Tempora

Laura Codruța Kovesi a devenit suspect într-un dosar instrumentat de Parchet în plină campanie pentru ocuparea unei funcții publice. Tot astfel s-a întâmplat în trecut cu Călin Popescu Tăriceanu, Lia Olguța Vasilescu, Cătălin Cherecheș etc. etc. De fiecare dată au existat argumente pro și contra pentru asemenea coincidențe bizare.

groapa altuia

Este foarte interesant că argumentele de azi ale celor din tabăra pro-Kovesi seamănă izbitor cu cele din trecut ale taberei anti-Kovesi (victimă a unui abuz, o adevărată execuție politică , tentativă de bloca o candidatură de succes, utilizarea unei părți a justiției pentru manevre politice, tendințe dictatoriale, trebuie respectată prezumția de nevinovăție etc.etc.), în timp ce argumentele de azi ale celor din tabăra anti-Kovesi seamănă izbitor cu cele din trecut ale taberei pro-Kovesi ( dacă n-a făcut nimic, n-are de ce să se teamă, să facă un pas înapoi, are prilejul să-și dovedească nevinovăția, trebuie să avem încredere în justiție etc.etc.)

52 Responses to “Tempora”

  1. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    pai imi vine in minte o singura intrebare: si ce daca?!

  2. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    va scriu un cheatsheet pentru cind mai plecati asa cu racheta prin stratosfera ca sa va ajute sa reveniti mai repede cu picioarele pe pamint. Scrieti-l pe hirtie si puneti-vi-l in buzunar.

    1) Nu conteaza cine, cind si cum voteaza, conteaza cine numara!
    2) Nu zi hop pina nu sari gardul!
    3) Numai nebunii repeta obsesiv aceleasi greseli sperind in rezultate diferite!
    4) Parlamentarii care nu se deplaseaza târâș poarta pampers!
    5) Extraterestrii exista! Si rapesc oameni! Daca nu credeti, amintiti-va de Abhazia Cojocaru, Ludovic Organ, Crin Antonescu, samd…

    NB – Actualii guvernanti “au detinut” puterea in 7 din ultimii 10 ani. In acest timp au murit cam 3 milioane de oameni si s-au nascut vreo 2,5 milioane. Noi ceilalti am imbatrinit cu 10 ani!

  3. niko spune:

    se pare ca organizatia teroristo mafiota autointitulata stat de drept functioneaza la capacitate maxima.Ia spune tu, armene, granitele cand le inprejmuiti cu sarma ghimpata si cu cuiburi de mitraliera ?

  4. Adam Mareș spune:

    De fapt, asta arată că lupta nu s-a dat niciodată pt independența Justiției, ci pt CONTROLUL Justiției. Iar dvs. (coaliția de guvernare) mințeați că vreți să îndreptați lucrurile, nu să continuați abuzurile, dar cu ținte din tabăra adversă.

    • edi spune:

      Eeeeh,…si, ce crezi acum, cã, “remuscându-se” [cuprins de remuscãri, adicã :) ], va spune “asa e, trebuie sã recunosc cu mâna pe inimã…” ?

      …stai, stai, …adicã cu mâna pe ce ?
      Sã fim seriosi, …n-o mai are, i s-a pus o simplã pompã acolo… :)

  5. sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    oooooooooo, temporaaaaaa! :D :D :D

    http://vosganian.ro/?p=3970&cpage=2#comment-202560

    VarujanVosganian spune:
    august 4, 2012 la 9:28 pm
    @ sorin gyorgyfalvi

    Termenul pentru procurorul general nu a expirat inca. Ar insemna sa o demitem pe Kovesi. Am da apa la moara celor care zic ca vrem sa punem mana pe justitie.

    arc peste timp, acu o luna ziceati ceva de genu: “am fi de rasul lumii daca l-am suspenda acuma pe Iohannis”.

    Articolul trecut ziceati ceva cu groapa altuia. Citind cele de mai sus poate ne-ntrebam cine si groapa cui a sapat! Si cine sunt cei care azi cad exact in groapa sapata de ei!

    7 ani au trebuit sa treaca pina la mintea de pe urma, probabil tot atitia vor trece si pentru compromisul referitor la ioHa. Si, ca si in situatiile anterioare…. de pierdut in mod real vor pierde doar cei care v-au acordat increderea, caci combinatorii personal n-au prea avut de suferit nici inainte!

