De ce vă mirați că Europa elogiază pe cei care, în România, batjocoresc drepturile omului? Nu e aceeași Europă care îl plimba pe Ceaușescu în faeton de gală?

nicolae-ceausescu-regina-angliei-1

25 Responses to “De ce vă mirați că Europa elogiază pe cei care, în România, batjocoresc drepturile omului? Nu e aceeași Europă care îl plimba pe Ceaușescu în faeton de gală?”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Tariceanu vad ca e fericit ca Olguta s-a retras singura, ca si cum ar fi rasuflat usurat ca era o situatie de blocaj si s-a rezolvat de la sine fara prea mare razboi.

  Monitorizati procentele de dinainte si dupa! E drept si ca e in acelasi timp cu esecul bugetului, esecul taierii banilor de la securisti, si mai multe. Cred ca alianta de guvernare pierde vreo 10% aici….

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  e pe piata o manipulare conform careia procentele lui dragnea s-au erodat in urma atacurilor rezistacolor si securistilor pe toate fronturile. O mai mare auto inducere in eroare nu cred ca poate exista in acest caz: daca dragnea a piredut de 2 ori mai multe procente decit partidul, atunci inseamna ca cel putin jumate din pierdere e datorata altor motive! Adica, pierderea asta e din rindul celor care erau convinsi de determinarea lui dragnea in lupta cu statul paralel! Exact cum ziceam acu ceva vreme, guvernarea a pierdut si pierde in continuare increderea din rindul care pina mai ieri erau ultrasi!

  Deci, inca mai aveti vreme, schimbati discursul ca sa luati voturi de la rezistaci zic eu, ca altfel nu va vad bine! :D :D :D

 3. elenick spune:

  VV, acum de ce sa ne miram noi de ”concluziile ” dvs….?!
  In fapt totul depinde de care parte a gardului te afli. Daca ajungeati comisar european – cum ati fi MERITAT sa fiti! – probabil acum va durea mai mult de drepturile romanilor cinstiti batjocorite in mod grotesc de Dragnea si PSD, nu de cele ale infractorilor si banditilor pe bugetul/bogatia tarii!
  iar plimbarile cu faetonul ar fi fost simple ”picanterii” istorice … :)

 4. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  si referitor la articol, ati trecut la generalizari? :D :D :D

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  oooooooooooooooooooo, mare isterie mare pe net, sariiiti, ne-o executa pe nefertiti…. :D :D :D

  dragi rezistaci, cu milostenie va anunt ca pe nefertiti v-a executat-o ioHa, nu altcineva! Si va explic, ca voi pricepeti mai greu: cind a fost vorba de nefertiti ioHa doar a mimat ca nu vrea s-o revoce, si dupa ce s-a prefacut odata de doua ori… pac, a executat-o! Adevarata lui aparare e pentru lazar! Pe el il apara ioHa cu pretul vietii! Acolo da, aia se poate zice ca-l apara! Dar lui nefertiti i-a facut vint pe scari!

 6. niko spune:

  am inteles !!Daca borfasii ,mafiotii si hotii din psd si alde sant bagati la bulau,inseamna ca li se incalca drepturile omului !!

 7. Adam Mareș spune:

  Sorin G. nu e doctorul de la Iași. :-)