Ludovic Orban: Un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, a capturat statul român.

Dragă Ludovic,

Cu derbedeii politici, specializați în infracțiuni, din ALDE ai fost o vreme coleg de Guvern, ca să nu mai vorbim că datorită lor ai fost promovat ministru. Iar cu derbedeii politici, specializați în infracțiuni din PSD ai făcut campanii electorale, ai făcut schimb de geci cu însemnele partidului și te-ai îmbrățișat în fața națiunii. Înțeleg că toți cei cu care ai colaborat erau niște derbedei politici, specializați în infracțiuni, numai tu nu  :)

https://adevarul.ro/news/politica/ludovic-orban-parlamentul-european-apara-justitia-psd-raportul-mcv-rezolutia-arata-foarte-clar-dragnea-tariceanu-antieuropeni-1_5beaf0f8df52022f756ee1b0/index.html?fbclid=IwAR0bXg-e2K5rK2Df9HK_0NPKy9aS2yVZfYPjfWTeCYXmXOi0aZg5l10Mskc

33 Responses to “Ludovic Orban: Un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, a capturat statul român.”

 1. Barosanul spune:

  @ Varujan Vosganian Sluga PSD, parte a ‘Clanului de Derbedei Politici’,

  care sustine ” SECATURILE-Mafiote” PSD.

  ”VarujanVosganian spune:
  august 20, 2013 la 10:47 pm
  @ Barosanul
  Atunci exista o viziune’’

 2. elenick spune:

  Orice s-ar zice despre L. Orban, de data asta are perfecta dreptate, iar aceasta REALITATE e spusa in termeni concisi si exacti! Bravo!

 3. Marga Maggie Gigi spune:

  Minunat Varujan, e bine ca recunosti macar… :)

 4. livia spune:

  Cat de ticalosi sunt liberalii din Parlamentul European! Un exemplu de tradator de neam si tara este traseistul politic Siegfried Muresan, care a ajuns la Bruxelles pe listele PMP si apoi a fugit cu bagaje cu tot la Partidul National Liberal. Din aceasta pozitie, luni seara, Muresan si-a desfiintat propria tara intr-o emisiune la Euronews. Invitat in cadrul emisiunii Raw Politics, liberalul din Parlamentul European a tunat ca Romania nu este pregatita sa conduca Uniunea Europeana, ca investitorii nu au ce cauta in Romania pentru ca legile nu-i sustin etc.

  • Barosanul spune:

   ”a tunat ca Romania nu este pregatita sa conduca Uniunea Europeana”

   Aaaa, tu crezi ca Romania este pregatita sa conduca UE sau MUIE?

   Cu ”Felationisti” de Dreapta si Stanga declarati ( Vezi Varujan Vosganian, Florin Iordache si 99% dintre Politicienii Romani), care ”nu stiu daca Iau sau Dau MUIE, dar da bine sa Arati MUIE in Parlament”.

   Cu un Guvern de ”SECATURI”, condusi de o Marioneta Analfabeta?

   Asta poate ca e Romania ta, cu care te lauzi tu in Europa si vrei sa ia toti ”Lumina” de la maria-lor ”MUISTII”!

 5. Cris spune:

  Da, Orban a fost, a făcut. Dar lui i-a trecut, în timp ce ALDE e în continuare preșul PSD, în cea mai mizerabilă variantă a lui. Miniștrii ALDE au participat la momentul de ridicol suprem în care Veorica era aplaudată, după bălmăjeala din Parlamentul European. ALDE fuge după os de fiecare când Dragnea și oamenii lui strigă „Aport!“.

 6. livia spune:

  Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi ce venituri lunare are Dide. Protestatarul #Rezist are 159 de donatori care îi plătesc lunar o sumă impresionantă.

  Mai precis, din donații, Cristian Dide câștigă 802 dolari, aproximativ 3.300 de lei. Potrivit informațiilor de pe Patreon, scopul său este de a ajunge să obțină 10.000 de dolari pe lună.

  Cati prosti sunt pe lumea asta si ei nu stiu…..

 7. Mihail spune:

  Aiurea !!!

 8. Mihail spune:

  S-a trezit si omul cu mandolina, acel ridicol pitic care întreba, cândva, cine este șeful, ca sa se dea marele moralist, marea zana imaculată.
  Cata greață, ma scuzati, poate ca sa-mi provoace.