Chiar așa, Klaus Iohannis???

Cum ziceai: „Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă.” Pe bune??? Nu vrei să privești, până înțelegi, imaginile astea?

 

jandarmi agresați

domnișoara jandarm

 

21 Responses to “Chiar așa, Klaus Iohannis???”

 1. Adam Mareș spune:

  Ceea ce dvs. vă prefaceți că nu înțelegeți este faptul că jandarmeria n-a făcut ceea ce trebuia pentru a nu se întâmpla astfel de nenorociri. :-(

 2. Marga Maggie Gigi spune:

  Pe bune, nu vrei sa-ti scoti creierul de la spalatoria Grivco, Vaerujan ?

 3. Cristian Ene spune:

  Fascinant, cât de mult poate coborî Varujan Vosganian în ticăloșie, pentru a susține PSD-ul unui infractor dublu condamnat și guvernul unei semi-retardate.
  Și o face din postura omului care e capabil și de gândire, și de înțelegere, dar pentru care interesul și dușmăniile personale sunt mai importante decât legi, principii sau orice altceva.
  De la UFD, de acum 2- de ani, la preșul și trompeta PSDragnea – fascinantă „evoluție“! Explică perfect de ce și cum pot să ajungă la putere personaje precum cele actuale – cozile de topor se găsesc oricând, și mai sunt și mândre de statutul lor mizerabil.

  • Eu nu susțin PSD decât în ceea ce ne-am angajat îrin programul de guvernare. UFD era acum 20 de ani, nu acum 2 ani. Și UFD susținea ce susțin și acum, drepturile fundamentale ale omului. Dacă tu zici că huliganismul e un drept fundamental, bucură-te :)

   • Cristian Ene spune:

    De huliganism pot fi acuzați maxim 1000 din cei prezenți aseară în piață. Jandarmeria a dat cu gaze în toți, fără discernământ și cu un elan demn de o cauză mai bună. Deci despre care drepturi ale omului vorbim, despre dreptul de a fi bătut și gazat de niște brute în uniformă? Intervenția lor primitivă de aseară îmi amintește de intervenția trupelor speciale din Rusia atunci când spectatorii la un eveniment artistice fuseseră luați prizonieri. Au reușit să neutralizeze toți atacatorii, doar că în același timp au ucis câteva zeci de oameni, cărora, de asemenea, „le apărau drepturile“.
    Am văzut astăzi conferința de presă prin care Jandarmeria a încercat, jalnic, să își justifice abuzurile. Nu au vorbit nici măcar un moment despre oameni sau cetățeni și despre drepturile acestora, doar despre ordine și putere, despre violență justificată a statului. Justificată de ce anume? Tare mi-e teamă că nu de drepturile omului.
    Iar la conducerea Ministerului de Interne și a Prefecturii București se află niște doamne pe care mi-e foarte greu să le bănuiesc capabile de a înțelege măcar conceptul de drepturi ale omului, dacă le ascult cum chinuie limba română, le observ studiile și traiectoria politică.

  • edi spune:

   …aaaaoleu, Cristiane, dar crezi cã el nu a citit despre personajul lui nenea Iancu ??
   Alde Coriolan Drãgãnescu, zic…

   Nuuuuuu, ãla nu era în ALDE, dar era ca si cum… :)
   https://ro.wikisource.org/wiki/Tempora

 4. Florin spune:

  VV, chiar insisti sa ne arati cat de josnic poti sa fii?Vezi cine sunt acei oameni de acolo si dupa comemteaza!

 5. Paul spune:

  Jandarmeria a folosit munitie impotriva cetatenilor romani. Protestatarii dar au strigat “FARA PENALI”, dar se pare ca sensibilii nu rezista la adevar.

  • Eu cred că și unii cetățeni români au folosit un fel de muniție, cum ar fi pietre, borduri și pungi cu excremente. Am înțeles că muniția de care vorbești era alcătuită din grenade cu efect acustic.

   • Florin spune:

    Daca la tine in bloc unul arunca cu pietre jandarmeria va gazeaza pe toti? E normal ce a facut Jandarmeria? Macar sa stim ce hram porti.

 6. elenick spune:

  VV,

  Ar trebui sa va fie rusine de ceea ce spuneti! Aratati o lipsa totala de empatie fata de o multime URIASA de oameni civilizati, veniti dinafara, deci ”europenizati”, care au fost batuti fara mila, gazati si batjocoriti, in timp ce provocatorii isi faceau ”meseria” – dupa reteta bine orchestrata si bine cunoscuta (Revolutie, 13-14 Iunie, etc) a securisto-comunistilor de pe vremea lui Iliescu – deveniti PSD-ul de azi si… ”liberalii” lui peste prajit, Tariceanu si Vosganian!

  am toata compasiunea si fata de cei 2 -x jandarmi batuti dar ei au facut parte din ”recuzita” de razboi pe care ati pus-o la cale, mizerabililor, pentru a va justifica faptul ca intentionati sa bateti la oameni nevinovati ca la vitele de povara!

  O singura intrebare mai am: credeti ca puteti cadea si mai jos decat sunteti?!?! pana unde?

  • Avem 3-4 milioane de români în diaspora. Ai idee câți dintre aceștia au participat la mitingul de ieri? La Revoluție nu au fost provocatori, cel puțin nu acolo unde am fost eu, în 21 decembrie. Poate la revoluțiile voastre. Nu mai da vina pe alții. Mai bine spune-ne de ce nimeni dintr-ai voștri nu și-a asumat mitingul și nu a asigurat ordinea și liniștea.

  • emi spune:

   Nu murdariti diaspora cu excremente de rezistaci!!!
   Asumati-va ura si prostia, nu va ascundeti in spatele unor oameni care vin acasa sa se relaxeze un pic, nu sa se bata cu alti romani.
   Diaspora este preocupata de familie, de aceea a plecat sa munceasca aiurea, nu poarta razboaiele sustinutilor social, care au timp liber de pierdut prin piete!

 7. Radu spune:

  Protestul “muiistilor” animat de ideologie unica “le dam la muie” (Liiceanu merita premiul international “Adolf Hitler” pentru editorialul sau care face apologia “muiei ” !) si-a demonstrat pe deplin valentele.Numai printr-un miracol cei doi politisti nu au sfârșit linsati. Sălbăticia cu care au fost loviti cu picioarele a fost emblematica pentru hoarda de “muisti “.Propagarea ideologiei sălbăticiei si violentei gregare de la varful statului a pregatit desfasurarea eveninentelor. Numai adevarati barbari pot agresa o femeie fără aparare.Ma rog la Dumnezeu ca politista sa isi revina. Stigma acestei agresiuni criminale este “semnul lui Cain ” lipit pentru totdeauna “muiistilor”

 8. emi spune:

  Felatie de dreapta, excremente daruite cu “empatie”, or fi adeptii lui Bivolaru…