Tuturor celor care, ținând icoana Vioricăi Dăncilă pe perete, ne reproșează că am ieșit în luna august de la guvernare, eu le răspund că da, reproșul e binemeritat: ar fi trebuit să ieși de la guvernare cu cel puțin șase luni mai înainte.

19 Responses to “Tuturor celor care, ținând icoana Vioricăi Dăncilă pe perete, ne reproșează că am ieșit în luna august de la guvernare, eu le răspund că da, reproșul e binemeritat: ar fi trebuit să ieși de la guvernare cu cel puțin șase luni mai înainte.”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  cind va ziceam eu asta… ma luati in suturi…

  Acuma faptul e consumat, ati pariat pe rosu si a cazut negru! Ghinion! Sau cum zicea un clasic in viata care a ajuns si in Parlamentul European in timp ce 1lde n-a ajuns…: cind e sa pierzi… pierzi!

  Ca sa va dau totusi o consolare… veorika mai are 7 zile! Peste exact o saptamina va avea pielea pe bat! Exact cum am prevazut cind in timp ce partidul ei faceau campanie pentru europarlamentare ea se plimba in sfidarea lui Dragnea exact pe unde psd-ul avea mai multi dusmani si sabota munca alora… Acum ea pateste exact ce i-a facut ea lui Dragnea care de bine de rau a facut-o cunoscuta. Ce a facut ea a fost de o nemernicie cum rar mi-a fost dat sa vad! Iar faptul ca nu doar ca n-ati reactionat instant la acea mizerie… dar ati mai si cautionat mizeriile ei ulterioare alegerilor v-a adus in halul in care sunteti, si pe psd-isti la fel!

  Asta e si motivul pentru care tupeul lui iohan poate merge peste orice limita, nicio gafa oricit de mare ar face el… n-are cum sa schimbe ceva!

  Va aduceti aminte cind va ziceam ca nu procentul celor nehotariti e mare, ci al celor hotariti sa nu voteze pe nimeni? :D :D :D Toate eforturile din lume, orice fel de miracol, orice fel de strategie n-au cum sa mai convinga pe cineva in plus sa voteze! Asta intr-o tara cit de cit civilizata ar fi o palma usturatoare pentru clasa politica… dar la noi nu cred ca va remarca cineva!

  Va asteapta vremuri grele pe cei care mai ramineti pe-aici! :D

  PS – dancila probabil se va bucura ca o zglobie daca ia 32-33% in speranta ca va scapa de mazilire, dar in subconstient stie si ea ca jocul ei a fost pina aici! Confruntati cu lipsa unui lider ambele tabere din psd au facut un compromis ca sa cistige timp… dar ce sa vezi, timpul a expirat! Si din pacate securistii au cistigat toate meciurile! In urmatorii ani (cel putin 15) nu va mai exista nimeni care sa miste in front, iar intr-un final va veni si ziua in care pina si pomii vor spune: “veniti, in spatele meu se ascunde un politician, sau securist!” Si stiti de ce? Pentru ca ce sa vezi… la magazin cind mergi sa cumperi ceva aia iti cer bani! S-a furat cit s-a putut, si cind muntii vor fi si ei cheliti cu totul si o sa inceapa lumea sa simta lipsurile… isi vor indrepta privirile catre cei care i-au adus aici!

  • Marga Maggie Gigi spune:

   Iar iti mor bolnavii la 2 dimineata si tu trollezi netul mai doftoras soldovean de doi lei :D

   • edi spune:

    …cred cã noaptea se trezeste transpirat leoarcã din cosmarurile documentar-artistice cu securisti care-l scapã cu targã cu tot in golul de lift al “institutului” dela Socola.

 2. Marga Maggie Gigi spune:

  Ok, Varujel , nu-ti mai explic ca titlul e una si postarea e alta, caci deh, esti romancier mare :D
  Dar reprosul e adresat …cui ? Lui Calin Anton Constantin aka CAC P-Tariceanu ? Ok, spune-i intre 4 ochi fiinca nici acum n-a inteles si va scufundati de manutza cu Ponta

 3. livia spune:

  De aceea ati iesit de la guvernare si ati contribuit la daramarea guvernului psd-ist, ca sa se vanda tot ce a mai rams romanesc in tara? Este bine, dle vanzator?

  https://www.national.ro/news/mega-ministerul-economiei-trece-la-marea-privatizare-674117.html/

  • gelu spune:

   Sa-i ia la ranga Scaroschi pe toti sefii si sefutii Alde care indemna electoratul lor sa-l voteze pe Jobannis. Cu Tarcaceanu, Vosganbriici, Neculguta…… Ce viermi, ce viermi si aldistii astia.

  • Industria de apărare nu se poate privatiza fără aprobarea CSAT. Eu cred că textul ăsta a fost preluat dintr-o strategie mai veche. Si termină cu prostiile astea cu „domnule vânzător”. Până și tu ai luat-o razna, parcă erai mai civilizată până acum.

 4. Barosanul spune:

  @ VV

  Tot o Rapandula Habarnista Politic ai Ramas!

