Adevăratul liberal nu este cel care crede în puterea nelimitată a liberalismului, ci cel care îi înțelege limitele și caută să le depășească.

12 Responses to “Adevăratul liberal nu este cel care crede în puterea nelimitată a liberalismului, ci cel care îi înțelege limitele și caută să le depășească.”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  E scris adanc, coane Varujel

 2. elenick spune:

  Adica ”adevaratul liberal” este cel care o mai da si pe iliberalism pentru a schimba legile in favoarea infractorilor si ca acestia sa ramana si cu banii furati, nu? :) Corrrect, decat cu principii strong, dar in puscarie si banii luati, mai bine cu ”depasirea limitelor” si reguli mai laxe…ca oameni suntem cu totii!

  Ma asteptam ca va bate gandul la o ”noua” platforma politica, dar prietenul dvs. Guy Verhofstadt ce zice de asta? Parca zicea ca s-a inteles cu prietenul Tariceanu pentru implementarea INTEGRALA a recomandarilor CV si pentru consultarea ei in permanenta, pana cand acestia zic, ”da, e bine”. Altfel sunteti out din Alde european!

  VV, este clar ca partidul dvs e intr-un mare… fel in aceasta perioada, dar e numai consecinta iresponsabilitatii cu care ati urmat PSD-ul in distrugerile pe care le-a facut. trebuia sa vina si ”plata”…
  Eu mai sper sa va vina mintea la cap, dar ma uit cu uimire la cat de depasiti de realitate sunteti- ca partid, bineinteles, si cat de departe de interesele oamenilor care v-au facut onoarea sa va aleaga in demnitati publice!

  • Barosanul spune:

   @ All

   Nu va e clar?

   Varujan Vosganian + ALDE Sustin ”Secaturile Mafiote” PSD!

   ALDE -PSD Aceeasi Mizerie, PCR!

  • Ai obsesii, elenick. Lumea nu există doar în dualismul: pușcărie / afară de pușcărie. Lumea există și dincolo de codurile penale. Și chiar mai frumos. Iliberalismul sau cum s-o fi numind chestia aia nu e o depășire, ci o negare a liberalismului, din perspectiva libertății, așa că nu văd ce treabă are aici.

 3. livia spune:

  Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să participe la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, așa cum a refuzat să sprijine și referendumul pentru familie. Al doilea om în stat a preferat, duminică, să meargă la Marele Premiu de Formula 1 care a avut loc în Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite. Acolo, președintele Senatului s-a fotografiat, cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos.

  “Astăzi (duminică – n.r.) la Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi am avut prilejul de a mă întâlni cu fostul rege al Spaniei, Juan Carlos”, a afirmat Tăriceanu pe rețeaua de socializarea, postarea sa fiind însoțită și de o fotografiei în care liderul ALDE apare alături de fostul rege al Spaniei.

  • C ălin Tăriceanu și cu mine am pus, împreună cu patriarhul, primii pumni de mortar la temelia Catedralei. Toriceanu a dat terenul pe care e catedrala. Asta ca să nu mai divagăm.

   • edi spune:

    Haaaai, nu vorbi ! …și, cum, chiar v-ați pus în pumni, de-a dreptul ? Jane, te anunț că e contrar normelor de protecție pe șantierul unei construcții. Pun pariu că n-aveați nici cască pe cap…

    …și, zi așa, alde Tări a dat terenul lejer…, vezi cumva a nu se înțelege prin asta ceva gen “dela el” sau “discreționar”, zic…

    Altfel, hai să-ți dau o mână de ajutor (surpriiiise ? :) ), Popescu T., fiind creștin de confesiune romano-catodică, a preferat, PE BUNĂ DREPTATE, să-și urmeze pasiunea (tot respectul meu sincer pentru cei care se salvează prin așa ceva !!!), pentru sporturile cu motor.

    (Bravo, Căline, așa măcar să mai dai dovezi ale spiritului liberal ! Ține-o tot așa ! :) ).

 4. Dorin spune:

  Noroc ca nu stam noi in cate nu stii tu!