Potrivit referendumului lui Klaus Iohannis, criminalul în serie de la Caracal ar putea spera la amnistie și grațiere…

19 Responses to “Potrivit referendumului lui Klaus Iohannis, criminalul în serie de la Caracal ar putea spera la amnistie și grațiere…”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  clisee, clisee, clisee, rezumate la un titlu fara continut!

  Ma intreb, cine este targetul-ul acestui titlu? (ca articol nu pot sa-i spun!)

  Stiti cine este Klaun Ciolannis? Este acel personaj care in ciuda faptului ca s-a sters la cur cu constitutia romaliei a fost tolerat pe functie de catre aceasta coalitie!

  Asa ca acum dupa ce v-ati luat 4% si dupa ce in urma prestatiei dezastruoase de dupa alegeri mai aveti maxim 1% sa veniti sa ziceti ceva despre Klaun Ciolannis nu cred ca mai aveti prea mare audienta!

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  va dau un pont gratis:

  cind veti avea puterea sa schimbati ce zice google despre candidatii pe care-i puneti pe liste atunci veti conta! Pina atunci pauza! Si defapt cred ca pauza va fi pina la final!

  De pilda, acum google instant search da asa:

  vosganian … oua
  tariceanu … neveste
  daniel barbu … urmarit penal DNA

  Daca as fi lider de partid n-as mai discuta cu dvs pina nu va rezolvati problema cu ouale! :D :D :D

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  acu vreo 2 luni ziceati sa nu ma grabesc, chipurile aveati in mineca niste asi… Acu lucrurile s-au mai simplificat, si dupa cum ziceam, Ana Pauker cu IQ redus a preluat toate friiele PSD-ului, foarte rpobabil si din pricina faptului ca nimeni nu vrea sa fie kamikaze…

  Acuma vreti sa iesiti de la guvernare? Nu zau! Cind va ziceam eu ca e singurul moment prielnic n-ati vrut!

  Bedeti dumneavoastra, eu sunt un jucator de sah, unul destul de bun, si stiu ca in sah exista ceea ce se numeste tempo. Adica aceiasi miscare facuta pe tabla de sah poate sa fie si foarte buna, si foarte proasta, in functie de tempo, adica in functie de momentul in care a fost facuta.

  In sah tempo-ul odata pierdut, ramine pierdut pina la o alta mutare magistala, si dvs. ati cam pierdut acel tempo. Si foarte probabil nici nu o sa-l mai aveti pina la alegeri!

  Asa ca bucurati-va! Daca azi lumea va ia cu 4%… dupa alegerile prezidentiale va va lua cu 2%, cit va lua Tariceanu, respectiv dublul scorului partidului!

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   PS – o sa ma luati pe mine cu STS, cu tablete, cu orce vreti dumneavoastra…. Orice meltean obisnuit va va raspunde: da unde erati dumneavoastra cind s-au organizat alegerile? Cine era majoritar in Parlament? Cine au fost cei care au acceptat sa se desfasoare 3 alegeri in aceleasi locatii in acelasi timp?

   Nimeni nu va crede ca sunteti incredibil de prosti, toata lumea va zice ca sunteti pe aceiasi felie cu statul subteran!

 4. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  si apropo de aceste “articole” care contin doar titlu…

  Ele in mod evident se adreseaza unei categorii de utilizatori care pur si simplu nu face parte din audeienta dvs. Daca vreti consultanta pe partea asta pot sa acord, la pret de 300 USD pe ora. In principiu problema e simpla: daca vrei un anumit tip de audienta pe site, trebuie sa-l atragi, sa-l ademenesti! Chestiunea asta nu se realizeaza doar punind un titlu atragator pentru ei pe site, pentru ca google trimite clienti in functie de propriile criterii, care nu se potrivesc cu cele ale doritorilor de trafic!

  Aaa, v-ati gindit ca daca opozitia are rezultate bune pe facebook atunci e bine sa migrati pe facebook? Pai va dau o stire: nici facebook nu are alte criterii!

  Si va explic in termeni simpli, ca sa intelegeti: prostitutia e cea mai veche meserie din lume, intotdeauna prostituatele au avut cel mai mare succes, in pofida tuturor cartilor care s-au scris contra lor!

  In viata reala insa, prostituatii politici nu sunt la fel de iubiti! Capisci?

  • sorin gyorgyfalvi spune:

   PS: eu am stiut ca veti fi cu Ponta inainte sa stiti dvs! Asta se numeste puterea disperarii in ultima instanta!

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  … dar nu va faceti griji ca dvs au disparut si altii despre care nu mai pomeneste nimeni azi. Bucurati-va cu cit ati halit in mod absolut nejustificat din banii publici pina acum, si si puneti acatiste de bine la biserica pentru fraierii care v-au platit! Si rugati-va zilnic la biserica pentru ca mina lunga a legii pe care ati votat-o sa nu va ajunga!

  Daca insa veti crede ca sunteti jmekeri sa nu veniti ulterior sa-mi cereti mie compasiune caci nu voi avea!

 6. sorin gyorgyfalvi spune:

  ” all

  potrivit lui Varujan Vosganian Romania este o tara cu criminalitate redusa comparativ cu restul Europei, ceea ce este evident o minciun sfruntata dovedita de mine cu documente oficiele ale UE: Romania in anul 2012 era cea mai criminala tara din UE, depasita intre timp de Finlanda….

  Asta ca sa u me mai mintim singuri cu slogane de genu: romanii sunt oameni pasnici, isi vad de treaba lor… cind in realitate in fiecare saptamina exista crime cu violenta si premeditare nenumarate!

