Mi-e teamă că, pe fundalul panicii legate de coronavirus, va reîncepe campania de legiferare a vaccinării obligatorii… Într-o bună zi vom constata, cu amărăciune, că împrejurările dramatice de azi, au avut și profitorii lor :(

6 Responses to “Mi-e teamă că, pe fundalul panicii legate de coronavirus, va reîncepe campania de legiferare a vaccinării obligatorii… Într-o bună zi vom constata, cu amărăciune, că împrejurările dramatice de azi, au avut și profitorii lor :(”

 1. Marga spune:

  Chiar mi-era dor de elucubratiile-titlu, Varujel . Cum e la 2% fara partid, bine ? ;-)

 2. Alzara 1918 spune:

  Sutor non ultra crepidam

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  pai dumneavoastra i-ati da si diavolului o sansa daca v-ar promite ca va scapa de anticipate!

  https://www.stiripesurse.ro/vosganian-i-a-promis-unui-ministru-pnl-ca-l-voteaza-in-plenul-reunit_1436389.html

  De o vreme jucati pe tot terenul, atita disperare n-am vazut in viata mea! Si cu dintii, si cu ghearele, cu tot ce puteti va agatzati de scaunele din parlament.

  Orice deschizi pe net apare Vosganian cu disperarea lui: in reclame, in stiri fara nicio legatura, cred ca si daca ridici un bolovan dintr-un piriu o sa iasa Vosganian care in nimicnicia lui o sa-ti explice de ce trebuie sa nu existe anticipate cu orice pret!

  5% din energia asta daca ati fi utilizat-o pentru a repara legile atunci cind ati avut ocazia azi poate am fi trait in alta tara!

  Cum era aia: “Deunăzi, Rareș Bogdan a anunțat că premierul Ludovic Orban va demisiona în luna februarie. Cu alte cuvinte, dacă ne luăm după el, noi, ceilalți, jucăm într-un film cu proști.” ?

  :D :D :D

  Prosti? Cred ca e un termen prea dragut!

  :D :D :D

  • Nu e chiar așa, Sorin, ce nu-mi place la chestia asta cu anticipatele e că se provoacă o criză doar pentru niște scaune parlamentare în plus Cu asta nu pot fi de acord. Doar nu-ți închipui că pentru cinci luni de indemnizație aș putea să-mi schimb convingerile.