    • edi spune:

      Drago, lasã-l în pace cã nu scoti nimic dela el asa…, mãcar fã ce stii tu mai bine, daaa ?
      …deci, cine n-are antenã de trei în grilã, clar, “huuuuooooo, rezistacilor…, #@*”$%%* !!!

      …cã, ceduamneiartãmã, încep sã nu te mai recunosc dupã aia…, pãi, nuuu ?

  6. elenick spune:

    VV,

    Ma asteptam sa spuneti ca, fiind unul din cei care a trait pe pielea lui o astfel de inscenare cusuta cu ata alba si credibila pan la genunchiul broastei, va pozitionati CRITIC fata de manevra nedemocratica de a-i taia sansele unui roman de a accede intr-o pozitie europeana meritorie!

    Din pacate asteptarile mele se raporteaza la persoana care a fondat acest blog, acum cativa ani… azi o vedem si nu e! :(

    • Barosanul spune:

      @ Elenick
      @ VV e un pupincurist cu Diploma!
      Pupa si linge unde i se cere :)

      Eu sunt pe acest blog cam de la infiintare. I-am spus in f multe ori ca s-a schimbat. El sustine ca NU!

      Asta implica ca a ‘a iesit la lumina’ vezi
      Elton John, Riki Martin, George Michael ……. Tepdor Melescanu etc ;)

    • Alzara1918 -Sibiu spune:

      In privința înscenării toți au uitat înscenată lui Basescu susținută cu aducerea lui Liviu Turcu de la New York in studioul lui Marius Tucă pentru a mărturisi securistul lui VV ; apoi a dispărut . Tucă pierde procesul și plătește , VV pierd funcția de comisar , Basescu minte , înscenează și câștigă , romanii uită și emigrează .

    • Dragă Elenick, ar fi o diferență. Eu eram reprezentantul României. Doamna Kovesi nu candidează din partea României. In al doilea rând, nu te înțeleg. Cand a început cercetarea penală pe Tăriceanu, pe Ponta, nu ai spus că se taie în mod nedemocrativ șansele unor români de a fi în poziții importante. Poate ai vrea să știi ce poziții importante am pierdut după povestea cu DIICOT-ul. Ai idee ce poziție a pierdut Radu Rușanu sau Toni Greblă după înscenări? Atunci ziceai că justiția trebuie să-și facă treaba. Acum justiția e politizată. Păi nu sunt aceiași procurori care funcținau și pe vremea aia? Atunci procurorii nu erau politizați, când acuzau țintit pe degeaba. Acum sunt.

  7. Barosanul spune:

    @ VV

    Criminalilor! Luati banii de la sarmanii copii sa vi-I acordati prin pensii speciale!!!!!

    ”Cum s-a desfăşurat votul privind dublarea alocaţiilor pentru copii
    Momentul votului i-a luat prin surprindere pe cei din Guvern şi pe cei din majoritatea parlamentară……………..

    După ce a trecut amendamentul, Varujan Vosganian (ALDE) a venit cu lista de vot şi a spus că cei de la ALDE nu se regăsesc toţi să fi votat acest amendament.” :)

    ”la începutul lunii, PSD și ALDE au refuzat alte două propuneri legislative de majorare a alocației: una prevedea ca alocația plătită între 2 ani și 18 ani să ajungă la 150 de lei, cealaltă se referea la o biată indexare a alocației cu rata medie a inflației.”

    Hotiiiiiiiiiiiiii!

    Dar aveti bani sa Dublati alocatiile acordate Partidelor Politice!

    • Barosanul spune:

      ”De remarcat că, în ciuda reducerii bugetului cu 140 milioane lei, partidele tot vor avea la dispoziție mai mulți bani decât au avut în 2018: 255,81 milioane lei față de 170,59 milioane lei.

      În forma inițială a proiectului de buget, subvențiile pentru partide se apropiau de 400 milioane lei, fiind vorba de o creștere de aproximativ 28 de ori față de anul 2016.”

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      @ Barosanul

      pai l-au plagiat pe boc, care a eradicat saracia la Cluj! Cum? Nimic mai simplu: le ceri la acte pina le iese pe nas si se lasa pagubasi sa mai ceara ceva de la stat! Pe sistemul asta in Cluj de ani buni numarul de apartamente care mai beneficiaza de ajutoare de caldura s-a redus sub 1000, si suma totala alocata sub 450000 lei per sezon de iarna!

