Un joc de antonime: postura de securist și polițist secret a lui Băsescu dovedește impostura în care ne-am aflat timp de un deceniu. Mă întreb ce-o să descoperim când Iohannis n-o să mai fie președinte.

10 Responses to “Un joc de antonime: postura de securist și polițist secret a lui Băsescu dovedește impostura în care ne-am aflat timp de un deceniu. Mă întreb ce-o să descoperim când Iohannis n-o să mai fie președinte.”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Ma intreb cat de jenant ai putut sa ajungi langa analfabetii penali ai PSDaddy

  • Marga Maggie Gigi spune:

   Apropos, Varujan, nu tu erai ala care se pupa cu Basescu si cu Tariceanu prin campanii pe toate scenele ?

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  da, va aflati in aceiasi impostura precum aceasta in care un titlu tine loc de articol la dvs. pe blog…

  Ca in fiecare emisiune la care participati si e invitat si Mircea Diaconu reusiti sa-l enervati la culme, asa cum ma enervati si pe mine de altfel, sunteti atit de paralel, atit de paralel cu realitatea!

  https://ibb.co/ygkGCY5

  Dupa mine dvs. sunteti personificarea frinei care a oprit in ultimii 19 ani orice dorinta de dreptate si adevar, orice evolutie spre normalitate. V-am vazut de fiecare data, absolut de fiecare data aceleasi manevre de ducere in decor a acestor subiecte, de ametire a audientei, de estompare a pornirilor de schimbari radicale, de eschive in expunerea adevarului gol golut.

  Eu unul pur si simplu nu va acord dreptul sa va razvratiti sau sa va indignati macar pentru faptul ca aflam azi oficial ca basescu a fost securist care a facut politie politica! Daca azi ne trezim cu procuror generl a fost tortionar care iese bine mersi la pensie, cu fost presedinte 10 ani fost securist asta se datoreaza intr-o foarte mare masura si dumneavoastra! Eu nu pot sa uit ca daca n-ati fi fost dat afara din pnl azi poate aveati discurs de Vlad Nistor si stateati alaturi de Orban in fotografie linga ralica turcan! Eu nu pot sa uit ca ati votat legile big-brother, nu pot sa uit pasivitatea dumneavoastra cind din pnl erau saltati rind pe rind toti incomozii statului paralel, nu pot sa uit ca ati infaptuit uniunea hotilor asazisa “uniune a dreptei”, nu pot sa uit ca ati dat acel partid istoric sa fie pus la brelocul securistilor si mai ales nu pot sa uit si nu pot sa iert faptul ca de aproape 10 ani ati mintit lumea cum ca ati avea cea mai mica intentie de a restabili dreptatea in tara asta. Dumneavoastra impreuna cu un grup relativ mic de impostori v-ati constituit practic in locul de inmormintare a tuturor sperantelor oamnilor de buna credinta din tara asta. Nu statul paralel a oprit dorinta oamenilor de dreptate, ci dvs impostorii care v-ati constituit intr-un fel de interfata a acestui stat paralel, care stat paralel defapt dupa cum bine zicea iohannis nici macar nu exista: nu poate fi ceva paralel cu altceva care nu exista, sunteti toti exact aceiasi mocirla!

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  si inca ceva:

  In 21 decembrie 1989 pe la 4 si ceva daca bine tin minte, in momentul cind s-a tras prima rafala pe Magheru ceva mai sus de Lido ma indreptam spre piata Romana dinspre Universitatii si la umarul meu drept il aveam pe Mircea Diaconu! Am conversat cu el in timp ce faceam ture pe Magheru cel putin jumate de ora, si in momentul cind s-a tras prima rafala eram la mai putin de 50 de metri distanta de pluton, iar Mircea Diaconu a zis: “Doamne, astia chiar trag in oameni!” Instinctiv l-am luat de umar si am zis: “haideti sa gasim un loc sa ne pitim undeva”, si ne-am bagat linga o intrarea intr-o cladire, dupa care usor usor cite 10-15 metri ne retrageam mai spre Universitatii. Inima tremura in mine de frica, aveam 17 ani!

