Cred că s-a depășit orice limită

După achitarea (e drept, în primă instanță) a doi demnitari, un prim-ministru, Victor Ponta, și un membru al Curții Constituționale, Toni Greblă, ambii în funcție la data declanșării cercetării penale, așteptăm explicații din partea procurorului general al Republicii: cum a fost posibil așa ceva și cine va plăti pentru această agresiune îndreptată împotriva respectivilor demnitari. Cât despre Klaus Iohannis, președintele care s-a grăbit să participe la această conspirație, grăbindu-se să ceară deîndată demisia prim-ministrului, de la el nu mai așteptăm nimic.

ponta greblă

20 Responses to “Cred că s-a depășit orice limită”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Corect, n-aveti ce sa va mai asteptati de la iohan. Sau poate aveti: la atacuri din ce in ce mai violente, pentru ca nu-mi imaginez ca cum sistemul asta va astepta pasiv sa devina democratic, ci il vor asmuti pe iohan sa latre, iar el va latra! Captaul drumului pentru iohan nu cred ca va mai fi la fel ca si pentru basescu, pentru ca iohan desi se da el smardoi e doar o javra care latra la comanda sistemului, el n-a detinut nicio secunda puterea reala asupra sistemului, iar acest sistem stalinist nu va mai avea nicio motivatie sa tina dosarele lui iohan in friu!

  Sa va zic una tare, cum unii stiu sa manipuleze prin statistici mai bine decit o fac chiar partidele: cele 15% achitari ale dna defapt nu sunt 15% ci de cel putin 3 ori mai multe! Iata de ce: cind un om este achitat, dna-ul numara o singura achitare, ceea ce este real caci un om nu poate fi achitat de mai multe ori in acelasi dosar, dar… pina sa ajunga la achitare in cam toate cazurile omul pierde niste procese care toate se contorizeaza la reusite ale dna! :D

  Deci, ia incercatis a refaceti statistica pe baze corecte sa vedem unde ajungem! :D

 2. Marga Maggie Gigi spune:

  Varujan, nu fii timid, desfiintati Parchetul, procurorii, in general pe oricine are tupeul sa va numeasca “penali”
  In prealabil, stropeste cu o tulumba cu mir in sediul ALDE poate va ajuta :D

 3. Alzara1918 spune:

  Aici nu mai este loc nici de ironii , nici de dispute “ politice “ ;e totuși de așteptat :
  1. sentința finală – eventual CEDO – pentru a incrimina îndreptățit Justiția (?) .
  2.Uneori ( cam frecvent …) achitarea e cotectă juridic doar din cauza imperfecțiunilor din dosar care anulează probele . Aici vina colosala aparține procurorilor care practic au aparat / salvat inculpații !
  Abea apoi se poate dezlănțui războiul pana la Bruxelles pentru apărarea atât a cetățeanului cât și a dreptății ( adică a societății ) .
  Restul e politicianism de ambele părți .

  • Adam Mareș spune:

   Exact. Sistemul de justiție are și el probleme, dar asta nu înseamnă că trebuie desființată lupta împotriva corupției.

   • Adam Mareș spune:

    Procurorii trebuie să facă dosare solide, nu fumigene. În plus, judecătorii au și ei bube în cap, altfel nu înțeleg cum pot să dea, pentru infracțiuni cu prejudicii mari, pedepse cu suspendare, iar cine fură o găină ia cu executare.

   • Nu spune nimeni să nu se combată corupția.

  • Adică cei cercetați sunt vinovați cu toții, când sunt achitați e vina procurorilor?!?

 4. emi spune:

  :) :) :) sau mai corect :( :( :(
  https://www.facebook.com/3chestii/videos/915545508608692/
  “Am facut un denunt la DNA si am scapat de inspectie.”
  Nu ne-am vindecat inca de comunism si de denunturi pentru a ne “scoate” din necazuri…