      Bugetul indiferent de institutie este reflexia adevaratelor interese, e mult mai usor sa aflii din buget adevarul decit sa asculti si sa incerci sa deslusesti minciunile aruncate de sute de politicieni luni de zile! Bugetul nu minte!

      Am zis inca de la primul buget al actualei legislaturi ca imi dau seama ca nu se da nicio batalie cu statul subteran, ci se incearca cumpararea lui prin mariri imense de salarii si pensii in domeniul bugetar, si iata ca si azi se mentine aceiasi linie. Am avertizat inca de pe-atunci ca dezechilibrele care se vor produce vor afecta tara pe zeci de ani, deoarece odata apasata pedala asta nu se mai poate da inapoi, ca doar nu pot veni sa spuna ca s-a gresit si ca se vor taia pensiile si salariile! Si odata intrati in acest cerc vicios care va genera noi si noi resurse nu vor avea incotro decit sa inventeze noi si noi biruri tot pe aceia care erau buni platitori de taxe si in trecut, ori se pare ca ei n-au invatat nimic din faptul ca se mareste accelerat discrepanta dintre veniturile incasate de firmele mari in detrimentul firmelor mici si mijlocii… Ei intre ei stiu exact care sunt cifrele si trendurile, dar din ce vad se pare ca nu-i intereseaza!

      Alocatii pentru copii zici? Ei cu cine voteaza? :D

      • Barosanul spune:

        @ Sorin

        ”nu se da nicio batalie cu statul subteran, ci se incearca cumpararea lui prin mariri imense de salarii si pensii in domeniul bugetar”

        Aici te cam inseli putin!

        NU exista Stat Paralel!

        Statul paralel este format din insasi Partide politice si Politicieni!

        zi-mi un politician care sa fie promovat pe Merit?
        Toti numai pe pile!

        Mai tii minte, daca erai pe Blog atunci, de fata Corina!

        Tanara Profesoara, avea un blog ff interesant, membra PNL, se plangea ca se duce la toate sedintele, pune afisuri etc si in 3-4 ani nu a fost promovata nici-o data.

        • sorin gyorgyfalvi spune:

          @ Barosanul

          de acord, eu ma refeream la stat subteran din unghi de vedere din pozitia de cetatean. Am si zis de nenumarate ori ca toti snt complici, cu foarte putine exceptii, chiar si pe pagina asta la a doua postare. Si cind ma refeream la batalia cu statul subteran defapt aveam in vedere ceea ce promiteau ei la nivel declarativ ca vor face, adica lucram cum ar veni cu materialul clientului!

        • sorin gyorgyfalvi spune:

          @ Barosanul

          da, eram pe blog, chiar de la inceput, nu am retinut treaba asta, dar multe muuuuulte discutii au avut loc aici total degeaba ca n-a strapus nici un mm din scutul care-i protejeaza…

          Dar am scris si eu, ca am plecat din pnl in octombrie 90 dupa ce o mina de vreo 20 de oameni puseseram practic bazele pnl cluj in conditii in care foarte multa lume privea cu ciudatenie si cu multa ostilitate partidele istorice, era in vremurile cu “nu ne vindem tara” si in vremuri cind la cluj iliescu aduna cite 20-30 de mii de oameni la o manifestatie! si in timp ce noi reusiseram in primavara lui 1990 sa adunam vreo 50 :D :D :D , ei bine, dupa toate astea intr-o zi de octombrie au venit niste insi, (nici n-am apucat sa-i mai cunosc :D ) si ne-au zis: multumim baieti, de aici preluam noi! Fusesera mandatati de Radu Campeanu personal, care ulterior avea sa faca primul compromis post-revolutionar… cu FSN!

          Asa ca … balivenre si povesti de-astea de ni le vara nenea Vosganian eu am vazut la greu in cei 30 de ani!

          • Barosanul spune:

            @ Sorin

            ”ca am plecat din pnl in octombrie 90 dupa ce…..”