  Pina la ora la care s-a tras acea rafala incepind cu ora 12 au fost enorm de multi oameni, am participat din noroc chiar din primul minut, pentru ca stateam in statie la Universitatii asteptind troleul 66, iar circulatia fusese oprita din pricina manifestatiei organizate in Piata Victoriei Socialismului de catre Ceausescu. Toti acei participanti de acolo care au fost peste suta de mii dupa estimarile mele au venit dind cu tablourile lui Ceausescu de pamint si rupind stema de pe steaguri spre piata Universitatii, unde pina in momentul in care s-a tras s-au adunat tot mai multi oameni. De acolo a aparut si necesitatea de plimbare intre Universitatii si Romana, oamenii erau prea multi sa stea grupati itntr-un singur loc. Au inceput sa vina taburile in viteza, oamenii sa dadeau laoparte si se grupau la loc dupa ce treceau, le-a luat ceva vreme si securistilor sa se organizeze, dar dupa aia au inconjurat practic toata zona, toate stradutele laterale au fost blocate de cite-un camion cu scutieri, chiar si asa noi ramineam acolo, pina cind au bagat acele 2 coloane la mijloc si au impartit lumea jumate sa-i impinga spre Romana, jumate spre Universitatii. Dupa ce au tras, s-a facut gol acolo, lumea s-a retras la Universitate si unii spre Romana, pe unde se putea iesi din incercuirea lor, eu fiind la Universitate am auzit rafale de arma dinspre Romana si ulterior a zis cineva ca la Romana se fac arestari la greu. Tot n-am plecat, pina dupa 12 noaptea, am fost acolo si la formarea baricadei, si la darimarea ei, ma mai piteam pe la Metrou, nu stateam in loc. Au prelungit mersul metroului ca sa poata lumea sa plece, eram determinat sa nu plec daca e suficienta lume, dar s-a rarefiat, si ne-am decis toti deodata, se transmitea din gura in gura: miine la 12 la Universitate, miine la 12 la Universitate!

  Mi s-a parut revoltator faptul ca ati zis ca la inceput n-au fost prea multi oameni! E drept ca uzinele si combinatele au venit mai spre seara, dar era zi de munca! Ei au aflat ce se petrece, dar nu puteau iesi pur si simplu din combinate fara o actiune concertata, dar cind s-au mobilizat au venit intariri masive, cu camioane, autobuze, ei au facut si baricada!

  • Marga Maggie Gigi spune:

   lasa ma gargara de 2 lei tip Latrina 3, toti visati ca erati revolutionari in 89 si cand va treziti descoperiti ca ati udat cearsafurile

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    @ Marga Maggie Gigi

    de ce? ai avut vreo secunda impresia ca ma adresasem tie? tu rumega in continuare unde te-am lasat, si asteapta pina o sa-ti vina rindul!

  • edi spune:

   … deci, //certati au fost / certati sunt încã…//

   Bunã dimineaaaaatzaaaa !

  • edi spune:

   …sau din seria Câinelemoarededrumlung si Jandegrijaaltuia… ; )

   Maicã, dar dacã tot asa, într-o bunã zi ne vom trezi, asa, brusc si deodatã, cu ceva informatii ce zãcurã uitate :)) prin colbul arhivelor, precum iepurele sãrind de unde nu te astepti…, hmmm, atunci oare cui va veni rândul sã se “bucure” de imposturã ?

   …cã zic…

 4. elenick spune:

  Cea mai clara dovada de apartenenta la clan/spirit mafiot pentru partidele politice a fost/ESTE atunci cand tziganii ii asigura suport in alegeri sii ii dedica cate o manea! Asa a fost cu Basescu in 2008/2009, asa este si cu L. Dragnea in 2019…

  Dar e si semnul premergator al distrugerii totale!

  https://www.youtube.com/watch?v=14Htut-P4HU

  PS.Dvs, VV, puteti incerca si un mic acompaniament la pian… poate va iese! :) macar de un nou mandat la urmatoarele alegeri! :) :) :)