Fără penali în funcții publice! Foarte bine!


În consecință, toate persoanele care primesc condamnări privative de libertate, în urma unor fapte comise cu premeditare, să nu ocupe demnități în stat! Minunat!
Rămâne doar să ne spuneți cine sunt cei care, în România de azi, odată ieșiți din pușcărie, au devenit primari, parlamentari sau miniștri, ca să știm și noi împotriva cui luptăm…

fără penali

21 Responses to “Fără penali în funcții publice! Foarte bine!”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  Inca nu te-ai trezit din somn, Varujel…
  4% v-a tulburat rau , incercati cu dusuri reci :D

 2. elenick spune:

  Vad ca maghiarii si minoritatile, incl armenii din Romania, au luat o alta directie, cea normala – in concordanta cu ce le cere propriul electorat. Dvs, incotro? Tot pe campii ?

  http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/udmr-si-minoritatile-au-semnat-pactul-national-la-cotroceni-iohannis-psd-si-alde-continua-sa-se-indeparteze-de-interesele-cetatenilor-1570740

 3. Adam Mareș spune:

  Ieșiți de la guvernare?

 4. edi spune:

  Vaaai, pare atât de palpitant…, deci biroul-politic ca biroul-politic…, dar dacã apar obiectii la delegatia-permanentã…?

  …poate, dela obosealã [fiind permanentã...], poate, dela cine-stie-ce…, …extraordinar, ce suspans… !!!

  https://www.agerpres.ro/politica/2019/07/24/tariceanu-desemnat-de-bpex-candidatul-alde-la-prezidentiale-surse–345849

 5. Mihail spune:

  Buna(ma rog),

  Mi-am amintit brusc de acest blog. Pe vremuri era la o postare armeneasca, cel.putin câteva zeci de comentarii.
  Acum, vaiiii, reverberează și aici cei 4%.
  Despre calitatea posturilor…nu mai are rost sa comentez.
  Succesuri.

  • edi spune:

   Yeah, but you know, my fellow colleague, “never was so much owed by so many to so few”… :)

 6. edi spune:

  Jane, dar nu cumva, jana-nu-e-moartã // jana-se-transformã ?

  <>

  • edi spune:

   ….si, recte :

   Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a atras atenţia că miniştrii formaţiunii ar putea să nu voteze rectificarea bugetară pentru că în proiect sunt incluse “nişte priorităţi pe care ei nu le înţeleg” şi a subliniat că aşteaptă să fie discutate în coaliţie unele investiţii pe care ALDE le consideră “strategice”.

   “Varujan Vosganian este unul dintre cei care este nemulţumit de modul în care decurg raporturile în cadrul coaliţiei. Sunt foarte mulţi colegi nemulţumiţi. Sunt foarte mulţi care au venit azi şi au spus că trebuie să ne gândim şi la varianta ieşirii de la guvernare, în condiţiile în care aceste raporturi nu se îmbunătăţesc. Şi i-am spus acest lucru şi doamnei Dăncilă. Cred că a luat notă că trebuie în continuare coaliţia să funcţioneze diferit. Urmează rectificarea bugetară. Am auzit că a fost o discuţie în cadrul PSD (…) în legătură cu rectificarea bugetară. Facem parte dintr-o coaliţie. Aştept ca doamna premier să ne invite la o discuţie despre rectificarea bugetară. Altfel, colegii mei miniştri mi-au spus că nu vor să voteze rectificarea bugetară pentru că sunt “nişte priorităţi” pe care ei nu le înţeleg”, a declarat Tăriceanu, miercuri, la Palatul Parlamentului.

   El a susţinut că a aflat din presă despre ceea ce ar putea include proiectul de rectificare bugetară.

   “Am spus, în nenumărate rânduri, (…) noi punem accent foarte mult pe investiţiile pe care trebuie să le facă Guvernul în diverse lucrări publice de interes larg, prioritare, strategice. Nu se vede acest lucru în proiectul de buget, aşa cel puţin cât a apărut în presă, pentru că nu am primit încă o informare oficială asupra formei de rectificare a bugetului. Ne aşteptăm ca aceste chestiuni să le discutăm dacă se doreşte ca mai departe coaliţia să funcţioneze”, a subliniat Tăriceanu. AGERPRES/

 7. Adam Mareș spune:

  @VV
  La mulți ani! Să fiți sănătos, iubit și voios! :D

 8. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  Coposu chiar si din mormint e mai viu decit toata aceasta adunatura de imbuibati! Iata ce zicea in 1992, si spuneti daca nu vi se pare ca ar fi zis-o acu 2 ore:

  https://www.youtube.com/watch?v=fT8uXL8iF4c

  Inevitabil imi vine in minte proasta aia din reclama cu bani europeni… pentru idei romanesti! pe care o platesc cu generozitate politicienii din banii dumneavoastra: de 15 ani incoace din banii europeni traiesc bine doar securocratii! Mai au si tupeu sa prosteasca omu in fata cu reclamele alea… Normal ca-ti vine sa maninci si scaunul, dar… din alte motive!

  Alte tari despre care se zicea ca sunt mega corupte, precum Spania sau Italia din bani europeni si-au facut marile proiecte datorita carora azi au economii foarte prospere! Deh, ei nu i-au cunoscut pe coruptii nostri, ca azi ar fi fluierat a paguba! La noi e exact invers: daca vrei sa fac ceva cinstit si corect vin aia si-ti dau in cap ca le iei din cota pe care ar putea-o fura ei!

 9. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  daca s-ar da o lege in genu: de miine pentru functiile de primar, consiler local, presedinte de consiliu judetean, etc, salariul e zero, pensia e zero, sporuri zero, beneficii zero, citi dintre ei credeti c-ar zice: “eu la asa ceva nu ma bag, eu traiesc din salariu!” ? :D :D :D

  Dar, saracii de ei, statul nu le-a platit cotributiile pentru rahatul numit “indemnizatie” in loc de “salariu”, si prin urmare deoarece pensia pentru muritorii normali se calculeaza pe baza de contributivitate acesti “oropsiti ai sortii” ar avea pensii de nimic, si deci e nevoie sa se stabileasca niste pensii speciale pentru ei …

  Au fost voci care au zis, nu doar pentru acestia, ci si pentru toti ceilalti, ca statul sa le plateasca pe loc contributiile aferente acelor venituri pe care le iau ei… si sa nu li se mai dea pensii speciale ci pensii calculate normal ca la fiecare.

  Bineinteles ca au aparut imediat si desteptii din spatele smecheriei care s-au pus impotriva, ca deh… e mai simplu sa amanetezi viitorul decit sa platesti corect ce e de platit pentru ca toate bugetele sa nu mai ajunga pe deficit!

 10. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ all

  ca tot le plac astora statisticile, mai ales alea despre care se stie ca pot prosti lumea cu ele, eu unul as vrea sa vad statistica cu marile lovituri pe care le vor primi bugetele in urmatorii 10 – 15 – 20 – 25 – 30 de ani din cauza nemerniciei cu care acesti indivizi amaneteaza constant viitorul!