Umor negru la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)

Procurorul Bogdan Pîrlog și-a depus candidatura la șefia SIIJ, prima sa măsură în calitate de șef urmând a fi aceea de a o desființa !!! Asta îmi amintește de maiorul Tănase, șeful companiei noastre TR din Caracal, care la ora stingerii băga capul în dormitor și răcnea: „Dă televizorul mai tare și stinge-l!” ! Mai rămâne ca un ordonator de credite bugetare să preia conducerea conducerii Curții de Conturi, un plătitor la fisc să preia conducerea ANAF și un șofer să preia conducerea Poliției Rutiere, în scopul declarat de a le desființa  :)   :)   :)

7 Responses to “Umor negru la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ)”

 1. tudor spune:

  Inainte de a desfiinta sectia aia musai s o bage la puscarie pe adina florea, pesedista care a furat un document secret si i l a dat foarte puscariabilului valcov.
  Deocamdata se ancheteaza ea pe ea….

  • livia spune:

   Sa-ti spun ca esti prost? Toti cei de la sectia speciala, au fost alesi de CSM prin concurs. Nu cred ca putem suspecta CSM de simpatii sau aplecare spre PSD.

  • livia spune:

   Foarte frumos! Vad ca esti de acord. Acolo s-au adunat (presupunem) oameni evlaviosi, cu frica lui Dumnezeu, oameni buni la suflet. Era un moment deosebit de inaltare spirituala. Ce cautau facatorii de zgomote? De ce trebuie amestecate lucrurile? Nu cumva pentru ca le lipseste educatia (desi se dau educati, scoliti prin cele strainataturi) si bunul simt la care tu aderi?

 2. Pacala spune:

  @vv
  Nu vreti sa înțelegeți niște chestii de 2 lei, le veti intelege când veti dispărea ca partid
  1. Vreti justitie, sau ce doresti voi acolo, fie făceați blitzkrieg fie făceați o mare masa cu toti specialiștii posibili si ce ieșea aia era.
  2. Vroiau la europarlamentare rezultate, pai nu il puneti pe musiu Barbu
  3. Vreti rezultate in viitor, il luati pe Meleșcanu de acolo de la externe. Exista si securisti luminați.
  4. Vreti rezultate in viitor, luati specialiști în online si case de sondare, vedeti ce vor tinerii sau bătrânii, săraci sau bogați. După decideți ce mesaje dati.
  5. Lumea nu intelege de ce sau de ce nu. Cine va opreste sa dati drumul la șosele in toata tara, la spitale, la subvenții etc. Care parte din programul de guvernare va apartine?
  Dacă nu va clarificat veti dispărea.

 3. livia spune:

  Apar noi probe ale relației privilegiate pe care compania producătoare de medicamente Roche o are cu autoritățile care conduc sistemul de sănătate din România. După ce Libertatea a dezvăluit că Ministerul Sănătății le impune medicilor oncologi să prescrie Herceptin împotriva cancerului la sân, deși există medicamente similare mult mai ieftine, jurnaliștii de la Inclusiv vin cu noi probe care arată că Roche și-a consolidat poziția în România cu mulți ani în urmă folosindu-se de mită și de obținerea de informații confidențiale de la Ministerul Sănătății prin care să fie eliminată concurența.

  Nu se poate asa ceva! Firmele straine sunt mai albe decat Alba ca zapada. Altfel, justitia independenta ( care va fi si mai independenta de acum, mai ales daca se va desfiinta SIIJ care le sta in gat) ar fi cercetat vreo speta de acest fel.

 4. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  am asteptat un pic sa vad daca va prindeti cit de papagali ati fost in campanie:

  https://youtu.be/Hp29Mm68w_M?t=3m14s

  Cu doua articole inainte aveati un titlu care incepea asa: “Zice că azi n-am voie să vă îndemn la vot. ”

  Cine zice? Secu? :D :D :D Atunci bine! Peste 95% din oameni zice ca daca esti beat te duci acasa si te culci! :D :D :D