Credeam că, după treizeci de ani de Parlament, aleșii mai noi au câte ceva de învățat de la mine. M-am înșelat. Se pare că eu am de învățat de la ei.

De pildă, nu m-aș fi gândit niciodată să vin cu microfon și boxe de acasă, pentru a suplini microfonul de la tribuna centrală a Camerei Deputaților  :)  Așa a făcut Marilen Pirtea (PNL) secondat de boxe (marca USR). care, ca un veritabil discjokey, s-a substituit președintelui de ședință, propunând o ordine de zi și supunând-o, punct cu punct, votului unei ședințe imaginare, chiar dacă din cale-afară de gălăgioase (!).
Mă gândesc să-mi public propriul Monitor Oficial. Aș tipări acolo legile, așa cum mi-ar plăcea.

Foto: Marilen Pirtea, deputat și (n-o să credeți!) rector al Universității de Vest din Timișoara, în exercițiul funcțiunii, cu microfon și boxe din dotare.

pirtea-camera-deputatilor

24 Responses to “Credeam că, după treizeci de ani de Parlament, aleșii mai noi au câte ceva de învățat de la mine. M-am înșelat. Se pare că eu am de învățat de la ei.”

 1. Barosanul spune:

  @ All

  Vosganian imi da dreptate cand afirmam cu ceva timp in urma ca Parlamentul Romaniei a fost acaparat de un grup de Mafioti, de taraturi umane care se erijeaza in ‘Emanatia’ poporului.

  In fapt, TOTI, Parlamentarii nu fac altceva decat sa-si reprezinte interesele lor personale si de Partid, promovate pe princiipiile Grupurilor Mafiote organizate! :)

  PS
  Acum Vosganian a ajuns sa se maimutateasca asemenea lui Blaga si Roberta Anastase din epoca PDL!

  • Parlamentul nu se poate erija în nimic, el chiar este, potrivit votului popular.

   • Barosanul spune:

    Manipulare tipic, Comunist-o Securista, a la Vosganian :)

    Eu am spus ca : ”Parlamentul Romaniei a fost acaparat de un grup de Mafioti, de taraturi umane care se erijeaza in ‘Emanatia’ poporului.”

    Din analiza pe text rezulta ca ‘ Un grup de Mafioti, se erijeaza in ‘Emanatia’ poporului.” Deci NU Parlamentul ‘Ca institutie se Erijeaja’ ;)

    Dar TU, asemenea Comunistilor -Securisti din 90, Minti ”poporul cu televizorul” ! :)

 2. Alzara1918 -Sibiu spune:

  Nu , nu boxele private delegitimează tentativa de ieri , ci uluitorul său infantilism . Cetățenii așteaptă seriozitate și maturitate in exercitarea noii puteri ; puciul – are toate componentele definitorii -eșuat are efect ridicol de bumerang . Puciurile reușite trec in manual …

 3. Marga Maggie Gigi spune:

  Credeam ca dupa 30 de ani se mai pensioneaza omul si ii lasa pe altii dar de unde, dulce ca mierea e banul bugetului.
  Este, Varujan , cum sa ramai tu, luptator de la pa’sopt fara coledzi ?

 4. elenick spune:

  VV,
  Parafrazand titlul de film, stim ce veti face in aceasta iarna!

  https://www.comisarul.ro/articol/soc!-asa-va-suna-ordonanta-pentru-salvarea-lui-dra_975411.html

  Cred ca vi s-a urat cu binele sau trebuie sa fiti disperati si iresponsabili la maximum!

 5. elenick spune:

  Hai sa ne lamurim cine este de fapt marele ”guru” in probleme de justitie al coalitiei (in fapt executantul operei de distrugere a justitiei libere in Romania) : O jigodie oportunista si furacioasa! Acum cu dovezi incontestabile.

  https://newsweek.ro/investigatii/cum-i-a-jefuit-tudorel-mormantul-academic-al-maestrului-sau

  PS Slugarel e apelativul cel mai ”bland” care i-a fost adresat. cred ca vor urma schimbari!

  • Adam Mareș spune:

   Nu vreau să-i iau apărarea lui Tudorel, dar practica era inversă: asistentul scria cartea, iar profesorul se trecea și el pe copertă. Ăsta era un fel de tribut plătit de asistent, că-l lua profesorul asistent la catedră. În fapt, am auzit că și acum se mai obișnuiește lucrul ăsta.

   • elenick spune:

    Adam,

    Chiar daca ar fi asa, exceptia confirma regula! Slugarel nu a intrat intre primii la facultate (ci chiar mai tarzior), nu a fost un student ilustru sau sef de promotie, nu a avut o prima etapa a carierei stralucita – nimic, nimic… De unde sa dea brusc ”competenta” si apetitul pt scris carti de specialitate peste el?! Mai realist e ca s-a lipit de un real competent, profesorul in cauza, caruia i-a facut servicii diverse- inclusiv personale, omul era bolnav- de unde a ”pupat” si el inscrierea pe coperta. Citeste si restul documentatiei a celor d e la NW!

    • elenick spune:

     Oricum ar fi fost, faptul ca l-a scos de pe coperta cartii pe Maestru dupa moartea acestuia, continutul fiind in f mica masura schimbat, arata caracterul ipochimenului….

     • Adam Mareș spune:

      Asta, da, indiferent care dintre ei ar fi scris-o, din moment ce au apărut amândoi pe copertă, așa trebuia să rămână.

  • Aveți ghinion cu Tudorel :)

 6. niko spune:

  S-au rafinat metodele de ciordeala si atat