Domnule primar al Municipiului Iași, Mihai Chirica

Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt, chiar dacă lipsit de conținut, căci nu ați dat nicio lămurire întrebărilor mele. Nu doresc să fac deliciul presei inițiind o polemică cu dumneavoastră, de aceea replica mea va fi scurtă și lipsită de echivoc.
Câtă vreme sunteți susținătorul libertății de expresie, aveți în mine un partener. Însă din clipa în care propovăduiți libertatea de a respecta sau nu legile după bunul plac, ne despărțim. Consider, domnule primar, că dumneavoastră, în calitate de garant al respectării legii în Municipiul Iași, nu aveți, în cazul respectivului afiș, decât două opțiuni: fie răspundeți solicitării mele și indicați, potrivit prevederilor Legii nr. 185/2013, numărul avizului și numele solicitantului, fie, în lipsa unui atare aviz, dați dispoziție Poliției locale să-l dea jos.
Tertium non datur.

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/scandalul-bannerului-din-piata-unirii-chirica-ii-raspunde-lui-vosganian–199020.html

7 Responses to “Domnule primar al Municipiului Iași, Mihai Chirica”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Raspuns : bine, pa, ai de luat
  :D :D :D

 2. Ieseanul spune:

  Ce se mai lupta el, Varujan, pentru binele iesenilor care l-au votat! Dupa ce a rezolvat problema autostrazii Iasi – Tg. Mures, se ocupa acum de o alta mare urgenta a noastra, afisul ilegal din Piata Unirii …

  • Dacă ar fi fost după mine rezolvarea autostrăzii, o făceam, așa cum am făcut multe altele, de la spitale până la așezăminte culturale. A da vina pe cineva pentru tot ce nu s-a făcut într-o țară e precum bancul cu șapca iepurelui. Dar o s-o facem și pe-asta,până la urmă. Să vedem atunci ce-o să mai zici :)

   • marius mateescu spune:

    Va rog sa imi spuneti daca exista o explicatie pentru care nu pot comenta pe contul dumneavoastra de facebook. Am crezut ca doar prietenii pot comenta, dar dupa cum vad alte comentarii ce nu par deloc ale unor posibili prieteni, ma gandesc la vreo setare secreta. Am trimis o cerere de acceptare intre fericitii prieteni dar nu am primit un raspuns. Inteleg ca pe blog e liber la tot felul de injurii la adresa celor ce nu sunt rezistenti, dar aici e optiunea dumneavoastra. Prea multa toleranta la ineptii din partea lor. Va multumesc daca voi primi un raspuns.