Gest incalificabil al consulului turc din Constanța, ca ripostă pentru reconoașterea, de către Camera Reprezentanților a SUA, a Genocidului din 1915, comis împotriva armenilor din Imperiul Otoman (vezi în attach filmul momentului)

https://www.activenews.ro/stiri-politic/Razboi-total-Turcia-SUA-inclusiv-pe-teritoriul-Romaniei.-Un-diplomat-american-a-fost-DAT-JOS-de-pe-scena-de-consulul-Turciei-la-un-eveniment-organizat-la-Constanta.-Imagini-158901

23 Responses to “Gest incalificabil al consulului turc din Constanța, ca ripostă pentru reconoașterea, de către Camera Reprezentanților a SUA, a Genocidului din 1915, comis împotriva armenilor din Imperiul Otoman (vezi în attach filmul momentului)”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  incalificabil e gestul acelei proaste, adjuncta nemernicului klemm, care cu muuult tupeu si dupa parerea mea ca un gest de provocare la adresa statului turc alege sa intervina neprogramata intr-un eveniment numit: Simpozionul „Săptămâna Nașterii Profetului Muhammed”

  “Astfel, adjunctul ambasadorului SUA la București, Abigail Rupp, a fost coborâtă de pe o scenă unde se pregătea să vorbească, de către consulul Turciei la Constanța. Rupp se urcase să cuvânteze în cadrul simpozionului „Săptămâna Nașterii Profetului Muhammed”, când consulul Turciei s-a apropiat și i-a spus că discursul său nu este în program.”

  Iar ceea ce faceti dumneavoastra nu e doar periculos pentru Romania, ci si mizerabil!

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  poate din asta ar fi trebuit sa invatati o lectie, despre cum nu toata lumea sta in pozitia capra in fata “partenerului strategic”

  Si inca o lectie despre modul cum se comporta statul paralel american atunci cind cineva nu se lasa tras de fire!

  Oricum, drumul pe care l-ati ales numai spre reconciliere nu duce, ci mai degraba spre razboi! Si in umila mea parere cred ca ar trebui sa duceti acest razboi de la dvs din Armenia si sa nu incercati prin aceste metode marsave sa introduceti Romania la mijloc!

  • Dragă Sorin, genocidul armean, ca și holocaustul, ca și foametea din Ucraina, ca șimasacrele din Cambodgia sunt teme ale întregii umanități. Mai toate țările democratice au recunoscut faptul că în 1915 a fost un genocid. Dacă asta e tot ce înțelegi tu, și anume că ce demni sunt cei care neagă crimele împotriva umanității, ce să mai zic de restul. Vezi, mai bine, cu Brexitul vostru :)

   • sorin gyorgyfalvi spune:

    @ VV

    da, pe mine ma duce capul… si vad de regula lucrurile cu mult inainte sa se intimple! De aceea de multe ori pare ca ma emervez in avans, iar cind chiar se intimpla ceea ce gindeam… nu ma mai enervez, pentru ca pentru mine e faptul demult consumat! Nu ma bucur ca e asa…

    Si de-a lungul vremii s-a intimplat de multe ori ca dvs sa realizati ca sunteti in contratimp cu vremurile… Nu in avans, ci in trecut!

    Deci, ca s-o zic direct: vad peste tot cum lucrurile sunt duse catre excluderea Turciei din Nato si ulterior un atac asupra acestei tari, in care SUA si-a pierdut influenta din cauza islamistilor. Cu pina acu vreo 10 ani Turcia avea armata ca un fel de gardian al democratiei, iar in spatele ei era SUA. Erdogan i-a arestat pe toti si a anihilat acel sistem. A nu se intelege ca as fi bucuros pentru ce s-a intimplat la ei, chiar dimpotriva. Numai ca nu sunt de acord nici cu restabilirea lucrurilor ca inainte prin forta! Consider ca e o tara libera si cetatenii ei trebuie lasati sa-si decida singuri soarta.

    Apoi, in cazul in care se va intimpla ceea ce prevad ca se va intimpla, si anume un razboi… va asigur ca Romania va fi unul dintre cei mai mari perdanti chiar daca nu va fi deloc parte in conflict! Ca sa nu mai spun ca Turcia e a 3-a putere militara din lume, si considerind ca rusii nu pe americani ii vor sprijini… deci va puteti da seama usor ca un astfel de conflict ar putea dura foarte mult si ar putea deveni chiar razboi mondial!

    • Klimowicz Gabriel spune:

     Ar fi bine ca turcii să-și decidă singuri soarta. Atâta timp însă cât Putin nu e de acord cu acest lucru, intervenția Statelor Unite este necesară și obligatorie pentru echilibrarea balanței. În plus de asta românii ar trebui să fie de acord cu o intervenție a SUA pentru a stopa o eventuală alunecare a Turciei spre fundamentalism. Prezența unei Turcii fundamentaliste la Marea Neagră este o primejdie evidentă pentru România.

 3. gelu spune:

  Normal, cand zici ca nu susti pe nici unul il susti in fapt de Johannis, ceea ce este normal la armenii astia tradatori.

 4. livia spune:

  Gura pacatosului adevar graieste, dar si daca nu ar fi fost ajutat de prosti……care-si spun politicieni….

  https://www.dcnews.ro/orban-guvernul-dancila-schimbat-pentru-ca-romania-sa-aiba-comisar-ue-din-partea-ppe_712861.html

 5. gelu spune:

  Tufa Aghiuta sa va tufa de aldisti tradatori, ati darmat guvernul Dancila ca sa faceti jocurile PPE pe mana lui Orban si Jobannis. Si pana sa va tufa Aghiuta zama de lopata sa va mance. Scarbe ordinare ce sunteti.

 6. Adam Mareș spune:

  Distribuția pe voturi pe partide, ce-a putut să ia Dăncilă. Cei care au votat cu Dan Barna au ales 92,5% Klaus Iohannis, 7,5% Viorica Dăncilă. Votanții lui Diaconu au ales 34,3% Klaus Iohannis, 65,7% Viorica Dăncilă. Este singurul loc unde Dăncilă ia mai multe voturi decât Iohannis. Apoi: Paleologu – 72,3% Klaus IOhannis, 27% Viorica Dăncilă. Kelemen Hunor – 83,9% Klaus Iohannis, 16% Viorica Dăncilă. Cei care au votat cu ceilalți candidați, în turul 2 au făcut 61,2% Klaus Iohannis și 38,8 Viorica Dăncilă.

  • Am prevenit-o pe Dăncilă că nu va aduna voturi în turul doi. Nu știu cine i-a băgat în cap că are șanse, zicea că partidul i-o cere. Și pe urmă același partid i-a cerut demisia.