„Omul de dreapta este cel care a votat „Da” la referendumul privind familia și „Nu” la referendumul lui Iohannis” spune doctorul Vasile Astărăstoae, unul dintre fondatorii Uniunii Forțelor de Dreapta. Mă regăsesc în această definiție.Foto: Semnul electoral al Uniunii Forțelor de Dreapta.

ufd

31 Responses to “„Omul de dreapta este cel care a votat „Da” la referendumul privind familia și „Nu” la referendumul lui Iohannis” spune doctorul Vasile Astărăstoae, unul dintre fondatorii Uniunii Forțelor de Dreapta. Mă regăsesc în această definiție.”

 1. elenick spune:

  Sau mai bine zis: ”Ce am fost si ce-am ajuns!”

  Incp sa apara ”sursele„ de finantare a (fostului) Alde, ca si ”dimensiunea europeana” a tanticii Norica ce ar lua bani si de la dracu, nu numai de la Plahotniuc… ca doar nu au miros, nu!?

  https://www.g4media.ro/parlamentar-moldovean-despre-pozitia-lui-melescanu-a-facut-declaratia-ca-ministru-de-externe-al-unui-stat-din-ue-sau-in-calitate-de-coleg-cu-norica-nicolai-confidenta-oligarhului-plahotniuc.html

  PS. Inafara de Melescanu, cati din partid a mai cumparat oligarhu ”pa persoana fizica” ? ca asa ii merge vestea”… :)

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  pai daca omu a votat cu NU la referendum inseamna ca are probleme grave la mansarda! :D Ziceti ca va regasiti in spusele lui? :D :D :D

  Eu tot zic ca nu va suspectez de prostie, dar… nici macar eu nu detin adevarul absolut! :D

 3. Adam Mareș spune:

  Foarte frumoasă sigla de la UFD!

 4. Adam Mareș spune:

  Nu înțeleg de ce n-ar fi de dreapta și un om care a votat DA la al doilea referendum..

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  era sa uit, ca ne tot dadeati exemple comparative cu tari dezvoltate, luati-o pe asta:

  https://youtu.be/jXa6wgvEfJs?t=11s

  La fiecare alegeri au fost aceleasi discutii pe care le stim deja pe de rost. Am zis de nenumarate ori ca trebuie remediata legislatia electorala, si vazind ca nu va preocupa problema am zis chiar ca e din cauza ca fiind la putere considerati ca va vor avantaja deficientele sistemului. Si v-am mai spus ca alegerile le cistiga cei care numara voturile, dar n-am avut prea mare putere de convingere… Si v-am mai spus ca va veni vremea cind chiar veti dori sa schimbati cite ceva (chiar sa-l suspendati pe Iohannis poate), dar ca nu veti mai avea timp! :D

  Si-am mai zis si ca votul prin corespondenta e o vrajeala, si iata ca s-a si dovedit! Si-am mai zis enorm de multe si degeaba.

 6. Adam Mareș spune:

  @sorin
  SIE are un grifon cu o cruce. Oricum, arată ca o stemă din vechime.

 7. Marga Maggie Gigi spune:

  No comment, cu doftorasii asstia ai vostri ati ajuns de rasul curcilor din Iasi, Varujan
  Dar nu esti capabil sa intelegi NIMIC

 8. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  a venit rindul psd-ilor sa stea in bancute cu miinile la spate la motiunea de cenzura? :D :D :D Cum se repeta istoria asta… parca revad declinul pdl, care daca nu nu era un alt partid aflat in moarte clinica care sa-i cedeze organele ar fi fost mort azi! Sunt curios unde or sa se refugieze insa psd-istii, ca ei n-au de unde sa scoata un cadavru… Or merge probabil unii mai tupeisti pe la USR, cum deja sunt destule cazuri care au si prins pozitii bune in urma ultimelor alegeri… Astept sa vad cind se va da comanda: “scapa cine poate!” :D

 9. Radu spune:

  Romanii i-au hranit 30 de ani familia lui Vosganian si acesta a votat PENTRU eliberarea infractorilor, violatorilor si pedofililor !!! Vosganian a votat IMPOTRIVA alocatiilor copiilor !!!

  Vosganiane, speram sa-ti plateasca pensia speciala furata din banii copiilor, infractorii si violatorii pe care i-ai eliberat !!!