Nici n-apuc bine să evoc prostiile unora, că cineva sare să-mi amintească de prostiile celorlalți. De parcă prostiile făcute de unii s-ar putea justifica prin prostiile făcute de alții. De parcă istoria românilor ar fi devenit un fel de concurs care-i mai prost decât altul.

3 Responses to “Nici n-apuc bine să evoc prostiile unora, că cineva sare să-mi amintească de prostiile celorlalți. De parcă prostiile făcute de unii s-ar putea justifica prin prostiile făcute de alții. De parcă istoria românilor ar fi devenit un fel de concurs care-i mai prost decât altul.”

 1. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  M-ati blocat? Ha, ha, ha, ha!

 2. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/psd-va-vota-guvernul-orban-2-votul-va-fi-dat-sambata-1274958
  „Stimați colegi, este absolut necesar ca mâine să învestim un Guvern cu puteri depline, având în vedere că Parlamentul probabil își va suspenda activitatea în scurt timp. Vă rog să fiți mâine de dimineata în București și să participați la ședință. Vă asigurăm că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a fi protejați. :D :D :D Vom intra pe rând în sală, în grupuri mici și nu înainte de a face cu toții testul COVID-19 :D :D :D. Să fim responsabili și să ne gândim că în aceste momente grele pentru țară punem mai presus de noi sănătatea și siguranța oamenilor” :D :D :D :D :D :D :D :D :D, le-a transmis Ciolacu colegilor din partid.

  Era data de 13.03.2020 14:37 – numar de cazuri 36 (in total!), decedati 0

  Minunatul partid de oportunisti ALDE a votat la unison, la fel cum a votat toate prelungirile de stari de urgenta sau alerta! Desigur, acum multi viteji s-arata, dar chiar aici pe blog sunt dovezile prin care se gaseau justificari pentru toate mizeriile pe care le-au sustinut cei din ALDE, si de care azi incearca patetic sa se delimiteze!

  TIC, TAC, TIC, TAC!

 3. sorin gyorgyfalvi spune:

  @ VV

  Cum era aia? Poporul te alege sa-l conduci si nu sa-l urmezi? :D :D :D
  Sau… te alege sa stai naibii acasa?! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D