Inatalnire cu bloggerii ieseni, maine, duminica, 26 septembrie 2010, orele 12.oo,la biroul senatorial

Adresa este Bd. Carol I, nr. 4, intrarea de langa barul Time-Out (banuiesc ca il stiti), la etajul 2. Asadar, Lordule, Corina, Alex si ceilalti, pe maine!

37 Responses to “Inatalnire cu bloggerii ieseni, maine, duminica, 26 septembrie 2010, orele 12.oo,la biroul senatorial”

  1. corina chiriac spune:

    Prezent! :-)

  2. Alex Cuza spune:

    Eu am confirmat deja azi la DP:D
    Precizam si faptul ca vorbim de ora 12.00, nu?:)

  3. lorduljohn spune:

    @all

    Prezent!

  4. Buddha spune:

    Intalnire. Nu inatalnire. Atrag atentia pentru ca sunt ofticat. Pt ca intalnirea e la Iasi, si nu la Arad. :)

  5. dragospas spune:

    Cred ca ar trebui organizate intalniri in fiecare regiune a tarii. Varujan,te rog sa prezinti cat mai multe date economice comparative intre guvernalea liberala si cea actuala.Sunt foarte interesat pentru a avea gloante in lupta mea cu basistii pe alte forumuri. Eu de exemplu bantui prin Poiana lui Iocan de pe Softpedia…

  6. corina chiriac spune:

    @buddha Sac! :-)

  7. Buddha spune:

    Corina Chiriac
    Uffffff! :)

  8. corina chiriac spune:

    @buddha Nu-ti mai spun cum a fost, oricum esti ros de invidie. :-)

  9. Buddha spune:

    Corina Chiriac
    Hai, nu infige cutitul in rana. :) Spune-mi cum a fost.

  10. lady gaga spune:

    sintem mai multi curiosi online, Corina! Shoot!:)

  11. corina chiriac spune:

    @all Il las pe domnul senator sa prezinte concluziile. :-)

  12. lorduljohn spune:

    @Buddha

    Daca veti fi cativa bloggeri inimosi si la Arad, probabil va fi o intalnire si la Arad.
    Din punctul nostru de vedere a fost o intalnire in familie, la amiaza unei patriarhale duminici de toamna. Ne-am simtit de parca am fi vorbit cu fratele nostru, cu tatal nostru, cu prietenul nostru cel mai bun.
    Multumim, Maestre!

  13. cris spune:

    In primul rind bun regasit tuturor. Am avut o scurta vacanta pe care mi-am petrecut-o cit mai departe de telefon si computer. Dar cu bucuria de a citi Cartea Soaptelor, si acum (milord, e tare greu de gasit!) Romania Profunda a lui Mircea Platon.

    Bun gasit! Hmmm, datul cu cascheta oficiala de pamint e un semn ca politistii refuza sa reprezinte Basenia, noul stat in stat al lui basescu, nu Romania – comentez la ce aud de la TV.

  14. lorduljohn spune:

    @cris

    Bine ai revenit!
    Ne indreptam tot mai mult catre situatia in care chiar si cei mai infocati suporteri vor striga: Imparatul e gol!

  15. Cristina spune:

    Cris
    Sa speram ca Basenia nu va deveni stat suveran.

  16. corina chiriac spune:

    @lorduljohn Subscriu! Completare: relaxata, densa, animata si interesanta (intalnirea). Si destul de scurta, pentru cate erau de spus.

  17. cris spune:

    @ LordulJohn
    @ Cristina

    Pe masura ce citesc si ascult ma cuprinde furia.

    Orwell ar fi in soc sa vada ca obraznicia a ajuns de la 2+2=5 la 2+2=260: de la 1984 la 2010 trebuie sa existe ceva progres, chiar si al minciunii !? Anastase ca si toti ceilalti care ii tin isonul cu certitudine au absolvit academia borfasilor, pardon, la Cour des Miracles, ca sunt “europeni” cu pretentii la studii, cum laude.

    E si o premiera in istoria statului de drept ca bocasescu “renunta” la politie si jandarmerie (cum adica renunta? reprezentantii unei natiuni si ai unui stat de drept renunta la aparatorii legii numai daca implicit renunta la lege). Ba chiar este si o premiera in istoria dictaturilor. Pina si hitler, stalin, ceausescu au avut un arsenal de scrupule legale si constitutionale bolnav de detaliat, si institutii de aparare (in fine, represiune) pur si simplu pentru ca notiunea de stat nu poate exista in afara legii; si-au asigurat o legalitate absurda dar legalitate, au fost conducatorii unor state, mizerabile fata de cetatenii lor, dar state, nu al unor hoarde.

