Academia Română și Uniunea Armenilor din România vă invită, miercuri, 23 ocotmbrie, ora 11,00, să sărbătorim în Aula Academiei Române Ziua limbii, alfabetului și culturii armene.

Afis_Simpozion

16 Responses to “Academia Română și Uniunea Armenilor din România vă invită, miercuri, 23 ocotmbrie, ora 11,00, să sărbătorim în Aula Academiei Române Ziua limbii, alfabetului și culturii armene.”

 1. Marga Maggie Gigi spune:

  extrem de interesant, te-ai umplut de comentarii pe-aici :D :D

  • edi spune:

   :) …lasă-l, că n-ai ce-i face ! Vorba poetului, ” e duuuuus șk nu mai vine” :)
   Adică, un exemplu mai bun de propagandă, dar în sens exact contrar, nu se putea mai bun…
   Adică, inviți niște oameni deja “nervoși” pe tine din motive total paralele si echidistante cu cel invocat în articol… :) …deci, clar ai ucis din start orice intenție…

   (io am mai spus-o aici, cel mai bine ar fi să înnece blogul ăsta…, dar văd că vrea să-l chinuie, claar :) Ce ai, Jane, cu megabytsii, cu ce ti-au greșit, zău ?)

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Va injura lumea? :D :D :D Da ce-ati crezut, ca o sa fie la fel de pasiva cum e fata de pdl-isti? Ghinion! Aia sunt protejati de spp-isti sau securisti, dar pe voi cine o sa va protejeze cind o sa iesiti pe strada? :D :D :D Defapt cred ca nu prea o sa mai iesiti pe strada! :D

  Lasati insa, delectati-va cu asta:
  https://www.youtube.com/watch?v=UbqGTzMeTOQ

  • gelu spune:

   Cretinismul la armeanul asta e debordat si frizeaza absurdu.Dupa el, dusmanul.alde e PSD si de aceea viermii vosga, terciu, cataniciu, gherea, norci s-au aliat cu scursurile pndliste devenind si sufatorii in caval nemtesc al lui johamuiele. Imbecili nerealizand in ce infundatura vor baga orban, citu, rares, turcan, busoi, valceanu,… Romania.

  • gelu spune:

   Arnene imbecil si cretin, daca va trece acest guvern
   tot raul facut de aceasta adunatura de loaze romanilor si Romaniei sa se rasfranga asupra ta s-a armenilor tai.. “Potrivit surselor din PNL, lista miniştrilor ar arăta în felul următor:
   Ministerul Finanțelor – Florin Cîțu
   Ministerul Dezvoltării – Raluca Turcan
   Ministerul Afacerilor Externe – Bogdan Aurescu
   Ministerul Afacerilor Interne – Marcel Vela
   Ministerul Apărării Naționale – Nicolae Ciucă
   Ministerul Economiei – Virgil Popescu
   Ministerul Justiției – Cătălin Predoiu
   Ministerul Agriculturii – Adrian Oros
   Ministerul Muncii – Violeta Alexandru
   Ministerul Mediului – Costel Alexe sau Ioan Cristian Chirteș
   Ministerul Educației – Monica Anisie
   Ministerul Fondurilor Europene – un independent, posibil Sorin Maxim
   Ministerul Tineretului și Sportului – Cristinel Romanescu sau Sorin Moldovan
   Ministerul Transporturilor – Lucian Bode
   Ministerul Culturii – Liviu Brătescu
   Ministerul Sănătății – Victor Costache.”

  • Ca să fiu sincer, când ai securiștilor și procurorilor ziceau că suntem cu ai comuniștilor, primeam mult mai multe înjurături :)

 3. gelu spune:

  Bai armene vv, tu si Tariceanu grecoteiu ati intrat in politica ca sa nenorociti tara. Cata fericire sau necazuri va aduce guvernul pe care voi vreti sa-l votati sa cada pe capetele voastre s-a natiilor pe care le reprezentati. 99 la100 viitorul guvern va aduce numai necazuri, asa ca ….
  Natii ce s-au gasit o a doua casa in Romania fiind acceptate cu bunavionta de noi, romanii. Si in loc sa va ganditi la binele tarii voi ii votati pe hotii si pungasii lui Orban s-ai lui johannis la PV.

 4. gelu spune:

  IDaca gvernul Orrban va trece se vor parcurge 4 etape distincte: A. Se vor anula toate masurile economice facute de PSD-ALDE care au dus la cresterea nivelului de trai din ultimii ani. B. Economia isi va reduce moatoarele si vor scadea astfel incasarile la bugetul statului. C. Se vor da masiv oameni afara, se vor creste impozitarea salariilor si pensiilor, va creste diferentiat TVA. D. Se vor imprumruta masiv alte zeci deilideiliar euro ca pe vremea lui Basescu de la FMI si Banca Mondiala. Cu alte cuvinte Romania va colapsa economic, financiar si sociale pana la disolutie.

  • gelu spune:

   Tradatorii si securistii din ALDE vor sa votezul guvernul de
   tacac condus de Orban pentru a dstruge Romania tot la fel cum Basescu si PDL au distr–o cand s-au aflat la guvernare. Bai javrelor aldiste treziti-va din din jlgodismul vostru macar acum in ceasul al 12 si nu votati acest gvern.

   • edi spune:

    gelule, ai început să te vezi cam cu purici, maică, …e si cu distorsiuni, mi-e c-ai sărit unpic din frecvență… Mergi înapoi pe 11.131 MHz, maică…, sau înfinge naibii antena aia mai bine-n cap !

    Uite aici (…da’vezi cum te ții de pervaz, …hai, crăciun fericit !) :

    Noii parametri de recepţie de pe satelit pentru Antena1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV, GSP TV şi Antena International

    antena3.ro
    Antena1, Antena Stars, Antena 3, Euforia TV, GSP TV şi Antena International 18 martie 2014, satelit Eutelsat 16A, frecvenţă downlink 11.131 MHz, DVB-S2, symbol rate 16.593 Ksym/sec, FEC 2/3, Roll Off 0,25 , Pilot Off.
    © Acest site este parte a INTACT MEDIA GROUP

  • Astea sunt tâmpenii, știi bine.

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  Degeaba voteaza 1lde guvernul, pentru ca dupa cum am intuit ponta i-a si lasat cu ochii in soare dupa ce in prealabil i-a pacalit sa voteze motiunea :D :D :D