Când i-am demonstrat lui Iohannis, în așa-zisele consultări de la Cotroceni, că nu se poate legifera interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție, mi-a răspuns că nu mai vorbește cu mine.

Curtea Constituțională a respins inițiativele legislative ale PNL-USR și PSD de revizuire a Constituției. Judecătorii au decis acest lucru deoarece interzicerea amnistiei și grațierii faptelor de corupție, prevederi în inițiativele legislative depuse, depășește limitele de revizuire a Constituției.

Judecătorii Curții Constituționale au avut, joi, în dezbatere proiectele legislative de modificare a Constituției României și au stabilit că prevederile privind interzicerea amnistiei și grațierii persoanelor care au comis fapte de corupție încalcă limitele de revizuire a Legii fundamentale.

6 Responses to “Când i-am demonstrat lui Iohannis, în așa-zisele consultări de la Cotroceni, că nu se poate legifera interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție, mi-a răspuns că nu mai vorbește cu mine.”

 1. Radu spune:

  Istoria il va retine pe Vosganian, ca un personaj care a votat pentru eliberarea infractorilor si a sustinut coruptia !!!

 2. livia spune:

  Este unii care nu vrea sa vorbeste cu tine- klaun retardatul…

 3. edi spune:

  Jane, nu te face chinez ! …fiindcã ideea referendumului a fost interzicerea unor modificãri de legi cu caracter colectiv, recte, “la grãmadã”.

  Punctual, luat individual, nimeni nu anula dreptul de a fi amnistiat/gratiat coruptului din tine…, mã rog, vorba vine, …imunului care esti tu imun…, mmmmm-ai înteleeeees ?

  …si, be, dacã ai considerat c-au fost “asa-zise consultãri”, atunci dece ai mai consumat benzina pânã aolo ?