Două modalități diferite de a face politică: Radu Botez, președintele filialei municipale ALDE Iași și omologul său de la USR. Priviți, comparați și decideți.

botez 2filip-havarneanu_4

6 Responses to “Două modalități diferite de a face politică: Radu Botez, președintele filialei municipale ALDE Iași și omologul său de la USR. Priviți, comparați și decideți.”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Am decis demult : iesiti la pensie stimati tovarasei aldeni-tariceni-vosganieni- etc si mai lasati si altora locurile umplute de fundurile voastre grase …

  • Marga Maggie Gigi spune:

   PS ( scuze )
   Va pupati cu Dragnea, infractor pe care socialistii europeni il trag de ureche in plin congres, la fel cu va trage pe voi ALDE prin Verhofstadt. si mai dati lectii criticandu-i pe altii ?!?

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  norocul meu ca nu trebuie sa aleg pe niciunul din cei doi…

  Apoi, daca mai nou astea sunt criteriile de selectie… atunci sunt convins ca nu pierd nimic nealegind pe niciunul din cei doi. Apoi iarasi, cele mai odioase minciuni le-am auzit spuse de oameni imbracati la costum cu cravata.

  Daca asta e strategia de acaparat electorat usr-ist nu cred c-o s-aveti prea mult success :D

  Dar vine primavara europeana asa cum am prezis, si cine stie, poate oamenii vor avea mai multe optiuni :D :D :D

  PS – mi-a intrat un comentariu in asteptare de la articolul precedent.

 3. Radu spune:

  Hai sa vedem cine este Radu Botez: https://www.bunadimineataiasi.ro/radu-botez-neamtul-din-fruntea-primariei-iasi/

  Cand mai promovezi infractori din ALDE macar verifica ce informatii gasim despre ei !!!

  • Cred că e singurul articol aiurea la adresa lui Botez. E o prostie. Mai caută un singur articol nefavorabil. N-o să găsești. Botez e un om corect. De altfel, din titlu îți poți da seama că jurnaliștii aceia au o problemă.