Felaționiști din toate țările, uniți-vă!

Pentru dl. Gabriel Liiceanu, expresia „Muie, PSD!” are puterea revelatoare a lui „Sesam, deschide-te!” din peștera cu comori. Acest îndemn la terapie sexuală generică este o adevărată revelație, un „mesaj-cod” de o „simplitate desăvârșită”, „o trezire din somn”, „un stimul miraculos”, o revoluție care ar trebui să se întindă pe toate tricourile, pe pulpele fetelor, pe coridoarele școlilor și în amfiteatrele universităților, pe banderolele manifestanților și pe pulanele jandarmilor, pe punctul de a căpăta „un destin istoric” și „zburând peste lume ca o muzică, ca un dans”.

Asistăm, așadar, la un moment istoric. Spectrul ideologic românesc se diversifică prin apariția felației de dreapta. Gabriel Liiceanu este unul dintre ideologii ei. Probabil că, mai devreme sau mai târziu, ideologilor felației de dreapta îi vor riposta, așa cum este firesc, ideologii felației de stânga.

Vă întreb, totuși, domnule Gabriel Liiceanu, cine vor fi capii acestei revoluții felaționiste al cărei apostol vă declarați? Și cam ce fel de Românie ar urma biruinței unei revoluții cu un astfel de program politic?

https://www.stiripesurse.ro/gabriel-liiceanu-face-apologia-sexului-oral-in-politica-filosoful-vrea-o-revolutie-m-e-psd_1282085.html

58 Responses to “Felaționiști din toate țările, uniți-vă!”

  1. tudor spune:

    Sunteti gelos, domnule Vosganian!
    Stati linistit!
    Mai felatie de dreapta decat ati reusit dv cand prin “alianta” cu pntcd ati reusit sa distrugeti un partid istoric – nici ca se poate!

    Oricum, aia cu MUIE PSD sunt mult mai bine intentionati si mai pregatiti decat guvernul Romaniei ori alde al vostru… :)

    Apropos:
    http://www.aktual24.ro/tariceanu-care-si-infiintat-alde-cu-ajutorul-crucial-al-unui-condamnat-pentru-omucidere-da-lectii-de-moralitate/

  2. Ieseanul spune:

    Se vede că te-a deranjat tare valul de mesaje M..e PSD, la fel cum i-a deranjat (speriat) pe liderii pesedelei. E primul mesaj venit chiar din nucleul dur al electoratului PSD, din masa obisnuita de manevra a partidului-stat. Iar faptul că te iei de Liiceanu nu face decât să confirme zicala cu vulpea și cu strugurii …

    • Orice obscenitate cu pretenții reformatoare mă deranjează.

      • Popescu spune:

        Vai, dar limbajul colegilor din PSD nu va deranjeaza, dar mizeria din spitale nu va deranjeaza? Dar epidemia de pesta porcina nu va deranjeaza?

        VV, vezi ca exista o Romanie reala care se confrunta cu probleme reale. A rezolvat Guvernul toate problemele rutiere si a mai rams doar o placuta de inmatriculare?

  3. Popescu spune:

    Nu ne putem salva pe rand ci toti odata, spune VV. Sa ne salvam de ce anume, de microbii din spitale, din scolile subrede, de traficul infernal SAU de bratul legii? Hoti din toata tara, uniti-va cu ALDE !!!

    VV, vezi ca intre timp politia a clasat dosarul dar a uitat sa prezinte scuze. De asemenea, te invit sa te angajezi pentru ca de 30 de ani toci banii publici degeaba.

    • emi spune:

      Ce vrajeala! Diaspora vine sa manifeste in loc sa-si vada de concediu si de problemele familiei?!? Si cum ii recunosti ca sunt diaspora?!? Vor fi aceleasi galerii care urla pe stadioane si pe care le vedem la toate “manifestatiile”, i-am vazut si eu de ce sunt in stare, cand am fost la Cotroceni, in 2012…

  4. Paul spune:

    __ __ _ __ _
    |V|| | | |_ |_)(_ | \
    | ||_| _|_ |__| __)|_/

  5. tudor spune:

    VV

    Domnule deputat, scriitor si poet,
    faceti o grava , teribila si grozav de amuzanta confuzie!
    Sunteti de coma, jur!!!!

