Tocmai am aflat, prin silogism, de la Klaus Iohannis că nu exist

Cumoașteți silogismul celebru: „Toți oamenii sunt muritori. Socrate este om. Deci Socrate e muritor.”

Iată și silogismul iohannesian: „Toată lumea a înțeles că Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) este o anomalie. Eu nu am înțeles așa ceva, dimpotrivă, consider această Secție necesară. Deci eu nu exist.”

https://www.realitatea.net/klaus-iohannis-face-declara-ii-la-cotroceni-ora-13-00_2205587.html?fbclid=IwAR3H9pogy0YrsihkBQfVumO_iG8l3QdwHik53RtpNm4kXo1EMgT7qKIeY5g

14 Responses to “Tocmai am aflat, prin silogism, de la Klaus Iohannis că nu exist”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Si…care e noutatea ? Stiam demult ca nu mai existi :D
  Sau poate esti adeptul dictonului “Plang, ma dau cu mir deci exist la 4%” :P

 2. livia spune:

  In legatura cu SIIJ , toti cei care urla sa se desfiinteze, s-au desconspirat. Ei sunt! Cand era la secret sub pulpana DNA, au tacut malc.

  https://www.libertatea.ro/stiri/audienta-la-porti-inchise-si-adrese-fantoma-2692319

 3. Klimowicz Gabriel spune:

  Când spune „toată lumea” Iohannis se referă la „români”, adică la lumea care contează. Știm doar că președintele împarte lumea în „români” și în PSD-iști. E adevărat că tu nu ești PSD-ist, dar nici la „români” nu te încadrezi.

 4. livia spune:

  SCUT PENTRU PROCUROAREA AGRESIVA – Revoltator: gasca de procurori din CSM a respins cererea de suspendare din functie a Mariei Piturca de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, cea care a tarat-o pe jos pe fetita Sorina. Procuroarea este anchetata de IJ pentru manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei si exercitarea functiei cu rea-credinta. A fost respinsa si cererea de revizuire a adoptiei Sorinei formulata de Procurorul General.

  Sa nu mai latre unii si altii ca parlamentarii fac scut pentru “penali”. Si porcurorii(sac!!) fac scut pentru penali dovediti.

 5. edi spune:

  Jane, dar pune, maică, ghilimele alea ca lumea, recte după fraza pe care Johannis chiar a rostit-o !
  …că restul e, mai mult, asaaa, “rodul” imaginației tale… (gen, hai să mă aflu și io-n treabă… :) )

  (…deci, deocamdată, ia loc, …4 !)