    Acesti indivizi incearca sa scoata Romania nu numai din Comunitatea Europeana, ci din istoria lumii si de pe planeta Pamint. Aceste declaratii si atitudine ale dumnealor sunt, in fond, nu numai o trufie obtuza ci o marturie a faptului ca se afla in afara notiunii de stat, de legalitate si legitimitate, sunt o gainarocratie, o hoarda de smenari si borfasi, si nu guvernanti. Uite ca nu stiam, am spus bine, Basenia, care, Cristina, aici am gresit, nu e stat, nu poate fi suveran (nu de alta dar nu se sinchiseste de legitimitate ori suveranitate), e o entitate cu totul noua, in afara istoriei si in afara omenirii: borfasocratia. Dumnezeule!

  18. Cristina spune:

    Cris
    Ai perfecta dreptate; de-asta am si zis ca sper sa nu ajunga stat suveran. Sper sa nu se instaureze borfasocratia, cum bine ai denumit-o tu.

  19. lorduljohn spune:

    @cris

    Putem renunta si noi, de maine la un presedinte care se asociaza cu proasta crestere, minciuna, mitocania si infantilismul.

  20. corina chiriac spune:

    @lorduljohn E mult mai mult de atat: furt, incalcare a Constitutiei si a altor legi. Despre ce vorbim de fapt?

  21. @cris
    Bine ai revenit, Cris! Ai fost prezenta, cu spiritul, la intalnirea de la Iasi. Poate, vreodata, daca vei avea curaj sa vii in Romania, chiar si numai pentru o zi, vei fi prezenta la una din intalnirile noastre. Spun curaj pentru ca Romania devine, pe zi ce trece, un loc straniu si periculos. Dar, pana una-alta, noi traim aici…

  22. Barosanul spune:

    Hi Cris! Mi-au lispsit postarile tale.

  23. Kronstadt an der Graft spune:

    Se pare că domnul Blaga a ridicat iarăşi ştacheta bunului simţ politic din praful în care ajunsese. Jos pălăria! (Nu cascheta).

  24. corina chiriac spune:

    Cica va fi ploaie de stele…trebuie doar sa privim in sus…

  25. cris spune:

    @ Barosanul

    Bine te-am regasit barosane. Si tu ai lipsit cam mult. Am citit postarile anterioare, inteleg ca ai nevoie de o parere “pe domeniul meu” – iti stau la dispozitie. Dar pina atunci am si eu nevoie de o consultatie, caci vad ca ai fost de curind in Romania. Ma intreb ce parere ai despre ceea ce ai vazut. Poate ca ma insel, dar de la mine, acum, se vede ca basescu ar trebui sa spuna ca nu numai niste institutii ale statului, ci si Statele Unite, Franta, ONU, orice misca, rasufla si se numeste democratie este un inamic al statului lui (l’etat, c’est moi). Gresesc si mi se pare ca lucrurile au o amploare mult mai mare decit in realitate?
    Déclaration des droits de l’Homme et du Citoyen, de la anii 1789, Article XV – La Société a le droit de demander compte à tout Agent public de son administration: societatea are dreptul de a cere socoteala oricarui agent public pentru modul in care isi exercita functia administrativa. A nu raspunde la socoteala ceruta de un popor inseamna ca acel presedinte nu mai este un administrator ci un stapin care da peste bot servitorilor, ori singurul stapin in Romania este totusi poporul roman. Daca merg mai departe cu bazele democratiei moderne: Article XVI -Toute Société dans laquelle la garantie des Droits n’est pas assurée, ni la séparation des Pouvoirs déterminée, n’a point de Constitution (orice societate in care garantia drepturilor omului nu este asigurata, iar separatia puterilor in stat nu e determinata, nu are Constitutie). Despre ce drepturi incalcate sa vorbesc, la viata decenta, la munca, la plata egala pentru munca egala, la sanatate, la protectie sociala – parca domnul boc abia a avut tupeul sa vorbeasca la ONU, nu? In conditiile in care libera opinie, aici apartine si dreptul la protest, la a cere socoteala, este considerata vulnerabilitate ori subminare a statului, in conditiile in care un parlament pd de buzunar (de buzunarul presedintelui adica) adopta legi organice prin frauda la comanda si cel putin parte din justitie este controlata de aceiasi care au in mina executivul si legislativul (deci separatia puterilor in stat este subminata) cit de mult mai lipseste pina cind Romania inceteaza sa mai fie stat de drept?

  26. @VV
    @lorduljohn
    Eu n-am zis tata! Eu n-am zis nimic! :))

  27. @VV
    Ploaia e de la caderea lui Blaga. Spun niste unii.

  28. Buddha spune:

    VV
    Bine, nu m-am ofticat foarte tare. Ma bucur ca a fost o intalnire reusita la Iasi, nici nu avea cum sa fie altfel.

  29. mi se pare mie sau esti fan inrait mircea badea? :))