            “Great minds think alike”

            In 92 ii spun lui Campeanu ca cel mai bine e sa faca un pact cu PNT sa-l sustina pe Coposu si el sa fie Prim ministru. Imi spune ‘ce stiu eu cine-s taranistii’
            Rezulataul s-a vazut!
            Am plecat din Romania definitiv.
            Ulterior PNL sa fie condus de Securisti gen Stolojan si Valeriu Stoica etc

            @ referitor la cei 30 de ani
            te conolezi cu ideea ca toti platesc atat pe pamant, direct sau prin urmasi, cat si in cer
            iar @VV a avut eva ‘prieteni’ deschizatori de drumuri gen Dinu Patriciu, Arin Shalev ( Arin Stanescu ) Verestoy Atila :)

          • sorin gyorgyfalvi spune:

            @ Barosanul

            Dap. Exact asa a fost, dupa primul compromis facut de pnl in 90 practic n-a mai fost cale de intoarcere, s-a intrat intr-un cerc vicios din care nu s-a mai putut iesi.

            Si eu am plecat in 92, si-mi pare si azi rau ca m-am intors in 98, m-a prostit cineva, a zis hai ca s-au mai schimbat lucrurile, nu mai e cum a fost, incepe sa se… rahat

    • Ce energie ai, Barosane!

    • Vai de capul meu, am stat două săptămâni de dimineața până seara în negocieri și la dezbateri. Cred că m-am uitat vreo trei minute pe un filmuleț cu Cassius Clay (vi-l recomand) într-o ședință de cincisprezece ore!!! Oricum , am fost unul dintre cei mai activi la dezbateri.

  8. Barosanul spune:

    @ VV
    V-ati bagat ca prostii in gura Europei cu Kovesi

    Ati mai luat-o mumu candva cu USL-ul

    https://www.neweurope.eu/article/kovesi-the-romanian-eu-chief-prosecutor-favourite-caught-between-a-rock-and-a-hard-place/

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

      foarte tare, pai putea fi mai rau: pe vremea raposatului pnl nu se scandalizase nimeni cind senatorul Marius Nicoara fost presedinte pnl cluj urmarea filme pornografice in Senat!

      • edi spune:

        …eh, se putea să n-o dai tu, prin ricochet clasic, pe /bapeamătii !/ ?
        …în loc să găndești pozitiv în ideea că, da, poate atunci s-a trecut cu vederea…, dar, acum, cine a ezitat atunci are, iată, o nouă șansă nesperată ! :)

      • Păi nici acum cum nu se scandalizează decât cei care se scandalizează doar când îmi aud numele. :)

    • Dar nu înțeleg de ce trebuie să mă feresc. In cinsprezece ore în care vreo șapte-opt ore s-au prezentat amendamente fără nicio legătură cu legea bugetului, cred că puteam să mă uit trei minute la computer. Plus că erau și multe momente de pauză.

    • Cred că trebuie să fii idiot să stai cincisprezece ori ce ochii țintă pe tribună, chit că se vorbește de acolo, chit că nu, chit că se spun prostii sau se fac revelații. Pe bune… oricțtă răbdare am avea și eu, Domnul e martor, la Legea bugetului am avut destulă.

  9. Andrei spune:

    Vosganian a votat PENTRU eliberarea violatorilor si criminalilor

    Vosganian a votat IMPOTRIVA cresterilor alocatiilor copiilor

    Deoarece are multa incredere in fostii puscariasi Vosganian va angaja unul care sa aiba grija de familia lui

    2

    • Pe asta ai mai spus-o de o sută de ori. Când amendamentul cu alocațiile a fost făcut cum trebuie l-am votat. Și am votat și legea bugetului. Mergi la cei care nu au votat legea bugetului și, în consecință, nici alocațiile mărite. Și, te rog, nu mai repeta acelați text ca o mașină. Iar acum văd că textul ăsta îmi vine și pe alte nume. Iar v-ați pus mașinăria de creat tembeli în funcțiune?

  10. Andrei spune:

    Vosganian a votat PENTRU eliberarea violatorilor si criminalilor

    Vosganian a votat IMPOTRIVA cresterilor alocatiilor copiilor

    Deoarece are multa incredere in fostii puscariasi Vosganian va angaja unul care sa aiba grija de familia lui

    1

  11. Andrei spune:

    Vosganian a votat PENTRU eliberarea violatorilor si criminalilor

    Vosganian a votat IMPOTRIVA cresterilor alocatiilor copiilor

    Deoarece are mai multa incredere in fostii puscariasi Vosganian va angaja unul care sa aiba grija de familia lui

    3

  12. Andrei spune:

    Vosganian a votat PENTRU eliberarea violatorilor si criminalilor

    Vosganian a votat IMPOTRIVA cresterilor alocatiilor copiilor

    Deoarece are multa incredere in fostii puscariasi Vosganian va angaja unul care sa aiba grija de familia lui

    4

  13. Adam Mareș spune:

    Lucian Davidescu
    Ieri la 09:19
    Omul lui Ghiță de la Bruxelles obține în instanță ștergerea articolelor despre George Maior

    Ieri, Tribunalul București a dispus să șterg de pe Internet articolele riscograma.ro despre corespondența lui George Maior interceptată de hacker-ul Guccifer.