    Cum sa va explic …. in ecuatia asta cu MUIE PSDALDE felatia o practica ceilalti, adica voi.

    Inteleg din titlu ca vreti sa va uniti cu felationistii din alte tari?
    Va doresc succes!

  6. emi spune:

    :) :) :)
    Stiam eu ca barbatii se pricep mai bine sa faca felatie decat femeile, domnul Gabriel Liiceanu si toti cei care urla despre felatie, o confirma.
    Numai cine a facut altuia poate sti cat e de bine/rau si o recomanda cu caldura. Pe principiul hotilor care striga hotii… :)

  7. Adam Mareș spune:

    Mie mi-e lehamite de tot ce se întâmplă, de-aia nici n-am mai comentat. Guvernanții sunt jalnici, oponenții au devenit ridicoli. Suntem cu toții în derivă…

    • edi spune:

      …pãi, stii care e dilema ? …ei au “vibrat” la replica respectivã, au intrat în rezonantzã, aici e “necazul”, …cum am mai spus, dacã ar fi tratat “superior” si nu ar fi dat importantzã sensului zis-pejorativ al mesajului [popular, /n-ar fi pus botul.../ :) ], atunci probabil c-ar fi iesit în avantaj, ar fi fost sereni vis-a-vis de licentiozitãtile vulgului, ar fi arãtat cã trateazã cu “îngãduintzã” “nervozitãtile” inevitabile adresate oricui aflat la o guvernare…

      …daaaar, …ghinion, au rãspuns la provocare FIRESC, arãtând astfel care le este “câlcãiul-lui-Ahile”, adicã zona rãmasã “nefardatã” din “imaginea” de partid-social-democrat-european [ ...my aaaaaass !], iar mesajul s-a dus exact acolo unde stia si voinicul cã-i este mai greu, în orgoliul rãnit de parvenit din clasa “Tãnase Scatiu” [& Co.]

      “…pãrereamea…” (N.V.) :) …acest Hagi al finantelor…

    • Noi doi nu, Adam… Sunt și lucruri fruoase pe lume. Ca, de pildă, Festivalul Strada Armenească. Uite, mai am puțin și public încă o carte de poezii. Viața merge inainte.

  8. edi spune:

    :) :) …iar ‘nea Varujan, repede si ‘mnealui s-a dus dupã fentã, …musai c-un perdaf, mã-ntelegi, la gestul “mârsav al reactiunii, al moftangiilor, al dãscãlimii, al nihilistilor…” :) :)

    …si cãnd te gãndesti ce simplu ar fi fost [a avut mingea la fileu, gen...], cã, vorba ‘ceea, “dacã tãceai, filosof rãmâneai…” :) :)

  9. Marga Maggie Gigi spune:

    Varujan, tampenie mai mareata nu puteai sa scrii in titlu
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  10. Mihai ANDREI spune:

    Rebonjour, maître,
    Constat cu mare părere de rău scăderea nivelului dezbaterilor de pe blogul dvs. până la nivelul de imprecații. Ăsta îmi pare un semn rău pentru partidul dvs: ruperea de PNL – justificată sau nu – n-a fost digerată, cât despre alianța cu PSD – sigur de neîngăduit, cu atât mai puțin. Dacă nici măcar o personalitate de talia și eleganța dvs. n-a putut trece neîntinată de această migrațiune, cred că ar trebui ori să puneți capăt acestei alianțe contra naturii, ori să anulați posibilitatea postării de comentarii pe blogul dvs. – nici unele nu vă reprezintă.

  11. elenick spune:

    Iar dvs, VV, cu intrebarile existentialiste ”de balta” de mai sus, va da un raspuns pertinent Mihai Radu in Catavencii :

    https://www.catavencii.ro/muie-inseamna-muie-foarte-rar/

    • Dacă doar asta contează, să prindă la lume, m-am lămurit. Dar cred că mai bine ar fi prins o bere.

    • edi spune:

      La comentarii, un cretinutz îi recomanda lui MR sã plece repede la gheenabsistã dela Academiacatzavencu…

      ..dar ironia, de fapt, ar fi cã, din pãcate, redactia în care se aflã el acum s-a cam transformat deja-n oficinã … [...si nu mai spun cum :) ]