Bine v-am regăsit!

21 Responses to “Bine v-am regăsit!”

 1. edi spune:

  Jane, nu i-am pus eu sã scrie comentariile alea dela sfârsitul articolului, chiar dacã-ti vine greu sã crezi… :

  https://www.replicaonline.ro/statuia-comandorului-a-lui-varujan-vosganian-lansata-in-constanta-si-medgidia-365081/

 2. Marga Maggie Gigi spune:

  Haidi, pa, Varujan, trezeste-ti si postacii di la Iesi :)

 3. Alzara1918 -Sibiu spune:

  Cu toate evoluțiile politice stranii din ultimul timp ( parțial justificate de pernicioasa confuzie PD – Dreapta ) VV rămâne cel mai important scriitor roman după ‘89 și un autentic teoretician al dreptei românești moderne -de fapt singurul …
  Păcat de asocierea sa politica actuala .

  • Dragă Alzara, nu te grăbi cu concluziile. Ai auzit de sindromul „Gerula”? Daă nu, o să-ți dedic una dintre postările viitoare cu descrierea acestui sindrom.

 4. elenick spune:

  Bine ati/am revenit! Dar ce s-a intamplat cu blogul zilele trecute? Cazut de la traficul exagerat de mare? Atacat de hackeri? Fost si ranit in Piata, la miting? :)

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  He he, domeniul era in perioada de gratie pentru stergere din cauza de neplata. Ati vrut sa renuntati la blog, asta e clar.. Ce s-a intimplat? V-au avertizat baietii ca riscati ca peste o luna sa apara aici un site pentru marire de penis? :D Daca nu v-a spus nimeni va spun eu: exact asta s-ar fi intimplat! Batalia pentru site-uri cu oarece trafic din intertie e mare…

  • Nu, Sorin, pur și simplu n-am știut lucrul ăsta, pentru că nu am primit direct nicio înștiințare. Cum am primit-o, lucrurile s-au rezolvat. Nu am avut nicio intenție să renunț la blog, într-o bună zi când se va scrie istoria acestei perioade, blogul nostru va fi o bună sursă de documentare.

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    Daca n-ati stiut lucrul asta mi se pare extrem de grav. As zice sa schimbati imediat oamenii care se ocupa de administrarea domeniului web, ClausWeb aia…, ori sunt cvasi depasiti de situatie, ori sunt rau intentionati! Am si eu destule domenii care trebuiesc reinnoite periodic, stiti cite notificari se trimit inainte de a se ajunge la inchidere? Disperant de multe!
    In fine, bine ca ati rezolvat, v-a trecut glontul razant pe la ureche! Imaginati-va ce s-ar fi intimplat daca 2-3 zile televiziunile ar fi reluat in bucla: vosganian si-a facut site pentru adulti? :D

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    PS – pierderea datorata inchiderii temporare a blogului e masiva! Google v-a sters toate indexarile aticolelor vechi!

    • Nu inteleg, ce înseamnă indexările articolelor vechi. Eu pot intra pe orice articol, inclusiv pe comentarii…

     • sorin gyorgyfalvi spune:

      @ VV

      pai bineinteles ca puteti, nu e vorba despre ce aveti dumneavoastra pe server, ci despre ce stie google ca aveti!

      Ratingul unui site e dictat de indexarea google, si in functie de acel rating atunci cind cineva da o cautare in google site-ul este gasit (sau nu) mai sus sau mai jos in acea lista numita SERP (search engine result page, pe romanete spus e vorba despre ceea ce afiseaza google la o cautare). Batalia se da pentru a fi puzitionat cit mai sus in acea lista, de regula marea majoritate a utilizatorilor google atunci cind cauta ceva ei acceseaza primele rezultate din google, maxim 20-30.

      Ceea ce ati pierdut dumneavoastra e acea indexare care atunci cind cautai in google de pilda “vosganian iohannis anaf” google afisa toate rezultatele pe care le avea indexate despre site-ul dumneavoastra in legatura cu acele cuvinte cheie. Ei bine, de acum nu mai are indexat nimic! :( S-a resetat, si vor fi idnexate doar articolele noi, si poaaate in timp sa va apara ceva indexari mai vechi.

      Acest lucru se intimpla oridecite ori un site nu mai raspunde la robotii de indexare google, iar google face research si vede ca site-ul nu mi are acelasi proprietar sau e pe cale de stergere domenul respectiv.

      S-ar putea sa ziceti in sinea dvs.: “paguba-n ciuperci, eu gasesc ce caut”. Dar numai ca un proprietar de site ar trebui sa se preocupe mai mult despre ceea ce gasesc ceilalti utilizatori pe site! Va dau un exemplu:

      - sa zicem ca un utilizator cauta acum pe google “vosganian oua” (e a doua optiune oferita de google ca sugestie, din cauza faptului ca multe site-uri de propaganda au preluat stirea, ea fiind una de natura manipulativa si aducind mult trafic pentru site-urile lor).. La aceasta cautare in mod normal google ar trebui sa afiseze ce ati scris dumneavoastra pe blog referitor la oua, si abia apoi celelalte site-uri. In felul acesta cei mai multi utilizatori n-ar mai fi putut fi manipulati, deoarece ar fi preluat stirea de la prima mina. Fara indexare insa, la cautarea google va aparea doar ce au scris acele site-uri…
      Uitati-va si dvs si spuneti-mi unde e blogul dvs in ecuatia asta :D

      https://www.google.ro/search?source=hp&ei=3iiBW-PzLM3hkgW7sragBg&q=vosganian+oua&oq=vosganian+oua&gs_l=psy-ab.3..0j0i22i30k1l6.1103.3565.0.3728.13.9.0.4.4.0.88.705.9.9.0….0…1c.1.64.psy-ab..0.13.771…0i131k1.0.YRNrIdfz1xc

      Nici inainte nu stateati bine cu indexarea, dar acum sunteti total pe zero. Va dau un pont: stiti de ce pedelistii cu toate ca-u uraste toata lumea ei pe net par ca ar fi foarte multi? Simplu: se pricep foarte bine la lucrurile pe care am incercat sa le descriu mai sus.

     • emi spune:

      Probabil exact asta s-a urmarit, sa fiti scos din indexarea google…

     • Dacă aș fi fost anunțat la timp, nu era nicio problemă. Ca dovadă că după ce am fost anunțat , s-a reglat imediat.

     • sorin gyorgyfalvi spune:

      @ VV

      Bun. :)

      Sa speram ca in viitor veti lua mult mai in serios problema asta, mie mi-e clar ca nu doar pentru blogul asta, ci in general ca partid aveti nevoie de consultanta serioasa la capitolul asta. Exista firme foarte tari in Ro, unele dintre ele l-au scos pe iohan presedinte, bineinteles in tandem cu serviciile…

     • Ai dreptate, în materie de cyberspațiu, alții sunt mai performanți…

 6. Adam Mareș spune:

  Ați fost în vacanță? :P