    Cererea îi aparține unui personaj obscur menționat nici măcar în articol ci doar în corespondență.

    De asemenea, Tribunalul a dispus ca România Curată să șteargă de pe internet alte două articole (care nu-mi aparțin și care când au fost publicate articolele, eu nici măcar nu lucram la RC), inclusiv unul despre un subiect independent care face doar trimitere tangențială la articolele în cauză, partea a doua dintr-o serie de trei!


    Informaţii generale
    Nr. unic (nr. format vechi) : 19359/3/2018
    Data inregistrarii 07.06.2018
    Data ultimei modificari: 13.02.2019
    Sectie: Secţia a-IV-a Civilă
    Materie: Civil
    Obiect: obligaţie de a face daune morale
    Stadiu procesual: Fond

    Părţi
    Nume Calitate parte
    COTOROS MIRCEA NICOLAE CU DOM ALES LA SCA MITROI, DAMIAN, SERBU, SERBAN Reclamant
    LUCIAN DAVIDESCU VIOREL Pârât
    RISCOGRAMA SRL Pârât
    SOCIETATEA ACADEMICA DIN ROMANIA – PROIECTUL ALIANTA PENTRU O ROMANIE CURATA LA AV. CLAUDIA POSTELNICESCU Pârât

    Şedinţe
    13.02.2019
    Ora estimata: 08:30
    Complet: F 4
    Tip solutie: Admite in parte cererea
    Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată excepţia prescripţiei dreptului material la acţiune. Admite în parte cererea. Obligă pârâţii la retragerea următoarelor articole publicate pe situ-l http://www.riscograma.ro : – cel din data de 25.01.2014, intitulat „ Dezvăluirile lui Guccifer : Şeful SRI ?tia de patru ani că firma lui Ghiţă « a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi » ” ; – cel din data de 28.01.2014, intitulat „Apăraţi-l pe Nelu Neacşu”. Obligă pârâţii la retragerea următoarelor articole publicate pe situ-l http://www.romanaicurat.ro : – cel din data de 27.01.2014, intitulat „Ar trebui investigate contractele firmelor lui Sebastian Ghiţă? ”; – cel din data de 25.06.2015, intitulat „Asocieri mai mult şi mai puţin secrete. Cine a protejat firmele lui Ghiţă şi Vlădescu în afacerile lor cu softurile pentru spitale ? (II) ”. Obliga pârâţii , în solidar, la plata către reclamant a sumei de 10.000 Euro, echivalent în lei la data plăţii, reprezentând daune morale. Obliga pârâţii, în solidar, la plata către reclamant a sumei de 8.270,68 lei reprezentând cheltuieli de judecată, constând în : taxă judiciară de timbru, onorariu de avocat, cheltuielile de transport şi cazare pentru martorul Neacşu Nelu. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti ,secţia a IV-a civilă. Pronunţată azi, 13.02.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
    Document: Hotarâre 13.02.2019

    Din ce știu, este fără precedent ca articole de presă să fie suprimate complet prin decizie judecătorească. Și, după cum am arătat în concluziile depuse, neconstituțional: Art. 30 alin(2) – „Cenzura de orice fel este interzisă”.

    Deci un litigiu se poate teoretic solda cu orice – dezmințiri, scuze, despăgubiri, pușcărie, amendă, bătaie, orice, dar ***retragerea*** nu!

    De asemenea, eu și România Curată suntem obligați să plătim în solidar despăgubiri de 10.000 de euro plus cheltuieli de judecată de alte aproape 2.000 către reclamant, un oarecare Mircea Cotoroș, cândva omul lui Sebastian Ghiță la Bruxelles, care apare menționat în corespondența trimisă către George Maior și făcută publică de Guccifer.

    Mergem în apel și recurs dacă e nevoie, articolele stau acolo până la o sentință definitivă și vor fi puse la loc dacă e cazul după decizia CEDO.