  Defazat ca intodeauna coane Jeane!

  #Ai Ramas in PNL-PDL cand toti iti spuneam pe aica ca ‘Gasca de infractori PDL sunt ‘albiti’ de voi in PNL.

  #Ai plecat din PNL din ratiuni de ‘Ciolaniada’ la comanda Sistemului Paralel Dragnea @ co, in loc sa ramai macar sa lupti din interior pentru integritatea ‘valorilor liberale’ cum bateai campii la inceput.

  # Ai Ramas in asociere cu CIUMA ROSIE dupa
  - OUG 13
  - OUG 114
  - Eliberarea infractorilor
  in discordanta cu asa zisele ‘principii’ ale tale.

  # Ai acceptat PROASTA Roamniei, Dancila, in functia de Prim-Ministru

  # Ai dat jos guvernul Dancila ca un EXCROC! inainte de alegeri pt ai face campania usoara lui Iohannis 7 case.

  Vii acum cu afirmatii ‘de tip JIGODISME’ ”ar fi trebuit să ieși de la guvernare cu cel puțin șase luni mai înainte”.

  Nu Tovarase Rapandula Politica! ”un partid de dreapta care se vroia a fi ALDE, NICI-O DATA Nu trebuia sa se asocieze cu partidul Infractorilor-Xenofobi-Extremisti PSD-Romania Mare”

  Durerea mare pt mine este ca AM CREZUT foarte mult in tine, iar tu nu ai fost decat o Jagardea politica @Vosganian!

  Ai mancat toata viata …. cu polonicul (politica) ;) Tot defazat ca oricand

 5. sorin gyorgyfalvi spune:

  Nu inteleg ce se tot agita astia cu… dezbatere, dezbatere… Pai o asazisa “dezbatere” intre astia doi s-ar putea mai degraba denumi concurs de limbaj de lemn! Cind mai nimeresc din greseala pe stiri cu evenimebtele organizate de portocalii zici ca e >b?Congresul XY al PCR! Toti aplaudacii aia care nu expira macar pina nu le da voie fuhrerul sa aplaude… Daca te uti la fata lor zici ca sunt pe cale sa faca icter toti! Mai si vorbeste imbecilul cu rinjetu lui de dilimandros despre partid democratic.. :D S-a prostit rau natia asta, si nici nu-i de mirare cu invatamintul pe care-l are!

 6. edi spune:

  Lasã, featã, nu le pune la suflet pe toate, …tu mai bine stai pregãtitã cu buchetul de flori la tine si stai geanã cu ochii pe primii parasutisti venind ai glorioasei armate eliberatoare, zãu !

  • edi spune:

   Tu, fatã, tu ce ti-ai zis acum, “s-o întâlnit hotzu cu prostu”, gen, nooo?

   Pãi, articolul ãsta vechi de pe vremea de dupã cãderea lui Boc, ce-o avea, dac-a intrat atunci, n-o intra înc-o datã pe gât si acum ?

   “Partidele româneşti din opoziţie, care l-au răsturnat pe primul-ministru printr-o moţiune de cenzură la începutul săptămânii, l-au nominalizat pe primarul în funcţie al Sibiului („Hermannstadt”), Klaus Johannis, pentru funcţia de prim-ministru de tranziţie. Preşedintele român, Traian Băsescu, a respins această intenţie şi l-a desemnat pe expertul financiar, Lucian Croitoru, să fie noul prim-ministru. Croitoru AR TREBUI să fie confirmat de parlament, ceea ce PARE foarte nesigur, fiindcă opoziţia deţine o majoritate şi insistă asupra candidatului său, Johannis. Deznodământul ESTE deschis.”

   Dar e fain sã faci din etnicitate un pãcat, nu-i asa, frumusico ?
   Cã, deci, erai VINOVAT ca fiind german, oriunde in Europa anilor ’30-’40, dacã Hitler stabilise cã toate bunurile comunitãtilor germane trebuiau rechizitionate in folosul Reich-ului, nuuu ?

   Alor tãi, cãnd comunistii le-au nationalizat proprietãtile dupã rãzboi, le-a pãrut bine cumva, erau în al 9-lea cer fericiti c-au fost deposedati de tot ce construiserã pe banii lor pânã atunci ?

   …si, [a], dacã nu s-au împotrivit deloc-deloc si au cedat toooot ce agoniseserã regimului comunist, atunci pe ai tãi cum îi vezi, TOT CA PE NISTE BOLSEVICI COLABORATORI, hmmm ?

   …si, [b], dupã ’89, toti cei care si-au revendicat bunurile confiscate samavolnic de regimurile dictatoriale, sunt de pus la zid, dupã mintea ta, nuuu ?

   Fiindcã, în conditiile ocupatiei sovietice de dupã 1944, “noile organe de justitie” legiferaserã cã etnicii ["vinovati" de a fi] germani nu mai aveau niciun drept de revendicare asupra bunurilor cedate “benevol” Rech-ului, astfel cã acestea reveneau “avtamat” noului regim comunist.

   Deci, bãieti buni, comunistii ãstia, nuuu ?