București și Paris. Proteste neautorizate, protestatari violenți strecurați printre manifestanții pașnici. Sunt utilizate tunuri de apă și gaze lacrimogene. Iată două atitudini diferite, după intervenția forțelor de ordine:

Emanuel Macron (25 noiembrie 2018) : „Mulțumesc forțelor noastre de ordine pentru curajul și profesionalismul lor. Rușine celor care le-au agresat.”

Klaus Iohannis (10 august 2018): „ Condamn ferm intervenţia brutală a Jandarmeriei (…). Încercarea de a înfrânge voinţa oamenilor printr-o reacţie violentă a forţelor de ordine este o soluţie condamnabilă.”

iohannis-macron.faokl5vnyr-1000x600

11 Responses to “București și Paris. Proteste neautorizate, protestatari violenți strecurați printre manifestanții pașnici. Sunt utilizate tunuri de apă și gaze lacrimogene. Iată două atitudini diferite, după intervenția forțelor de ordine:”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Iarasi te faci de ras Varujel, se pare ca ai o placere in asta… :)
  Ia vezi cati huligani au arestat francezii si cati cetateni pasnici au batut jandarmii de Teleorman ?
  Ramolisment ???…

 2. Marga Maggie Gigi spune:

  Ahahahahahahaha… :D
  Varujan, chiar nu ma pot abtine, nu vrei o poza cu Calin Anton la sfintirea circuitului de formula 1 Yas Marina din Abu Dabhi ?

  https://www.facebook.com/tariceanu/photos/a.925211864160296/2478709538810513/

 3. elenick spune:

  VV,

  pare ca dvs faceti parte din ”activul” de partid care asculta ordinele de propaganda. Baiatul asta de la Jandarmerie, nu! :)

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/reactia-purtatorului-de-cuvant-al-jandarmeriei-dupa-distribuirea-masiva-a-imaginilor-cu-violentele-din-paris-1038370

 4. Andrei spune:

  Oare in Franta politicenii fura la fel de mult ca in Romania ??? Car este nivelul de train in Franta fata de Romania ??? Ce o fi facut Tariceanu cu spaga de 800.000 EUR??? A impartit si cu VV???

 5. Alzara1918 -Sibiu spune:

  Felicitări pentru discursul … centenar !
  Ce vremuri , când și Crin Antonescu ne fermeca cu filipicele sale anti PSD si anti PD-L