Dacă pe cei care mă insultă pe unde apucă, mă împușcă, mă spânzură, mă strivesc cu mașina, mă sterilizează ori mă trimit la pușcărie, treaba asta îi face să se simtă mai bine, am un sentiment de consolare. Înseamnă că faptul că exist și că fac politică le e de folos :)

22 Responses to “Dacă pe cei care mă insultă pe unde apucă, mă împușcă, mă spânzură, mă strivesc cu mașina, mă sterilizează ori mă trimit la pușcărie, treaba asta îi face să se simtă mai bine, am un sentiment de consolare. Înseamnă că faptul că exist și că fac politică le e de folos :)”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Varujel, innu e tarziu sa afli ca titlul postarii nu e un rezumat
  Altfel nu cred te injura nimeni, esti doar o tinta de PATRU LA SUTA a misto-ului general
  :D :D :D

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  … pe mine ma amuza ca nu v-ati pus nicio secunda intrebarea DE UNDE VINE? … acest val de ura indreptat asupra dvs. si a celorlalti politicieni FOSTI formatori de opinie…

  Credeti ca au inebunit toti deodata?

  Eu cred ca nu, ci dimpotriva, imi confirma ca nu sunt singurul care vad situatia in acest fel, si anume realitatea e ca ati DEZAMAGIT CRUNT sperantele multor oameni, si ca dupa un asemenea rezultat in politica un gest firesc si de onoare ar fi fost SA VA RETRAGETI! Si cind zic onoare ma refer la cea precum a fost cea a lui Crin Antonescu, care stiind cit de crunt a dezamagit a inteles sa se retraga, si nu cea pe care ati inteles-o dumneavoastra atunci cind ati invocat un gest de onoare de a va retrage cu 5 minute inainte de A FI DAT AFARA!

  Evident, o sa va retrageti pina la urma fortat de cei 4% care vor deveni 1%, iar faptul despre care ziceti, ca existati si faceti politica ar fi de folos celor care va urasc E FALS! Existati si faceti politica IN CIUDA faptului ca nu va mai vrea nimeni nici macar sa va vada prin preajma!

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  chiar si faptul ca ati postat acest “articol” format din titlu arata un dispret si o aroganta nemarginita, e un gest de SFIDARE la adresa celor care va contesta, e ca si cum le-ati zice: “si ce daca ma injurati si ma uriti? Ma doare-n cot, eu sunt aici si o sa iau leafa pina la final de mandat!”

  Este exact tiparul comportamental pe care l-ati avut si inainte si care v-a adus aici! Continuati! Oamenii or sa va iubeasca SI MAI MULT!

  • Sunt convins că cei care mă iubesc or să mă iubească și mai mult. Cei care mă antipatizează, poate or să se răzgândească. Cei care mă urăsc, să le fie de bine.

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    Nu e mult pina in decembrie… veti vedea in ce masura “strategia” dvs va da roade! :D :D :D

 4. livia spune:

  Ce se mai aude cu Fondul Suveran de Dezvoltare?

 5. Adam Mareș spune:

  E foarte grav că s-a ajuns la asemenea atitudini radicale și la un discurs al urii fără frâne.
  Știu că sunt mulți oameni exasperați de faptul că în RO ne lipsesc multe lucruri (ce țin de infrastructură și de servicii publice), dar am văzut că sunt și unii care și-au făcut o profesiune din a urî, ca și cum asta i-ar face mai buni decât cei pe care-i urăsc. Oricum am da-o, ura nu te face superior. :-(

  • Cred că încurajarea pe care au primit-o de la lideri politici, de la unii mai școliți precum Liiceanu sau Tismăneanu, i-a făcut să creadă că e o mare virtute civică să înjuri.

   • Marga Maggie Gigi spune:

    Serios Varujan, te crezi mai scolit decat aia doi ? De “lauda-ma gura”ai auzit au armenii proverbul ? :)

 6. livia spune:

  “…..cazul concret al ofițerului acoperit SRI de la care a pornit această operațiune secretă a Palatului Victoria. Și care încasa bani de la Ministerul Afacerilor Interne printr-o societate comercială la care nici măcar nu figura angajat! Și fără a se plăti astfel barem taxele cuvenite statului român! “

  Cititi mai mult: https://www.national.ro/dezvaluiri/acoperitii-sri-rupti-de-dancila-662241.html/#ixzz5t3fPUVci
  National

  Cum? Nu se poate asa ceva! Doar Dragnea angaja persoane care luau bani dar nu se duceau la serviciu; asa ca justitia independenta l-a pedepsit exemplar.

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   @ livia

   e praf in ochi chestiunea asta. “Minutios verificati” de catre cine?

   Doar nu crezi ca SRI se va verifica singur, sau ca de acum incolo or sa le scrie la acoperiti in CV ca lucreaza la SRI…

   Smecheriile astea sunt menite sa prosteasca prostii in cel mai bun caz, dar eu nu m-as mira ca defapt sa fie o acoperire legala tocmai pentru SRI, ca sa-i poata verifica pe infiltratii din ALTE surse, gen fosti din tabara Dragnea…

   Cind o sa vezi ca incepe in tara asta sa se respecte legea (cea care exista de zeci de ani) conform careia magistratii nu pot colabora cu serviciile sub sanctiunea excluderii din magistratura si chiar puscarie… atunci poti sa speri si la altceva, dar pina atunci…

   • Radu spune:

    Dar de ce sa nu colaboreze SRI cu procurorii ??? Tie frica ca te prind ca furi ??? Doar infractorilor le este frica de colaborarea dintre institutiile statului !!!

 7. niko spune:

  mie mi-ar fi de folos daca ti-ai trage un glont in cap….Scapi planeta de un gunoi