  De nuvelul de crime pe sosea nu mai vorbesc, mii de oameni sunt omoriti de niste nemernici anual! Nu de putine ori aceste crime sunt savirsite de recidivisti! Asta spune totul despre tara in care traim!

  Multi va veti gindi: n-a fost ruda mea! Intr-o zi va fi!

 7. Marga Maggie Gigi spune:

  Comica postarea
  In afara prostovanului postac doftoras Chyorfalvyi de la Iasi cae a supt toata noaptea de garda, nu a emanat nimeni pe aici din intelepciunea ramolicenisto-aldista
  Aia 4% se inmultesc vizibil, e clar

 8. Alzara 1918 spune:

  VV , pe când texte consistente ?

 9. Adam Mareș spune:

  Rezumatul eșecului democrației românești
  În timpul regimului comunist, justiția era mai mult decorativă, simplu executant, în fapt, Securitatea, prin mijloacele sale tehnice și prin informatori, rezolva anchetele. Nici în alte sectoare de activitate, lucrurile nu stăteau diferit, fiecare instituție avea securiștii săi care vegheau ca lucrurile să funcționeze cum trebuie.
  Dacă azi, în regim democratic, serviciul de urgențe nu poate funcționa optim fără serviciile de informații, procurorii nu pot face anchete fără serviciile de informații și, în general, serviciile de informații sunt singurele instituții care funcționează eficient, după cum spun tineri revoluționari de azi sau anticomuniști mai vechi, nu știu de ce mai cheltuim, ca stat, atâția bani cu politicieni, magistrați, polițiști etc., când am putea rezolva totul doar prin instituțiile de maximă eficiență. Facem, astfel, și economie la buget, cu banii respectivi construim autostrăzi, spitale și ce mai e nevoie. Și împăcăm și capra pluseristă, și varza nostalgicilor comuniști, care încă suspină după ordinea și disciplina de odinioară.

 10. Adam Mareș spune:

  Nu era altceva dacă se luau măsurile astea înainte? Dar oamenii din administrație și politică sunt întotdeauna ocupați cu alte lucruri, siguranța cetățenilor nu a fost niciodată o prioritate.
  https://www.gandul.info/stiri/incep-sa-se-ia-masuri-raed-arafat-face-anuntul-cand-ai-sunat-la-112-ti-ai-dat-acordul-ca-vei-fi-localizat-18253084?fbclid=IwAR38L6Yy-dqzEuSr6y97nmts1mlQmX6AUJjVnMWhtnwd8aLsDgU4DDzhb50

 11. edi spune:

  Ce faci Jane, esti bine… ?

  • edi spune:

   [scuze!] Ce faci, Jane, …ej’ bine… ?

   • elenick spune:

    Ma asteptam la un pic de jena, macar, daca nu chiar la a crapa obrazul de rusine, legat de masacrarea legilor justitiei, a codurilor penale, etc. Vad ca nici atat! :( cazul e clinic, case closed.

    • edi spune:

     :) ex clus

     ['mnealui e infailibil, precum vechii papi dela Avignon..., deci, n-ai sã vezi...]

 12. edi spune:

  Concluziile din CSAT:

  această dramă ne arată unde este dus statul, cu instituțiile lui, atunci când pe primul loc sunt puse salvarea și protejarea infractorilor şi când deschiderea porților închisorilor devine grija decidenților politici.

  modificările aduse legilor justiției, valul de pensionări din sistemul de ordine publică și siguranță națională, recursul compensatoriu, toate acestea au generat grave vulnerabilități la adresa securității naționale, cu efecte dintre cele mai dramatice pentru siguranța oamenilor.

  am ajuns aici pentru că guvernele din ultimii ani au umplut țara de incompetenți în funcții, au dat afară prea mulți profesioniști, au pus în schimb slugi și oameni incapabili.

  corupția și incompetența distrug statul, deprofesionalizează instituții.

  instituțiile care au responsabilități în domeniul securității cetățenilor nu au reușit, în urma unui lung șir de erori inacceptabile, să asigure un drept fundamental prevăzut de Constituția României – DREPTUL LA VIATÃ și la integritate fizică și psihică.

  [iar acum, ce ar fi de îndreptat] >>

  este nevoie de profesionalism, competență și seriozitate, pentru că discutăm de răspunderi enorme, iar oamenii din fruntea acestor instituții trebuie să fie respectați pentru abordarea lor profesionistă și pentru orientarea lor democraticã.

  profesioniștii români din sistemul de stat, indiferent de funcție, să fie încurajați să își facă meseria și să fie ținuți departe de disputele cu mize politice ! ! ! ! !

  statul român trebuie resetat, cu profesioniștii pe care îi are și pe care îi poate atrage, și cu o conducere politică ce înțelege care îi este rolul – acela de a întări statul, și nu de a-l slăbi, de a îmbunătăți serviciile publice și de a proteja cetățenii și a le garanta o viață mai sigură și mai prosperă aici, în țara lor.

  ACEASTA NU ESTE O PRIORITATE DOAR PENTRU UN PARTID, ci pentru toate, cei aflati azi la putere, dar și cei din opoziție, trebuie să își schimbe ABORDAREA față de funcția publicã, altfel, se va continua la nesfârșit cu mecanismul “pleacă ai noștri – vin ai noștri” și oamenii competenți sunt ținuți pe margine sau, mai grav, alungați din țară.

  Jane, deci tema pentru urmãtoarea postare e transcrierea, pe curat, de 100 de ori …, … biiine, hai, de 10 ori, a concluziilor din sedinta CSAT…

  [...hai, cã putea sã vã pice demonstratia formulei lui Moavrã, ...si nu prea stiu cum v-ar fi fost...]