Din seria: „Am cravata mea, sunt pionier/ și informez cu ea, sunt pionier!”

Președintele Klaus Iohannis a respins numinrea doamnei Antonia Eleonora Constantin pentru ocuparea funcţiei de procuror şef al Secţiei judiciare din cadrul Parchetului General pe motiv de legalitate: dosarul respectivei doamne nu cuprindea dovada că nu a făcut poliție politică înainte de 1989. Observație întru totul justificată, doamna Antonia Eleonora Constantin, născută în 1975, era pionieră în 1989 și cu toții știm cât de prezentă era Securitatea în organizațiile școlare de pionieri și șoimi ai patriei.

16 Responses to “Din seria: „Am cravata mea, sunt pionier/ și informez cu ea, sunt pionier!””

 1. Vosganian spune:

  Domnule Vosganian, de ani de zile eu cetatean al acestei tari sunt obligat sa va suport, inclusiv capriciile. As da cu mir daca as sti ca pot scapa de dvs din viata publica a acestei tari dar imi e teama ca n-o sa functioneze cum a functionat la dvs. N-aveti pic de bun simt.

 2. Marga Maggie Gigi spune:

  Varujel, daca ti se pare ca esti comic, informeaza-ti unicul neuron functional ca madama aia venise la pachet cu alte numiri si LEGEA e obligatorie chiar si pentru Gargamel Bubonel Tudorel
  Hai pa si nu te mai plange cand rade netul de gainusele tale uteciste…

  • elenick spune:

   De fapt e o problema a scrierii legii in sine, prin modificarile ”intelectualilor” Ciordache, Nicolicea, S. Nicolae, Cacaniciu & comp, pe de o parte se face referire la dovada ca nu a facut parte din structurile de informatii atat INAINTE de 1989 cat si DUPA 1989 – la acest al doilea aspect este prinsa si doamna mentionata de VV – iar pe de alta parte legea noua NU specifica cine/cum se face aceasta verificare, intrucat CNSAS nu are atributii…
   Explica foarte bine Liviu Avram aici :

   https://adevarul.ro/news/politica/o-prostie-catcasa-intr-una-legile-justitiei-1_5bf59c2ddf52022f75ad01f1/index.html

   Deci VV iar este pe langa subiect! Manipulare, manipulare, dar s-o stim si noi! :)

   • Dragă elenick, potrivit legii române persoanele care nu aveau 18 ani în 1989 nu fac declarații de colaborare cu fosta securitate. Ar fi și caraghios Ce vrei să demonstrezi, că cineva care avea cinci ani la revoluție putea fi securist???

 3. Alzara1918 -Sibiu spune:

  VV naște , pe drept cuvânt , multă ostilitate printre cei care l -au admirat , prețuit , urmat timp de douăzeci de ani . Chiar dacă astăzi nu ne place cui s-a alăturat (cei care îl acuză nu sunt vinovați ca nu s-au alăturat in 2000 UFD singura formațiune autentic de dreapta ?)el lasă României cea mari valoroasa literatura postdecembristă și singura lucrare doctrinare de dreapta ; alături de C Antonescu Dreapta a pierdut singurii comunicatori . Risipim tot ce avem .

 4. emi spune:

  Saracul Klaus… :) :) :)
  Poate ca el asa a inceput sa informeze, de cand era pionier…

  • edi spune:

   Tu, emi, încearcă să nu fi viscerală ca să poți realiza că reproșul ăsta, eventual, îl poți face celor ce au găndit si au votat această normă juridică !

   …findcă, așaa, visceral, știu si eu că e juisant să te iei de “antipatici”…

   Varujane, iar ție ți-aș sugera ceva mai multă răbdare și a nu merge așa ușor după fentă (…mai nou se glosează gen “eeeh, râd și io ca proasta…”), fiindcă doar nu degeaba se spune cine-râde-la-urmă-râde-mai-bine..