    Povestea pe scurt: în 2014 sunt făcute publice e-mailurile din conturile sparte de Marcel Lehel Lazăr / Guccifer. Într-unul dintre apare un mesaj de la Nelu Neacșu, un român din Belgia, despre cum Sebastian Ghiță ar fi încercat să creeze o rețea de dat șpagă direct la Bruxelles. Atașată, o corespondență inițiată de Mircea Cotoroș către colaboratorii săi, în care omul se plânge că a fost „trimis la cules mure” și le cere colaboratorilor „să-și întindă antenele” (integral în articol).
    Am publicat corespondența pe Riscograma, sub titlul «Dezvăluirile lui Guccifer: Şeful SRI ştia de patru ani că firma lui Ghiţă „a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi”», cu o introducere care nici măcar nu menționa numele lui Cotoroș.

    A doua zi, Nelu Neacșu își asumă corespondența pe Facebook și LinkedIn.

    A treia zi, primesc aproape simultan de la Necșu și Cotoroș câte o scrisoare în care primul atașează o declarație notarială cum că de fapt nu el a spus ce a ajuns la George Maior iar celălalt – care știe deja de declarație – îmi cere să „retrag” articolul.

    I-am explicat omului că e vorba de o corespondență disponibilă liber pe internet, că astfel de informații prezintă un interes public care excede cu mult persoana lui și nu pot fi pur și simplu șterse, că dacă are precizări de făcut sau vreun drept la replică de dat i le public cu dragă inimă. A refuzat.
    Am publicat cel de-al doilea articol – „Apăraţi-l pe Nelu Neacşu” – în care am prezentat situația. Denunțătorul o fi dezmințit, o avea motivele lui, dar corespondența tot acolo este!

    Aproape doi ani mai târziu m-am întâlnit cu Cotoros și mi-a cerut iar să șterg articolul, după ce s-a plâns că din cauza articolului nu poate să ajungă secretar de stat. L-am refuzat politicos și l-am îndreptat către Google să-și ceară dreptul de-a fi uitat (o procedură care ascunde articolul din rezultatele căutărilor pentru numele lui – că asta era problema individului – dar îl lasă acolo atunci când cineva îi caută pe George Maior și Sebastian Ghiță). S-a supărat iar.

    Vara trecută – la mai mult de trei ani cât este chiar și termenul de prescripție, dar instanța a respins și excepția asta – Cotoroș mă dă în judecată, pe mine și pe România Curată, și cere ștergerea a patru articole – cele două inițiale de pe Riscograma și alte două de pe România Curată care fac doar referire la primele.

    Părea un proces stupid, mai degrabă o șicană. Cu o cerere neuzuală și neconstituțională, ieșit din termenul de prescripție, cu despăgubiri de 100.000 de mii de euro puse mai degrabă „la intimidare” și cu doi martori – unul Nelu Neacșu care nu recunoaște ce i-ar fi spus lui George Maior într-un e-mail privat iar celălalt un coleg recent de MBA de-al lui Cotoroș.
    Nu în ultimul rând, pentru că însăși miza e bizară. Dacă chiar voia să fie uitat episodul, fix un proces public nu-i trebuia pentru asta, fie el și câștigat.

    Ieri, instanța i-a încuviințat cererea: articolele despre corespondența primită de George Maior legată de Sebastian Ghiță trebuie să dispară.

  14. Adam Mareș spune:

    @VV
    Vedeți că am un comentariu în așteptare. :-)

  15. edi spune:

    …”cănd o sută de inși îți spun că ești beat”, tu…, nimic… !?

    “Bref, iată, deci, în acest salon putem obseva un caz tipic de sindrom degenerativ…, din păcate diagnosticul e rezervat, …deci, se poate încheia fișa…, să trecem, deci, mai departe ! :)

    • sorin gyorgyfalvi spune:

      @ edi

      nu, gresit! Cind 100 de insi iti zic ca esti beat… te uiti in cont si-ti dai seama ca defapt esti pe drumul cel drept ales de tine, iar cei care zic ca esti beat sunt doar invidiosi! :D :D :D

      Cineva a inventat zicala asta: desavarseste-ti opera… si taci cu ea! :) Adica, lasa lumea sa zica ce vrea, si bucura-te ca ei sunt pe o pista falsa…

      • edi spune:

        Te agiți aiurea crezând că va înțelege sau, finalmente, vei vedea că acționează în conformitate…
        Mai bine debutezi în arta naivă…