul spune:

     Serios, asa ti-a zis Badea? De pe net: daca latrina 3 sustine ca exista pastele cailor, cu siguranta se vor gasi destui fani ai postului respectiv care sa creada ca asa este.

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    @ Mihail

    si-ti zic si continuarea: kovesi la rindul ei are de ales intre a ramine pe post cu orice pret sau a merge la puscarie! Din nou, tu ce crezi ca va “alege”? :D

    Asta ete sistemul Mihail, nu e o metafora cum iti dadea VV, e o realitate pe care o vad toti cei care sunt curiosi s-o afle. Sistemul e inca aproape la fel de puternic precum era pe vremea lui basescu, toti sunt la locurile lor cu exceptia a citorva persoane, care sa ne intelegem: nici aia nu s-au dus la puscarie ci sunt bine mersi, mai dau si lectii de vin si sfideaza parlamentul, si prin parlament ne sfideaza pe noi toti cu maxim tupeu direct in fata!

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   @ Mihail

   linkul era special pt VV, stie domnia sa de ce! :)

   • Mihail spune:

    @Sorine,

    Paste fericit !
    Noi, ăștia din exil, vrem nu vrem, începem să gândim în coordonate corecte.
    Este posibil ca oricum, cei doi, sa ajunga la Pușcărie.
    Totusi, aduc un fel de amendament, nicii Baselu nu a ajuns la mirifică.

    • sorin gyorgyfalvi spune:

     @ Mihail

     Paste Fericit si tie!

     tocmai asta ziceam, ca toti sunt la locurile lor, cei de la putere nu i-au clintit nici cu un fir de par. Coldea e bine mersi, auzi acolo, profesor omu! II invata stalinismul pe elevi… iti dai seama ce securisti de seama ies aia…

 7. Mihail spune:

  Rectigic, mititica.

 8. elenick spune:

  O analiza de mare acuratete a situatiei ”ciudate” din Ungaria, dupa recenta victorie rasunatoare in alegeri a lui Victor Orban. Quo vadis, Domine?!

  https://www.g4media.ro/ungaria-sub-zodia-lui-viktor-orban-interpretarea-rezultatelor-alegerilor-din-ungaria.html

 9. emi spune:

  Asta ar putea arunca o lumina asupra modului de a reactiona al oamenilor:
  https://www.efemeride.ro/ce-varsta-are-sufletul-tau-vezi-cat-de-batran-esti-spiritual

 10. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  colonelul Dragomir tocmai ne-a dat o informatie de mare valoare: in cadrul SRI unitatile care se ocupa cu terorismul sau alte obiecte specifice de activitate sunt distincte! iar securistii care au un anumit obiect de activitate nu interactioneaza cu alte domenii!

  Au facut asta probabil din dorinta de a-si selecta cu atentie oamenii pe care-i folosesc pentru politie politica iar cei nealesi sa nu aiba habar despre activitatile cu care se ocupa acestia.

  Bun, acum “inteligenta” asta a lor poate fi folosita tocmai pentru anihilarea politiei politice din SRI, pentru ca ar fi chiar foarte simplu sa fie desfiintate doar acele unitati care au avut acest obiect de activitate :)

  Sunt chiar curios citi dintre ei se ocupau de-adevaratelea cu activitati legale! :D Probabil vreo 20%

 11. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  azi noapte la ora 3 o unda de supracurent electric a strabatut tot Bucurestiul si probabil si alte zone, informatia e confirmata din mai multe surse care au avut de suferit, printe care ma numar si eu. UPS-ul meu a fost pur si simplu spulberat, s-a topit cablul pe borna bateriei, iar circuitele sunt facute scrum.

  Sunt luni bune de cind am avertizat ca se petrec lucruri ciudate cu distributia curentului electric, care din informatiile mele nu erau zonale sau datorate unor circumstante, ci generalizate posibil pe intreaga tara. Aastea da, astea ar fi fost chestiuni de siguranta nationala cu care ar fi trebuit sa se ocupe SRI. Dar la noi in tara lui Papura Voda nu intereseaza pe nimeni! Va deveni probabil interesant atunci cind o unda de curent de genul celei de azi noapte va declansa simultan citeva sute de incendii!